Sharki napsal:
Jo pučil jsem si ohýbačku od topenáře vzal vodo trubku a hrál si.úspěch docela dobrej,ale problém se svárama, mám trafáček a po nasazení se uklepali některé nosné sváry,tak jsem to zahodil. Kdybych mě švajc,tak si dám říct a potom by to šlo na komacit a paráda.
Ahoj, narazil jsem na tohle vlákno náhodou a vidím že se řeší moje padáky. Pokud jste měli při montáží problém, omlouvám se, problém by měl být již vyřešen. Bohužel mě nikdo včas neinformoval o vzniklém problému. Co se týče šroubů na spodní patce, už jsem si to taky vyřešil a posílám delší. Jinak podle vzorové motorky jsou šrouby M10 dvou rozměrů, často si lidi pletou levý s pravým a pak mi píšou že jsem poslal kratší.
Jinak pokud má někdo nějaké podněty k funkci či tvaru rámů rád je přivítám. Výrobou se neřivím, dělám to jako koníček a rád pomůžu dalším motorkářům.
Chtěl bych se zeptat na rozměr závažíček na řidítka u F650GS (2004) ? http://www.motoch...01b0796c47 Chtěl bych tam nějaký dát, ale nevím jakej rozměr. A jdou tam, když tam mám ty cháníče rukou? Díval jsem se a při pádu jsou řidítka docela dost "na ráně"
Upravil MMirek dne 19.03.2012 18:12
Aktuálně: BMW R1200GSA 2017
Ex: BMW F 650 GS 2004 Vidět a hlavně být viděn !
No určitě je to neochrání na 100 %, ale když bych to třeba položil na parkovišti, tak ti neutrhnu kryty na ruce třeba...apod.. Nebo tam mají jiný význam?
MMirek napsal:
No určitě je to neochrání na 100 %, ale když bych to třeba položil na parkovišti, tak ti neutrhnu kryty na ruce třeba...apod.. Nebo tam mají jiný význam?
Význam je hlavně ten, že to eliminuje vibrace do řidítek, takže by tam měli bejt zhruba stejně těžký, jako jsou origo.
Kryty na ruce by měli bejt kovový... takže ony maj za úkol chránit páčky atd.
Jinak máš pravdu, že origo plastový blastry to třeba ochrání.
jardajerman@seznam.cz
Díval jsem se, že mám heft, pak asi 5cm černá "trubka" a pak je uchycení toho krytu na ruce /páčky a tím to končí. Takže je tam vlastně mám nebo se dává ještě něco za ?
Rhinoceros napsal(a):
Ono tam totiz zadne prakticke vyuziti neni... Nema to ani predstaveny stupacky a v ostrejsich zatackach musi litat jiskry. Mozna ani nemuseji byt ostrejsi s timhle rozpetim... Proto tam ma asi tu izolepu
No kuuwa takovy leseni bych si na dakara teda urcite nedal. Pojedes mezi stromama tesne vedle sebe a jdes pres riditka /hahahaha
Já mám sw-motech a jsem spokojeny už jsem ležel na benzínce někomu vytekla naftˇa a já si tam ustlal moto padlo do měkýho totiž na mě a lidi na benzínce se řehnily a nebyly moc ochotní mě zvednout.Bylo to v nulové rychlosti takže žadný škody.