DM3555 napsal:
Přezdívka je věc každého znás a každý k ní má určitě konkrétní důvod a nemyslím si že nutné tady přemyšlet zda je blbá nebo super nejlepší.
pral bych vam adminy jako jsou na scooterforu... Tam clovek misto "Vas" napise "vas" a uz ma pr.caka jasnyho snad nikdy jsem tam nemel prispevek, do kteryho by mi admin nesahl. Jakmile se drobet zvrtla diskuze mimo tema, hned to mazou... A to opravdu nase.re!
Uzivejte si te svobody co tu mame a nevymyslejte nesmysly
falcons napsal:
A já tedy zrovna s kontaktníma údajema rozhodně nesouhlasim. Telefon v profiůu uvedený mam ale už jsem ho chtěl několikrát smazat. Stalo se mi párkrát že mi někdo volal kvůli něčemu co mě nezajímalo s nabídkou jestli to nechci koupit a podobně. Navíc jsou na internetu vyhledávače co hledají telefonní čísla a pak Vás otravujou různá call centra.
Ať si každej uvede co chce aby o něm ostatní věděli. Ke komunikaci má sloužit předevšim PM. Pokud něco chybí v jeho profilu tak se ho zeptejte přes PM a to samý platí pokud chcete někoho kontaktovat a nemá tam uvedený číslo.
Datum nebo rok narození je to samý, možná to řeknu ostře, ale co je komu do toho kdy se dotyčný narodil, pokud to bude chtít sdělit tak to vyplní a pokud ne tak ne.
Jediné co bych změnil je dát možnost u profilu nevyplňovat datum narození a tim pádem nebude mít sto lidí narozeniny 1.1.
Druhá věc je zadávat datum nebo rok narození při zakládání profilu ale mít možnost že datum bude neveřejné a nikdo to neuvidí.
Souhlas - jednou za čas projedu Googlem svoje jméno a teď vidím že veškeré kontaktní údaje z fóra tam jsou vidět ...
Souhlas - jednou za čas projedu Googlem svoje jméno a teď vidím že veškeré kontaktní údaje z fóra tam jsou vidět ...
A u mě je to už jedno, bo mám svoje řemeslnické webovky a na netu jsem od doby krále Klacka, takže i kdybych mazal jako vzteklej, stejně budu jak nahej v trní Tak to neřeším a žiju.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz