...buď rád, dá se jezdit na kole a na motorce....teď jsem na moto přijel a asi ještě na ní pojedu na jedno nealko...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
...buď rád, dá se jezdit na kole a na motorce....teď jsem na moto přijel a asi ještě na ní pojedu na jedno nealko...
...ale prd. Je 30.11.2014, tzn. kde ten sníh je? Na kole už je zima a není to tady už o radosti. Teď je to o pěškovýletech. Včera jsem jel ve 2,5 na moto, tedy do myčky, k pumpě a pak do garáže vysušit a zazimovat.
PS: ve čt. jsem byl ve SCOTTu Praha - přednáška od Vítka Fouska týkající se mazání běžek, takže už aby napadlo tedy tady v Liberci
www.jantruhlar.cz
...ale prd. Je 30.11.2014, tzn. kde ten sníh je? Na kole už je zima a není to tady už o radosti. Teď je to o pěškovýletech. Včera jsem jel ve 2,5 na moto, tedy do myčky, k pumpě a pak do garáže vysušit a zazimovat.
PS: ve čt. jsem byl ve SCOTTu Praha - přednáška od Vítka Fouska týkající se mazání běžek, takže už aby napadlo tedy tady v Liberci
Jo o mazání sice ano ale aby je nenapadla rez
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Jo o mazání sice ano ale aby je nenapadla rez
...neboj, mám dražší-nerezový ;o))
no, tak dnes biatlon slabší, ale počkáme na další závody a jdu vyhlížet sníh
skol
www.jantruhlar.cz
Vcera i dnes na kole v pohode.Sice byli -4°C tak uz jezdim jen po silnici tak na 1,5h.Silnice suche,takze je to docela přijemne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
první fotka dnes ráno v 8,51hod, Nová Louka v Jizerských horách a ta poslední též z Nové Louky, ale foto "za chalupou" a po objetí ranního kolečka tak okolo 10,30hod ;o)
www.jantruhlar.cz
...dnes o něco horší počasí, trochu zmrzlo, ale v cca 11hod už jsem měl odjeto, protože mě hnala moje žena ;o)) (tak nějak nevím, zda-li jsem tento rok začal správně ;o))
Honza_BMW_VW přiložený následující obrázek: