Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 3 z 3:   1    2    3  

Jaký mobil / systém Vám vyhovuje?
Paul
Přidané 09.12.2013 21:52

Registrace: 04.03.11
Dedkoid napsal:
Co se týče systému tak ten je svižný, ale je v něm pár <|>. Třeba společná hlasitost pro hudbu a vyzvánění. To opravdu nepochopim. helpless

Dotaz na závěr. Kolik aplikací v telefonu potřebujete? 10, 20, 30 tisíc?

To s tebou musím souhlasit, díky bohu, že příští aktualizace tohle řeší. Jinak s těma aplikacema problém není, všechno co potřebuju najdu.

Milda: Chápu, že pro Tebe jako pro prodejce to asi není úplně fajn, ale já mám zkušenost vážně dobrou a nejsem jedinej, vím o více lidech co se zárukou neměli problém a to je drtivá většina z polský, italský nebo německý distribuce. Jinak o SW se bavit nebudu, chápu, že se to někomu nelíbí, ale to, že je to odladěný a funguje to i na levnějších zařízeních (což se o Androidu říct nedá) mi nikdo nevymluví.

Kuba: Přečti si to ještě jednou, tvoje úžasná cihla patří do Top modelů, tam to funguje Smile. Já měl první Galaxy S a taky to docela jelo.

toli
Přidané 09.12.2013 21:55

Registrace: 13.10.08
Firemní mám Sony xperia U s androidem a funguje to dobře akorát musim obden restartovat aby to nějak rozumně fungovalo. Soukromej mám Sony W200i vydrží tejden nabitej ,restartovat ho nikdy nemusím ,už ho mám asi 6let a furt fungují všechny funkce který u telefonu potřebuju tj. volat,psát,a něco si napsat. Navíc umí mp3 takže mě už možná dobrejch 10let budí Karel Gott se svým trezorem Grin
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.

http://www.toli-moto.wz.cz/
morabo
Přidané 09.12.2013 23:26

Registrace: 10.09.08
TomVS napsal:
Milda_Km napsal:
By jste se divili co mám po šuplíkách. Můj oblíbenec Dancall 2711

Ten je dobrej!!! clap Ještě bych ho taky někde našel... Já mám v šuplíku tohle... Smile No i když v šuplíku... Shock Pro představu foto se 660kou... Grin

Ja mel tohle:

oidnes.cz/13/072/cl6/LHR4c6e84_motorola_tx_770_02.JPG

...prejel jsem si to nechtene sam timhle:

heavycherry.com/imgs/a/b/t/i/h/mercedes_benz__1317_refrigerated_fresh_service_with_lbw_1986_1_lgw.jpg

,objevila se asi trimilimetrova prasklinka a furt fungoval...

Grin
Upravil morabo dne 09.12.2013 23:28
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
morabo
Přidané 09.12.2013 23:31

Registrace: 10.09.08
Jinak za mne android, ovsem tak od icecream sandwich dal a na slusnym stroji! Lowend sucks....

S. S3, S4 mi sedi asi nejvic.
Maiali nel Fango!

+moje cesta do prace: http://vimeo.com/...
+zazitky z Erzbergu 2013:http://www.bmwgs....ost_328808
+rozhovor o Erzbergu IXX a XX: http://www.kolama...e-kodo038/:

https://www.facebook.com/remora.prg/
Dave81
Přidané 10.12.2013 06:40

Registrace: 12.12.12
Já byl (přes poměrně velký předsudky) "donucenej" fungovat s Win na Nokii (lumia 800) a po ca roce používání k tomu nemám žádný větší výhrady. S Androidem mám zkušenosti na levnějších telefonech a tam to je katastrofa.

Roman Jakub
Přidané 10.12.2013 06:55

Registrace: 17.07.11
U mě Android. Od 4 výš a na slušném železu. Momentálně používám S4 a jsem spokojený. Podle množících se uživatelů kolem mě si ale asi dokážu představit život i s Windows Phone. Ty Lumie jsou slušné a prodávají se za dobré peníze. iPhone je asi taky v pohodě. Obvzlášť když používáš nějaké další Apple zařízení.
Takže podle mě jde si to ošahat a vybrat si to, co je ti nejbližší.

Alda
Přidané 10.12.2013 08:32

Registrace: 20.10.07
Milda_Km napsal:
By jste se divili co mám po šuplíkách. Můj oblíbenec Dancall 2711

Jeden muj zamestnanec dodnes pouziva Nokii 5110. Novou baterku jsem mu objednaval pred cca. 4 rokama a porad drzi 10 dni.
Ale je fakt, ze na netu moc nesurfuje Grin

Alda
Přidané 10.12.2013 08:37

Jinak teda puvodnim zamerem nebylo resit, jaky system je OK. Me by asi vyhovovaly vsechny.
Slo mi predevsim o to, jestli existuje reseni, jak bojovat proti tomu, ze nas nutej porad kupovat aktualni hardware, protoze po dost kratkym case uz nestaci aktualizovanymu software.
U iPhonu je tohle jednoznacny. Max. je tak 3 roky, od smrti Jobse se ten interval spis zkracuje.
Funguje takhle i Android? Ted jsem nahral mame novej 4.3 do Galasy S3 a tel. se zpomalil, ikdyz to jeste docela jde. Ale kdyz si uvedomim, ze tenhle model se stale prodava, takze je clovek schopnej si ho koupit ted novej a pokud pouzije aktualni SW, ma razem pomalej telefon. To me fakt desi.

BIGR
Přidané 10.12.2013 08:51

Registrace: 30.12.07
Alda napsal:
Jinak teda puvodnim zamerem nebylo resit, jaky system je OK. Me by asi vyhovovaly vsechny.
Slo mi predevsim o to, jestli existuje reseni, jak bojovat proti tomu, ze nas nutej porad kupovat aktualni hardware, protoze po dost kratkym case uz nestaci aktualizovanymu software.
U iPhonu je tohle jednoznacny. Max. je tak 3 roky, od smrti Jobse se ten interval spis zkracuje.
Funguje takhle i Android? Ted jsem nahral mame novej 4.3 do Galasy S3 a tel. se zpomalil, ikdyz to jeste docela jde. Ale kdyz si uvedomim, ze tenhle model se stale prodava, takze je clovek schopnej si ho koupit ted novej a pokud pouzije aktualni SW, ma razem pomalej telefon. To me fakt desi.

Máš pravdu. Mám HTC ONE a dorazila mi aktualizace systému,tak jsem netušíc zrady na ní kliknul a nainstaloval... Telefon zhnusněl! Ikony šeredný,jako když je namalovaly děti,prostředí divný a ne moc přehledný,počasí taky hnusný. Tak jsem nelenil a napsal výrobci,že takhle ne,že je to šlápnutí do h.o.v.n.a a že chci svůj původní starší systém. A víš co mi odpověděli? Že moc děkujou za podnět a uživatelskou recenzi,ale pokud jsem už abgrejdoval,tak mám smůlu a ani návrat k továrnímu nastavení mě toho šmejdu nezbaví a musim si hold zvyknout...Angry
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Suky
Přidané 10.12.2013 09:42

Registrace: 08.05.12
Alda napsal:

V takovém případě výrazně pomůže Reset do továrního nastavení.
Zazálohovat data (vnitřní SD se resetem smaže, externí ne), resetovat a obnovit data.

Tvůj telefon má stejně za sebou nejspíš již několik upgradů

Také záleží, kdy jsi natáhl 4.3, to vydání asi před měsícem bylo velmi nepodařené a přineslo s sebou dost problémů, Samsung to pak stáhl a v těchto dnech vyšla nová verze (zatím jen pro Vodafone), která by již měla být OK.

Obecně se reset při povýšení systému doporučuje, znatelně to zrychlí.
U S3 jsem zatím při povýšení systémů reset nedělal, nebylo potřeba, šlape svižně (ale zatím mám jen 4.1.2), ale třeba S1 bez resetu byla po upgrade téměř nepoužitelná.

To BIGR:
Vrátil se lze, není to nic složitého, alespoň tedy u Samsungu, kde jsem si u S1 s firmwarem hrál (u S3 tu potřebu nemám) -> NAVOD] Obnova OFI FIRMWARE ROM PRE SGS [XEZ,VDC,TMZ,IRD..O2C

Milda_Km
Přidané 10.12.2013 09:46

Registrace: 12.07.12
Alda napsal:
Aldo S3 má problém po aktualizaci nového sw.. Já doporučuju pokud jede a nemá problémy tak není třeba aktualizovat.

Alda
Přidané 10.12.2013 09:47

Suky napsal:
Alda napsal:

Zazálohovat data (vnitřní SD se resetem smaže, externí ne), resetovat a obnovit data.

Také záleží, kdy jsi natáhl 4.3, to vydání asi před měsícem bylo velmi nepodařené a přineslo s sebou dost problémů, Samsung to pak stáhl a v těchto dnech vyšla nová verze (zatím jen pro Vodafone), která by již měla být OK.

U S3 jsem zatím při povýšení systémů reset nedělal, nebylo potřeba, šlape svižně (ale zatím mám jen 4.1.2), ale třeba S1 bez resetu byla po upgrade téměř nepoužitelná.

To BIGR:
Vrátil se lze, není to nic složitého, alespoň tedy u Samsungu, kde jsem si u S1 s firmwarem hrál (u S3 tu potřebu nemám) -> NAVOD] Obnova OFI FIRMWARE ROM PRE SGS [XEZ,VDC,TMZ,IRD..O2C

Nahraval jsem to ted v nedeli, je to ten posledni od Vodafonu. Jinej jsem vlastne ani nenasel, oni jsou vzdycky vsichni pozadu, Vodafone to pusti prvni.
Po upgradu probehl i kompletni reset. Jak rikam, neni to zly, ale je to proste znat.

Suky
Přidané 10.12.2013 10:43

Registrace: 08.05.12
Je to číslo sestavení (Nastavení -> O zařízení) JSS15J.I9300XXUGMK6 ?

On možná proběhl obyčejný reset, ale skoro určitě neproběhl Reset do továrního nastavení, ten neprobíhá automaticky, ten se spouští ručně, to bys přišel o všechna data, telefon by byl naprosto čistý bez jediného kontaktu, bez ručně instalovaných aplikací... a to by byl řev.

Dělá se to tady:
Nastavení - Záloha a obnovení -> Obnovit tovární data
Upravil Suky dne 10.12.2013 10:44

Macek01
Přidané 10.12.2013 10:49

Registrace: 22.08.13
Ty kráso a patřim taky mezi ty co se na Iphone vyserou, na mojí pětce dnes což je 14 dní po záruce vypadli dva pixeli, k..va práce. A to moje dcera má po mě 2Gčko a drží jak 5110tka.Angry

Milda_Km
Přidané 10.12.2013 11:03

Registrace: 12.07.12
Alda napsal:
Suky napsal:
Alda napsal:

To BIGR:

Nahraval jsem to ted v nedeli, je to ten posledni od Vodafonu. Jinej jsem vlastne ani nenasel, oni jsou vzdycky vsichni pozadu, Vodafone to pusti prvni.
Po upgradu probehl i kompletni reset. Jak rikam, neni to zly, ale je to proste znat.
Minulej týden asi 10 lidí s S3 , vše vodafone.. Origo zatím nikdo. Reklamuj jim to. Sám britex to navrhuje.

Alda
Přidané 10.12.2013 11:20

Suky napsal:
Je to číslo sestavení (Nastavení -> O zařízení) JSS15J.I9300XXUGMK6 ?

On možná proběhl obyčejný reset, ale skoro určitě neproběhl Reset do továrního nastavení, ten neprobíhá automaticky, ten se spouští ručně, to bys přišel o všechna data, telefon by byl naprosto čistý bez jediného kontaktu, bez ručně instalovaných aplikací... a to by byl řev.

Dělá se to tady:
Nastavení - Záloha a obnovení -> Obnovit tovární data

Jo obnovil jsem to do tovarniho. Zas uplne blbej nejsem Smile
Rev nebyl, mame preci zalohy.

BIGR
Přidané 10.12.2013 19:11

Registrace: 30.12.07
Suky napsal:
To BIGR:

Tak NA TO S:E:R:U to si radši zvyknu,je to zbytečně složitý. A navíc nemám Samsung,ale HTC...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS

Strana 3 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 122
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 6.93 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI