xHackerM napsal:
2 Eman a Hicks: Blazni, boxera pro zacatecnika a jeste pro takovyho prcka. To vubec.
sedel jsi nekdy na 12ce snizeny sedlo?
stahnout predpeti a je to NIZKOUNKY.
mmch k cemu je lehka motorka, kdyz poradne nebrzdi?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Danielle napsal:
Také mám 165 cm... F650GS jsem si pořídila předloni jako první motorku, ze začátku to byl trochu boj, také jsem s ní párkrát plácla, ale prostě jsem věděla, že jinou nechci, tak jsem 2 víkendy kroužila na plácku mezi kužely, pilovala a pilovala, skamarádila se s ní a teď po 2 letech ji stále považuji pro mě za nejlepší motorku a nevyměnila bych ji za nic na světě...je úžasná tu jsem popsala moje soužití s ní (dole v článku) z pohledu slečny, kdyby tě to zajímalo http://www.motoroute.cz/clanek/189-bmw-f-650--f-650gs--g-650gs.aspx
Tak to jsi šikulka, trochu závidím
Přesně takhle si to představuji, někde na parkoviště, pochopitelně prázdné a nejlépe v noci A pilovat a pilovat a....
Měla jsem pro sebe tehdy celou Vysočanskou radiálu, než ji otevřeli... tam se to trénovalo...
Není vůbec co závidět, sama jsi psala, že to prostě chceš - "chtít" úplně stačí, pak to jde samo
Danielle přiložený následující obrázek:
Pánové dík moc za rady, názory. Já se tak trochu se ztotožňuji s názorem holek, vše si napřed zkusit osahat, osedlat a pak uvidím co a jak. Pak začne marathon. Až vyrazím budu informovat, aby jste ve vlastním zájmu opustili silnice. Díky Eva
Eman_ napsal:
Kdyz se dvanactka rozjede,tak posloucha jakoby vazila prd.....je to takova kočička. ....i na ovladatelnost.....samo kdyz se na krizovatce lelkuje nebo u zavor se cumi po vejrech,tak s sebou clovek zinkne i na kole.....
kdo nesedla dvanactku neuveri....
nejsem sice pán, ale mám potřebu se vyjádřit taky...
Eman má tentokrát naprostou pravdu...
Já začínala v 41 letech na 650, o dvanáctce jsem nechtěla ani slyšet. Je přece VELKÁ A TĚŽKÁ Až jednou...na vyjížďce...(tímto děkuji jednomu členovi místního fóra, který tehdá nedal na mé námitky a mazanou lstí mne donutil sednout na 12gs a ujet na ní pět kilometrů) jsem tu velkou a těžkou potvoru na vlastní kůži zkusila...a jak to dopadlo?? No jednoduše: od toho okamžiku mne jako mávnutím kouzelným proutkem přestala 650 bavit....takže hned po první sezóně a 10.000km šla 650 pryč a Ježíšek přinesl zánovní 12gs. Dilema se sníženým sedlem vyřešil za mne pan sedlář - poradil - a vyrobil mi z mého běžného sedla o 1,5 cm snížené, ale hlavně zúžené sedlo!
To zúžení ti umožní svěsit nohy více dolů, tudíž pohodlně dosáhnout na obě strany víc než jen špičkou nohy...a propó - má výška je 167cm, ale jsem větší macík než ty....takže váha motorky mi závažnější problém nedělá
Já už bych teď neměnila, mám ABS, ESA, protiskluz - a této motorce neřeknu jinak než "motorka pro ženský"!! Zatočí jen si pomyslíš, po rozjezdu je lehoučká, řadíš kdy chceš, brzdíš kdy chceš....no prostě opravdu koťátko........letoškem máme spolu najeto čtyři sezóny a 70.000 km
mno...takže mně ta 650f na rozježdění připadá dobrý tah...ale nezůstávala bych u ní....že jo Móňo??
A rozdíl velikosti a váhy?? Na fotce jsou obě moje holky a velikost je v podstatě ouplně stejná........a rozdíl celkové váhy vůbec nezjistíš...na centrální stojan se 12 zvedá mnohem lépe než 650 a až ti ta velká mrška upadne, tak 12 se zvedá taky lépe.......mám zkušeností s obojím....
Přeji mnoho zdaru a vítej mezi námi motoděvčaty
svatka přiložený následující obrázek:
Eman_ napsal:
Kdyz se dvanactka rozjede,tak posloucha jakoby vazila prd.....je to takova kočička. ....i na ovladatelnost.....samo kdyz se na krizovatce lelkuje nebo u zavor se cumi po vejrech,tak s sebou clovek zinkne i na kole.....
kdo nesedla dvanactku neuveri....
nejsem sice pán, ale mám potřebu se vyjádřit taky...
Eman má tentokrát naprostou pravdu...
Já začínala v 41 letech na 650, o dvanáctce jsem nechtěla ani slyšet. Je přece VELKÁ A TĚŽKÁ Až jednou...na vyjížďce...(tímto děkuji jednomu členovi místního fóra, který tehdá nedal na mé námitky a mazanou lstí mne donutil sednout na 12gs a ujet na ní pět kilometrů) jsem tu velkou a těžkou potvoru na vlastní kůži zkusila...a jak to dopadlo?? No jednoduše: od toho okamžiku mne jako mávnutím kouzelným proutkem přestala 650 bavit....takže hned po první sezóně a 10.000km šla 650 pryč a Ježíšek přinesl zánovní 12gs. Dilema se sníženým sedlem vyřešil za mne pan sedlář - poradil - a vyrobil mi z mého běžného sedla o 1,5 cm snížené, ale hlavně zúžené sedlo!
To zúžení ti umožní svěsit nohy více dolů, tudíž pohodlně dosáhnout na obě strany víc než jen špičkou nohy...a propó - má výška je 167cm, ale jsem větší macík než ty....takže váha motorky mi závažnější problém nedělá
Já už bych teď neměnila, mám ABS, ESA, protiskluz - a této motorce neřeknu jinak než "motorka pro ženský"!! Zatočí jen si pomyslíš, po rozjezdu je lehoučká, řadíš kdy chceš, brzdíš kdy chceš....no prostě opravdu koťátko........letoškem máme spolu najeto čtyři sezóny a 70.000 km
mno...takže mně ta 650f na rozježdění připadá dobrý tah...ale nezůstávala bych u ní....že jo Móňo??
A rozdíl velikosti a váhy?? Na fotce jsou obě moje holky a velikost je v podstatě ouplně stejná........a rozdíl celkové váhy vůbec nezjistíš...na centrální stojan se 12 zvedá mnohem lépe než 650 a až ti ta velká mrška upadne, tak 12 se zvedá taky lépe.......mám zkušeností s obojím....
Svatko jaktoze jsi zminila Emila A MNE NE?!
17 cm
Eman_ napsal:
Teda Svatko,jak jsem zacal cist tvoji odpoved,tak jsem se trosku pousmal.....kdo vi jak to tenkrat bylo,jestli te kamos nedonutil sednout na neco jineho zacinajiciho taky 12 ale ne gs nybrz cm
Jo a bluesbery taky zacinal v jednactyriceti,ale ne s motorkou
No jooo.....to je celej Emil....jak se někde bavěj ženský, hned je u toho ...no to víš, Emile, každý nějak začínal.....a hele, to by mne zajímalo, s čím chceš v 41 letech začít ty....
Já naprosto souhlasím se Svatkou, která mě jen ujistila v rozhodnutí, splnit si můj sen a posunout se k lepšímu
Jsme na tom s výškou skoro stejně a já mám za sebou několik zkušebních jízd na 12. Mám jen vybraný sedlo a dosáhnu mnohem líp než na 650. 12 je stabilní a na hlavní stojan jsem ji zvedla napoprvé bez problémů
Chápu obavy z váhy i velikosti motorky, ale já mít před šesti lety dnešní rozum, začala bych rovnou na 12. Teď mám zažitý letitý návyky z 650, takže si budu chvíli zvykat, ale je to fak úplně jinej svět...a stokrát lepší a ta váha není takovej problém, prostě mi ta 12 celkově sedí líp
A jestli jako začátečník padám, jako, že jsem padala a teď určitě zase budu, tak je úplně jedno na čem
Ještě mně napadlo zeptat se odkud jsi? Není nic jednoduššího, než si udělat výlet k někomu v tvém okolí tady z fóra a sednout si na živo. Myslím, že se tu ochotných pár určitě najde. Já jsem kousek od Hradce Králové a dá se sednout na 1150 GS a u sousedů na 650 GS.......
Drakulka napsal:
Ještě mně napadlo zeptat se odkud jsi? Není nic jednoduššího, než si udělat výlet k někomu v tvém okolí tady z fóra a sednout si na živo. Myslím, že se tu ochotných pár určitě najde. Já jsem kousek od Hradce Králové a dá se sednout na 1150 GS a u sousedů na 650 GS.......
akorat pozor.. 1150 je ZNATELNE tezsi, nez 1200.
17 cm
Mona napsal:
Já naprosto souhlasím se Svatkou, která mě jen ujistila v rozhodnutí, splnit si můj sen a posunout se k lepšímu
Jsme na tom s výškou skoro stejně a já mám za sebou několik zkušebních jízd na 12. Mám jen vybraný sedlo a dosáhnu mnohem líp než na 650. 12 je stabilní a na hlavní stojan jsem ji zvedla napoprvé bez problémů
Chápu obavy z váhy i velikosti motorky, ale já mít před šesti lety dnešní rozum, začala bych rovnou na 12. Teď mám zažitý letitý návyky z 650, takže si budu chvíli zvykat, ale je to fak úplně jinej svět...a stokrát lepší a ta váha není takovej problém, prostě mi ta 12 celkově sedí líp
A jestli jako začátečník padám, jako, že jsem padala a teď určitě zase budu, tak je úplně jedno na čem
imho to jinej svet neni, ale zacinat na stroji se zretelnejma rezervama mi prijde jako zbytecnej masochizmus.
Jediny duvod pro 650 vidim financni...
17 cm
Drakulka napsal:
Neboj, motorku nikdo nevzpírá, tu obvykle pohání motor
červenej Elf
Drakulka napsal:
boze...
17 cm
Drakulka napsal:
boze...
...nejraději jsem měl ateisty, ti nikdy po mně nic nechtěli,.......copak bys rád?
červenej Elf
No...než se mi tu poperete. Každopádně si půjdu zkusit F 650 GS...na velkou si fakt netroufám, kámoš má 12 GSA , je to gigant a já před ním smekám, když vidím jak jí ovládá. Ale to mě se zatím netýká. Stejně než bych se k něčemu rozhoupala, tak se tu ještě objevím a budu škemrat o radu,co a jak...Jasný ženská, tak se nevyznám. Abych nekoupila blbě. Díky pánové a holky