Protože neumí počítak poměr/cena, nakonec, je to študák, tak co se divíš? Za tu cenu máš litra kořky a veselo víc. I když u Pertly obzvláš't bych byl vopatrnej, bo jeho veselost je úchvatná, až nebezpečná
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Protože neumí počítak poměr/cena, nakonec, je to študák, tak co se divíš? Za tu cenu máš litra kořky a veselo víc. I když u Pertly obzvláš't bych byl vopatrnej, bo jeho veselost je úchvatná, až nebezpečná
to bylo asi za 4 piva Toli upřesní, já si nic nepamatuju
Se študákem opatrně, protože na Radarce asi koupím nějaký sud s Bohumilem
Milda_Km napsal:
Tak a Bohumil píše.....Ano budu tam,vsem podekuju za podporu a platim 3 sudy. Uz to mam v hlave namyšleny.verim ze ste me vy kamaradi udrzeli dostat se z toho...mel sem na mále kamarade sak vis...
Tak coooo? Ešte někdo uvažuje jestli pojede?? Zkuste i nějaký ty VIP, co Tome Touratech. Nepřijede se fananek nebo liška ožrat s dobrou partou lidí?
Po říjnu zvažuju účast minimálně v nálevně, Rudovo tanečky, Toliho vtip s hadem atd, to zvedá náladu, uvidím jak na tom budu s časem. A bylo by to fajn před albánií na rozježdění
Upravil firefly dne 05.12.2013 07:36
https://www.facebook.com/vaclav.kubat.3958
Rád bych přijel, poznal Bohumila a ostatní, ale uvidím jak to vyjde časově a budou lovaky...mám to cca 300km :-) . Off bych asi vynechal, nemám špunty a nechci házet reVampa na zem :-(:-D
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Carlos GS reVamp napsal:
Rád bych přijel, poznal Bohumila a ostatní, ale uvidím jak to vyjde časově a budou lovaky...mám to cca 300km :-) . Off bych asi vynechal, nemám špunty a nechci házet reVampa na zem :-(:-D
Neboj, jednou to stejně spadne a lepší do trávy jak do šutrů
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Carlos GS reVamp napsal:
Minimálně ze stojánku a nebo u pumpy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Carlos GS reVamp napsal:
:-D ...zatím 5000 km a bez ztráty květinky, ikdyz párkrát na male bylo, ale vždy sem udržel. ...
Carlos GS reVamp napsal:
:-D ...zatím 5000 km a bez ztráty květinky, ikdyz párkrát na male bylo, ale vždy sem udržel. ...
To je přesně důvod, proč jsme si rV u Boba jenom prohlédli (samozřejmě vzhledově nádhera). To bych vzhledem k letošnímu padání asi pořád čekal na díly.....
Ale jak se říká, kdo se nevyválel, na toho to teprve čeká.
newman
Carlos GS reVamp napsal:
To je přesně důvod, proč jsme si rV u Boba jenom prohlédli (samozřejmě vzhledově nádhera). To bych vzhledem k letošnímu padání asi pořád čekal na díly.....
Ale jak se říká, kdo se nevyválel, na toho to teprve čeká.
:-) tak to vyvaleni už mám za sebou, ještě a DRkem...jednou sem nedobrzdil, když si ženská uprostřed křižovatky řekla, že pustí trolejbus :-D a podruhy me sundala pro změnu ženská, když sem stal na místě s blinkrem, že budu odbocovat a narvala to do mě zezadu, to už sem se i trochu prolitnul, ale byl sem v pohodě. Prej.....já vás vůbec neviděla Tak doufám, že na silnici už mám vybrano ;-) a terén nejezdím, jen občas nějaká polnacka. A když to přijde, tak holt to přijde no, s tím se musí počítat :-D
:-) tak to vyvaleni už mám za sebou, ještě a DRkem...jednou sem nedobrzdil, když si ženská uprostřed křižovatky řekla, že pustí trolejbus :-D a podruhy me sundala pro změnu ženská, když sem stal na místě s blinkrem, že budu odbocovat a narvala to do mě zezadu, to už sem se i trochu prolitnul, ale byl sem v pohodě. Prej.....já vás vůbec neviděla Tak doufám, že na silnici už mám vybrano ;-) a terén nejezdím, jen občas nějaká polnacka. A když to přijde, tak holt to přijde no, s tím se musí počítat :-D[/quote]
No taky pěkné....... Já letos v červnu vlastní blbostí pár žeber a rameno a před měsícem úplně urvané rameno. Tak snad mám vybráno. Alespoň jsem nemusel řešit, kdy ukončit letos sezónu a dát servis (moto na rozdíl ode mne to přežila v pohodě)... Na jaro už se těším. Absťák mám už nyní( na moto, pitný režim mám v pohodě).
newman
Taky už se těším až se tam za váma všema do té Asie( jak říká Hiks) na jaře přijedem podívat a na čem to bude to se ještě uvidí a jen doufám že zima nebude moc dlouhá