Víc jak jeden hlas jsem nepřidal. Neumím dát víc, leda by někdo poskytl návod. Zkoušel jsem jen přes mazání cookies.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Víc jak jeden hlas jsem nepřidal. Neumím dát víc, leda by někdo poskytl návod. Zkoušel jsem jen přes mazání cookies.
Oni to mají na ip adresy připojení. Musí se vyčkat a po hodině to jde znova.
Což u nás vychází akorát do mezer mezi děsným řevem a kňouráním.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Podívej se pořádně na stav hlasů a musí ti bejt jasný kdo nepodvádí víceklikama. Já tam dal už taky z 8hlasů za dva dny pro Jonáška
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
A další hlas je tam.
Je to teda podle mne divočina, že to někdo řeší. Nejhezčí děti máme přece každý doma a těm je to v tomhle věku stejně jedno. Je to jenom honění ega rodičů, ale budiš.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak na tom mákám z práce. To by v tom byl čert, aby jsme nedali první místo. Podvod nepodvod, je zima. Ti prozatím první mají , doufám že prozatím, jenom víc a nebo šikovnější klikače. Emile, neměj z toho černé svědomí, ber to tak, že podvádí všichni stejně, takže je to vlastně fér.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Joe napsal:
A další hlas je tam.
Je to teda podle mne divočina, že to někdo řeší. Nejhezčí děti máme přece každý doma a těm je to v tomhle věku stejně jedno. Je to jenom honění ega rodičů, ale budiš.
tak to neber jako soutěž o nejhezčí dítě, ale jako maminku :-)
Měl bych na vás velkou prosbu. Vybrali nás na miminko měsíce, v případě úspěchu dále.
Nějak jsem si myslel že je ta soutěž promakanější, ale jsou to závody kdo víc namačká a ne o jednom hlasu/pc.
Vítěz dostane bez zbytečných diskuzí povolení na výjezdní zasedání na Radarce. A to za to stojí.
Jinak s opravdovou soutěží podle mě tohle opravdu nemá moc společného.Nicméně, stejně jsme tam nejhezčí.
Náskok vedoucích klikačů se daří úspěšně snižovat.
Dík.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz