vlk napsal:
Nvrhnute tricka su pekne, preto sa chcem spytat „garantov akcie“ Milan V a Miloša: bola by moznost urobit aj pre SK gs-akov?
Nevadilo by Vam rovnaka analogicka grafika a prevedenie pre SK?
Kludne a spokojne by som tiez prezentoval stranky bmwgs
P.S.: idealne by bolo uvadzat aj: bmwgs.sk ale, k tejto doméne zatiaľ neexistuje žiadny webhosting – Miloš?
Vůbec by mě nevadilo, kdyby tam byl obrys celého Československa a nápis czech & slovak republic. Ale jsem rád, že se to dostalo do nějaské konečné roviny a trika výhledově budou. Klucí slovenský, je vás tady aktivních málo. Na tvorbu slovenské verze by vás muselo být víc. Ale když se toho některý z vás chopí, tak proč nenavázat na vítězný návrh, domluvit se s Milanem..........třeba by to šlo.
Logo bramboráků mě stačí na nádrži. Navíc modré logo na modrém triku moc nevynikne.
Upravil Medik dne 10.01.2014 07:47
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
mě přijde u varianty 3 ten šedý podklad zbytečný, nic nevypovídá, ( ? nebo je to jako = "národ šedých myší ?) takže preference 1 a,b, pokud A tak NAVY, za logo na rukávu dávám taky
Upravil parukar dne 10.01.2014 08:19
3B. S tím logem to bude chtít asi řešit dodatečně pokud se do toho milda nepustí, ale to by mohli. Popř. Mildo zkus se zeptat co by stál nažehlovák sólo... 6e by si to každej dal doma kam chce.....
Perfektní práce
3b je můj favorit. Jinak souhlasím s ostatními, ještě logo BMW na rukáv a jinak už bych s tím nic nedělal.
-----------------------------------------------------------------------------
Dříve jsem byl trochu namyšlený, ale teď už nemám chybu!