U nás se nadělovalo taky předčasně. Skoro o 5 měsíců dříve viz foto. Když pominu různé dárky typu trencle, voňavky, různé dárečky Bmw Motorrad... tak nejhezčím dárkem bylo, když se zpívaly koledy a naší Lucince se na tváři vykouzlil úúúúžasnej úsměv - k nezaplacení
Stewe přiložený následující obrázek:
[21.02Kb]
Upravil Stewe dne 25.12.2013 17:42
GSA 1250 Rallye 2024
aldaGS1 napsal:
[quote]paja1 napsal:
Sice jsem zlobil, ale malého Advíka jsem stejně dostal
Paja1: úplně stejného advika jsem taky dostal od Ježíška..
No nevím jak ty, ale já musel drobátko ježíškovi poradit, ale naštěstí mu pěkný kousek přišel do cesty.
Některé věci, ale ani ježíšek nezvládnul.. no a o ty se budu muset postarat už sámPája
Já jsem si koupil klucí pod stromeček F650GS mojí první vysněnou enduro motorku tak mám radost jako malej kluk. A jinak jsem dostal svítilnu a spodky a termo tričko aby mi prý nebyla zima až budu jezdit :-) Jinak myslím, že manželka moc radost nemá ale už s tím nic neudělá :-)
zadanyjan napsal:
Já jsem si koupil klucí pod stromeček F650GS mojí první vysněnou enduro motorku tak mám radost jako malej kluk. A jinak jsem dostal svítilnu a spodky a termo tričko aby mi prý nebyla zima až budu jezdit :-) Jinak myslím, že manželka moc radost nemá ale už s tím nic neudělá :-)
Neboj ona si zvykne..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
zadanyjan napsal:
Neboj to za chvilku přejde ;-) mladá se mnou týden nemluvila když sem si ju taky koupil loni :-D a teď sem ji sháněl oblečení na moto aby mohla taky jezdit ;-)
Ahoj všem,
všem přeji krasné svátky a mnoho štěstí do dalšího roku. A abych se také trochu pochlubil, tak já jsem dostal kanistr s držákem od Touratechu, to asi mi ježíšek už nechce pomáhat tlačit Barborku, když náhodou dojde benál.
Upravil Kubass dne 26.12.2013 17:22
Kubass
Bobe uzij si ten kozenej rum je to luxus mam doma jeste 2 lahvinky co tam stoji uz 4 roky uz se tesim jak si je dam letos na silvestra. Celkem jich bylo 9 dostal jsem je v pekne drevene bedne Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček