raptor napsal:
servisak ved ja s tym suhlasim, LED ako take su urcite fajn, akurat cena 300€ za par LED pridavnych svetiel sa mi zda uplne mimo reality
a presne preto som napisal v predchadzajucom prispevku
LED technologia sa oplati iba vtedy pokial je za rozumnu cenu
Pokud dobře počítám tak 5000Kč je 185€, navíc když prodáš starý mlhovky řekněme za 2500Kč (cca 93€), máš originál LED mlhovky za super cenu.
raptor napsal:
servisak ved ja s tym suhlasim, LED ako take su urcite fajn, akurat cena 300€ za par LED pridavnych svetiel sa mi zda uplne mimo reality
Pokud dobře počítám tak 5000Kč je 185€, navíc když prodáš starý mlhovky řekněme za 2500Kč (cca 93€), máš originál LED mlhovky za super cenu.
paul len na ujasnenie za 5000 CZK dostanes par (2 kusy) originalnych BMW led pridavnych svetiel?
live fast, die young be wild, have fun
raptor napsal:
paul len na ujasnenie za 5000 CZK dostanes par (2 kusy) originalnych BMW led pridavnych svetiel?
Ano, beru to podle cen, které sem dal ježek (ADV ONE) na předchozí stránce.
tak potom musim zacat premyslat nad tym ci ti ludia v taliansku u GIVI seriozne fetuju ked za tie ich GIVI pridavne LED svetla pytaju 300€ na pulte..
raptor napsal:
tak potom musim zacat premyslat nad tym ci ti ludia v taliansku u GIVI seriozne fetuju ked za tie ich GIVI pridavne LED svetla pytaju 300€ na pulte..
Na jednu stranu ta cena za origo je bez konektorů, kabeláže a vypínačů, ale i tak souhlasím.
pavedDR - myslim ze je to preto ze klasicke hmlovky sa na 12 Adventure montovali od jej prveho roku vyroby tzn. 2006 az po koniec adventure chladenej vzduchom - tzn. na naseho advika si si LED hmlovky ani nemohol priplatit ked si si ho objednaval z vyroby
mozem sa mylit ale mam taky dojem ze LED hmlovky sa na motorky BMW dostali az s prichodom modelu 1600 GTL ...a vtedy ludia prisli na to ze sa daju nahodit aj na ine modely
Upravil raptor dne 29.12.2013 14:52
Měl by jsi někde fotku, jak svítí ty origo LED? Nebo spíš dojmy, lepší, horší atd.. Dík
foktu nemam ale na pohled to sviti fakt pekne je to pas ostreho svetla . Mam je chvilku a zatim po tme nejel. Uvidis na radarce
Shodou okolností jsem teď před chvílí na tyhle LED jel cca 30km, byl jsem se projet a bouchla mi potkávačka, měnit se mi to nechtělo, tak jsem dojel jen na ty LED (+obrysovka). Dá se jet celkem v pohodě, samozřejmě že jsem dával dálkový (+Xenon) kde to šlo, ale i na ty LEDky to není zlý. Pořád bych s tím samozřejmě takhle jezdit nechtěl, ale na takovýhle dojetí je to uplně bez problémů.
Mám je něco přes rok a mohu porovnávat jen s Hellama co jsem měl před tím,a to je rozhodně lepší.
GS 1200 R Adventure
Zdarec borci, nechci zakládat nové forum,tak se zaptám v tomto :
pokud máte někdo Led přídavné světla, máte obě mlhovky nebo mlhu a dálku?
Jakou máte zkušenost ? Podotýkám, že v noci se cestování na moto snažím vyhýbat .
Především chci být lépe vidět přes den a pokud pojedu večer, tak samozřejmě abych lépe viděl....