Honza_BMW_VW napsal:
....velmi záleží na tom, "co" se bude upravovat, bych byl opatrnej, obecně nejsem příznivcem nevratných změn ;o))
no jo, ale co mám dělat, když jsem pinďatá?
Choppera nebo sporta fakt nechci a to co se mi líbí, tak je prostě velký
Upravil Lucinka87 dne 01.12.2013 19:20
Snížení žádná nevratná změna není a vzhledem k oblíbenosti u holek si myslím že ani nebude problém při dalším prodeji.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
...dyk sem psal, že nevím "co" se bude upravovat, moto je asi vpoho ;o)) a jsem nějak na rozpacích, co se tedy Lucince líbí ;o))
ale konec zbytečných diskusí, přes zimu vyzkoušíš větší/menší/snížené, vybereš si a pak s Klárou můžete jezdit jako mini Plzeňskej gang ;o)
ale nic ve zlém, sám jsem jak ustřelený kecky, takže problému rozumím
www.jantruhlar.cz
taky jsme to resily a pres vikend jsme to taky vyresily :-D - ... v uvahu pripada jen snizene GS a nebo ... freewind - moc jich neni ale jsou to levny a spolehlivy moto - zadni tlumic na snizenou diru (ma to v serii ) a pustit vidle a 158cm nema problem - naklady na snizeni 0 - vyhledove presiju sedlo a motorka pujde trosku zpatky nahoru ale kdo nema zadny tereni ambice tak to neni vubec nutny - po dnesni projizdce muzu rict ze ovladatelnejsi moto v kategorii 650 snad ani neexistuje , jede to pekne je to lehky a neni v tom voda - co chtit vic :-) http://rybkabohun...105517.jpg co se tyce toho ze neni treba dosahnout vubec - nebo jen na uplny spicicky to je proste kravina - po 200tis v sedle bych takovou moto proste nechtel a uz vubec by mne nenapadlo nutit do toho kohokoiv s mensima zkusenostma
Upravil milanek dne 01.12.2013 20:57
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Honza_BMW_VW napsal:
...dyk sem psal, že nevím "co" se bude upravovat, moto je asi vpoho ;o)) a jsem nějak na rozpacích, co se tedy Lucince líbí ;o))
ale konec zbytečných diskusí, přes zimu vyzkoušíš větší/menší/snížené, vybereš si a pak s Klárou můžete jezdit jako mini Plzeňskej gang ;o)
Lucince by se líbilo tohle, ale to si můžu max dát jako plakát nad postel
milanek napsal:
taky jsme to resily a pres vikend jsme to taky vyresily :-D - ... v uvahu pripada jen snizene GS a nebo ... freewind - moc jich neni ale jsou to levny a spolehlivy moto - zadni tlumic na snizenou diru (ma to v serii ) a pustit vidle a 158cm nema problem - naklady na snizeni 0 - vyhledove presiju sedlo a motorka pujde trosku zpatky nahoru ale kdo nema zadny tereni ambice tak to neni vubec nutny - po dnesni projizdce muzu rict ze ovladatelnejsi moto v kategorii 650 snad ani neexistuje , jede to pekne je to lehky a neni v tom voda - co chtit vic :-) http://rybkabohun...105517.jpg co se tyce toho ze neni treba dosahnout vubec - nebo jen na uplny spicicky to je proste kravina - po 200tis v sedle bych takovou moto proste nechtel a uz vubec by mne nenapadlo nutit do toho kohokoiv s mensima zkusenostma
Crazy23 napsal:
V rakovníku je taky na prodej moje bejvalý GS a to snížený a i s nízkym žlutym sedlem. Bezproblémovej stroj
tu už jsem v inzerátech viděla
a teď mě asi plno lidí ukamenuje a já vím, že "na barvu to nejezdí", ale já bych chtěla žluté GS
koukám ale i po ostatních a pokud bude nějaká top nabídka, tak barva nebarva beru, to bych byla sama proti sobě
Honza_BMW_VW napsal:
...mám 12 se sníženým sedlem, až budeš mít cestui na sever do Liberce, dej vědět a můžeš to vyzkoušet ;o))
www.jantruhlar.cz
Honza_BMW_VW napsal:
...mám 12 se sníženým sedlem, až budeš mít cestui na sever do Liberce, dej vědět a můžeš to vyzkoušet ;o))
jéééé, to jsi hodný, ale mně je už předem jasný, že na tom budu vypadat jak mravenec na slonovi
...Lucinka87 - neboj, nebudeš, nejsem na tom jinak, ale myslím, že to nějak jde. TomVS není o moc větší než já a má Adventůůůůru a jezdí na tom jak das
...Toli, tipuju, že se přidrží značky/auta ;o))
www.jantruhlar.cz
Crazy23 napsal:
V rakovníku je taky na prodej moje bejvalý GS a to snížený a i s nízkym žlutym sedlem. Bezproblémovej stroj
tu už jsem v inzerátech viděla
a teď mě asi plno lidí ukamenuje a já vím, že "na barvu to nejezdí", ale já bych chtěla žluté GS
koukám ale i po ostatních a pokud bude nějaká top nabídka, tak barva nebarva beru, to bych byla sama proti sobě
Žlutá je dost a ani nevypadá špatně ale kromě hlavního stojanu na ní není vůbec nic dokonce ani abs tam není.Koukal bych spíš po nějaký s výbavou.(aspon s ABS a kryty rukojetí)
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Žlutá je dost a ani nevypadá špatně ale kromě hlavního stojanu na ní není vůbec nic dokonce ani abs tam není.Koukal bych spíš po nějaký s výbavou.(aspon s ABS a kryty rukojetí)
jj, jediné co splňuje tak barvu
Přesně jak píšeš, chci s výbavou - takže bez ABS nepřichází v úvahu i kdyby byla sebehezčí, další požadavky pak jsou vyšší plexi, kryty rukojetí a vyhřívání a případně jako bonus aspoň topcase, padáky výhodou
Ale jinak náročná nejsem
radovant napsal:
Vyssi plexi? Ale narocna nejsi, stejne bys to na tu motorku za chvili koupila...
no právě, tak to rovnou sháním všechno najednou ale obávám se, že takováhle kombinace nikde v nabídkách nebude a budu muset stejně z něčeho slevit a pak to dokupovat