Diky, pochopil jsem - zitra volam Boba a uvidime, jestli se nademnou slituje a neco najde a nebo Vas budu dal otravovat s kazdym kusem co najdu Jsem fak opruz, ale nejradsi bych uz na ni sedel, letos jsem prodla F650ST a opravdu uz se nemuzu dockat az si sednu na GSo...
TO: RADOVANT jj na mobile.de se taky divam, ta cervena je fakt pekna, jen je blby, ze CNB nam tak trosku posr@la kurz koruny vuci Euro. Jinac by to byla jina pisnicka - chjo...
Já když jsem si vybíral 11tku tak jsem jich objel několik a jedna (někde od Litoměřic) byla taky takhle červená, jel jsem na ní (dokonce 3x za sebou) protože při první jízdě jsem se všimnul divnýho zvuku v převodovce, a protože se mi to nezdálo, tak jsem se svezl ještě 2x, přišel jsem že to dělá bordel na neutrál, při vymáčknutý spojce a na nějakej kvalt (už nevím jestli to taky nebyla trojka), ale docela to tukalo, chrčelo atak - byla taky červená najeto asi 60 a rok myslím 96 a nakonec jsem dal od ní ruce pryč a koupil starší, ale v cajku (promáčklá nádrž se nepočítá) a za vyšší peníz... chtěl jsem jezdit a ne to hned první tejden rozebírat a nakonec zaplatit o 10t víc... Tím nechci odradit od kupu, jen je potřeba pořádně rozmýšlet a prohlížet co kupuješ... co tahle Ripperovahttp://www.bmwgs....ost_362223 ostatně docela se osvědčuje kupovat stroje od lidí z fora...
Upravil petrguss dne 17.12.2013 21:22
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Sayide:jojo to je pravda, ale taky hrozne relativni. KAzdopadne clovek kupuje starsi vec, takze realne nemuzes si byt 100% jisty do ceho jdes, takze tak jak muze byt levna supr a nemusi te stat uz nic, tak muze byt draha na nic a muzes do ni navalit penize. Kazdopadne jak tady lidi rikaji, je lepsi koupit takovou co na zacatku nejevi vyhlidku brzkych investic a spis dovybavovat prubezne. Sam jsem takhle koupil. Mel jsem za supr cenu s tim ze mi mudeli delat spojku a prevodovku. To me stalo dalsich 900 euraku, ale mam tam to co jsem chtel - olejorezistantni spojku a nove pretesnenou prevodovku na hridelich. O tech 900 ale byla motorka levnejsi.
Tlumice jsem menil protoze na puvodnich jsem i pri moji "musi" vaze jel na doraz a pak uz jen nekonecny fotoalbum touratechu a pravidelne navstevy prodejny Neda se odolat.
Kazdopadne verim ze najdes kvalitni kousek. Myslim ze Bob je tady dost znamy a stejne jako treba kdyz prodava nejaky clen (viz ripper). Myslim ze vetsina z nas jsou lidi co tem motorkam davaji vsechno potrebne aby je nekde nenechali
sayide napsal:
Diky, pochopil jsem - zitra volam Boba a uvidime, jestli se nademnou slituje a neco najde a nebo Vas budu dal otravovat s kazdym kusem co najdu Jsem fak opruz, ale nejradsi bych uz na ni sedel, letos jsem prodla F650ST a opravdu uz se nemuzu dockat az si sednu na GSo...
Ahoj máš PM doporučuju kupovat od 1997 lepší převodovka.
Ripper:tlumiče ok, červená je jako nová neškrábnutá proto ta cenovka abs,hefty mimořádnej stav,
Ta černá je jako má Igor Brezovar jedna z posledních 2000 Igor má na ní přez 300 k dělal spojku,ložisko,tlumiče nevím kdy a stále vrčí.
Nevím jak se pánové dostanou na cenu 69k když se motaj venku kolem 3000 eur x 27.6 dneska kurz + 4000kč přihlášení + 3000kč cesta podle toho kam a jsme na 90k v nákupu, fakt nevím,ale ta moto nemůže být ok pouze můj názor.
To: Radovant: musim rict, ze jsi me fakt pobavil, uplne chapu zavislost na nakupu veci na motorku, stary Fko, jsem si taky ladil az jsem zjistil, ze je to na me slaby, bohuzel o sobe s nejakejma 95kg nemuzu rict, ze jsem zrovna musi vaha, takze ta 650ka byla malo
stale vice premyslim o Ripperovo GSu (myslim jeho pana otce)
bohuzel me fakt ta financni situace neumoznuje se nejak "rozbehnout"
sayide napsal:
To: Radovant: musim rict, ze jsi me fakt pobavil, uplne chapu zavislost na nakupu veci na motorku, stary Fko, jsem si taky ladil az jsem zjistil, ze je to na me slaby, bohuzel o sobe s nejakejma 95kg nemuzu rict, ze jsem zrovna musi vaha, takze ta 650ka byla malo
stale vice premyslim o Ripperovo GSu (myslim jeho pana otce)
bohuzel me fakt ta financni situace neumoznuje se nejak "rozbehnout"
Lepší splácet o kousek dýl úvěr a jezdit, než splácet a smutně koukat na nefunkční mašinu.
Já si naběhl a tady na fóru, ale bylo to před léty a nenapadlo mě se podívat na registraci. Tak mám složeninu - předek je z 1150 a zbytek 1100. Jasně nebouraná, maximálně spadlá ze stojánku. Vyprděl jsem 115litrů a narval do ní od tíé doby cca dalších 50 a neskončil jsem. Ale je fakt, že mě nikde nikdy nenechasla a po repasi tlumičů jsem poznal rozdíl jen na hyperprech, že už nejdu na dorazy. Veterán z toho nebude a je neprodejná. Takže můj Bobeš už mě zůstane. A víš co? Nelituju, protože jezdí a doufám, že to tak bude i dál. Možná mu časem pořídím konkurenci, ale to tak na blbnutí po polích. Jinak na cestování s babou, dokud síly budou stačit, nechám si Bobše.
Tím jsem chtěl říct, že u ojetiny je to furt loterie, ale leccos se dá ovlivnit. Stejně to pořád záleží jen na tobě a tom, kolik máš.
Upravil Medik dne 17.12.2013 22:07
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Teda panove, tady se mi zacina libit! Fakt jsem mel dnes den, ze bych strilel, ale vase trefne poznamky, me vazne bavi.
11ku chci fakt moc, jednak si myslim, ze proste to co bylo delany driv, bylo staveny tak aby to vydrzelo, takze jim fakt verim, pak je to BMW..., k tomu neni co dodat, mno a proste se mi libi
jeste jedna takova uplne blba otazka, jeden z duvodu proc chci motorku, je ze jezdim 3x tydne nejakych 300km, proste to mam do prace 150km tam a to same zpet, cesta je pomerne fajn a hlavne na motorce (vyzkousene na Fku) je tam super cesta podel vody... takze jeste, kdyz bych uvazoval o Ripperovo stroji, co ty spunty, to asi by bylo treba lehce prezout coz? Mitas? ... ?
ty zadní Scouty ti vydrží přes 10 tis. (kamoš na 12ce na nich dal tuším 14 tis.), záleží na stylu jízdy. Předek TKC nevím, ale dá se to dohledat tady na foru.
jeste jedna takova uplne blba otazka, jeden z duvodu proc chci motorku, je ze jezdim 3x tydne nejakych 300km, proste to mam do prace 150km tam a to same zpet, cesta je pomerne fajn a hlavne na motorce (vyzkousene na Fku) je tam super cesta podel vody... takze jeste, kdyz bych uvazoval o Ripperovo stroji, co ty spunty, to asi by bylo treba lehce prezout coz? Mitas? ... ?
Diky
gumy neřeš, jezdí to na jakýchkoliv pryžích, jen na špuntech to nežeň víc než 130,140 max, pak ubejvaj před očima. Já osobně jsem vždy jezdil jen tourancky a podobný silniční vzorky dnes chci jen špuntíky (e-10, TKC) takové ty spíš na asfalt a šotolinku, jede se mi na nich líp, ano nenajedu na nich tolik jak na touranckach, ale prožitek mi to vynahradí...
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
předek ti vydrží asi víc jak zadek
já měl na scoutech najeto cca 15 tis a nechal jsem je kamarádoj na caponorda a ten je dojíždí má na nich tuším říkal něco kolem 3 tis
guma ježděna v jednom ale s kuframa a dala Rumunsko i nějakou dalnici
mám znova a je fakt že po letošní Albanii na gumě dám tak maaax 15 tis asi bych řěkl no ale asi za to může alboška a dálnice
sayide napsal:
vsem diky za pomoc, jen se obavam, ze me behem zitrka jeste neco napadne a budu zase otravovat, tak me snad nevykostite
Fajn vecer
Kdo říkal, záleží jestli půjdeš dobře vypéct
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz