tomikanec napsal:
cau,jsem od Dobran,nekdy bych to rad okoukl nazivo,.snad se nekdy podkame,,ja te urcite neprehlidnu.
Ahoj krajane, my bydlime za kopcem
No vida, jak se nám to tu slejzá :-) , škoda, že už není to správný počasí na nějaký to kafco někde na terasce ;-) holt na jaře...
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Carlos GS TT reVamp napsal:
No vida, jak se nám to tu slejzá :-) , škoda, že už není to správný počasí na nějaký to kafco někde na terasce ;-) holt na jaře...
A já jsem si marně nemohl vzpomenout, kde jsem tuhle motorku viděl. A někde jsi jel, možná Slovany z Magistrátu, nevím přesně.
Co vím tak když už SČ tak jenom od Liberce a to třeba zrovna vy (Saturnin, BuboGS a Honza_BMW_VW i když to je poloviční pražák ) okolo Ústí nevím snad o nikom
Upravil Bajlak dne 20.11.2013 21:18
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
...hele, já jsem Liberečák jak sviň. Už sem lákám ty Jihočechy, hned jak déšť trochu spláchne štěrk jedou sem na sever, takže bude taková nezávazná severočeská vyjížďka až třeba někam do okolí Doubice apod., ale je čas, ještě ani nenapadlo ;o))
www.jantruhlar.cz
A ještě tu je pár jedinců, akorát se někteří drží v zpátky - Soldier (ale ten to prodal), Jiřina1, Klapoun, Stenly a spousta dalších - v naší smečce je nás GS asi 6, akorát na fórum kluci nechodí...
A ještě je tu pak nějaký Pardál, ale toho skoro nikdo nezná
BMW GS = stroj na radost
...taky je tady Selver, ten může dělat silničního předjezdce s tím svým korábem, takže v Liberci něco/někoho nasbíráme a ostatní přidružené obce pobereme taky ;o))
www.jantruhlar.cz
Carlos GS TT reVamp napsal:
A já jsem si marně nemohl vzpomenout, kde jsem tuhle motorku viděl. A někde jsi jel, možná Slovany z Magistrátu, nevím přesně.
To je docela možný, pokud teda někdo v Plzni nemá sstejný GéeSo jakoo já
Jinak TomR1 a ostatní z okolí...myslím, že teda budem muset na jaře založit vlákno....Západočeši spojte se :-) jako to mají jihočeši a pořádat občasný srazíky.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá