trawex J napsal:
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.
Svatá pravda- Jen si tady lžete do xichtu mezi sebou dál,vždyť jste BMW GS.
trawex J napsal:
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.
Jen takové malé upozornění,jelikož Nás travex J nazval všechny samolibými blbci,myslel tím i Tebe,protože jsi členem zdejšího fora a Ty mu ještě blahořečíš.Pánové,rozum do hrsti a trochu méně hysterie.
Dum spiro,spero.
trawex J napsal:
Jen takové malé upozornění,jelikož Nás travex J nazval všechny samolibými blbci,myslel tím i Tebe,protože jsi členem zdejšího fora a Ty mu ještě blahořečíš.Pánové,rozum do hrsti a trochu méně hysterie.
Dík za upozornění,Jindru znám osobně a slovo všichni je určitě v zápalu
diskuse.
Ale určitě i Ty jsi z toho vyčetl o co mu vlastně jde.
(a vo tom to je)
Koukám, že se to tady trochu mění ve slepičárnu ........ Venku je krásně, tak jak vám může takhle hrabat???? Chápal bych to, kdyby se nedalo vzhledem k počasí jezdit, ale takhle......
newman
Už ten inzerát stáhnul , jestli sám naletěl , tak dobře mu tak , byl to sedmilhář... Nechci zakládat nové vlákno , tak se zeptám tady - neví někdo , co je to za barvy...? Nikde jsem takové nenašel ...Dík...
spigr přiložený následující obrázek:
spigr napsal:
Už ten inzerát stáhnul , jestli sám naletěl , tak dobře mu tak , byl to sedmilhář... Nechci zakládat nové vlákno , tak se zeptám tady - neví někdo , co je to za barvy...? Nikde jsem takové nenašel ...Dík...
Tuhle si nechával lakovat na zakázku Laďa(stejně má i helmu).Je to už starší pán(důchodce).Znám ho jen ze srazů Motoroute a z akcí ve Žďáru nad Sázavou.Motorka je to pěkná a opečovávaná.Rozhodně doporučuju.
Upravil schrot dne 13.01.2014 15:55
Schrot napsal:
Tuhle si nechával lakovat na zakázku Laďa(stejně má i helmu).Je to už starší pán(důchodce).Znám ho jen ze srazů Motoroute a z akcí ve Žďáru nad Sázavou.Motorka je to pěkná a opečovávaná.Rozhodně doporučuju.
Dík , nevíš proč jí nechal přelakovat...? Jinak podle fotek to vypadá moc pěkně...
Furt se něco děje...
Bohužel netuším,ale je to takovej pedant a vždycky to tam měl naleštěný,že to bylo furt jak noví.Co říkal,tak s tím jezdil jen po silnici a ty doplňky od SW-motech měl od nějakýho kamaráda co tam pracoval.Kousek za Brnem má SW-motech výrobnu.
spigr napsal:
Spigr - motorka je Ladě Mičánka - znám ho osobně. Puntičkář a pečlivka "do morku kostí". Motorku kupoval myslím od majitele prodejny Honda v Týně nad Vltavou pana Hodného (ten ji kupoval novou). Nechal si ji přelakovat k "obrazu svému" - nebylo to kvůli nějaké bouračce. Servis si Laďa dělal sám (oleje, ventily apod.). Na diagnostiku jezdil za mnou. Minulý rok (před touto cestou: http://nasesrazy....r-238.html ) jsem mu měnil sáknoucí gufero na vstupní hřídeli převodovky (nakonec se měnila všechna gufera převodovky - preventivně) a gufero na vyvažovací hřídeli - byla to ta černá gufera, která sákla na kdejaké R1200 do roku 2007. Takže teď tam jsou ta hnědá (kvalitnější). Vše ostatní, co mi tehdy na jaře 2012 prošlo při té opravě rukama bylo OK (zadní převod, spojka, spojkový váleček, kardan). Motorka byla ježděna výhradně po silnici. Myslím, že je v pěkném stavu.
Upravil Tonda dne 13.01.2014 16:31
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
trawex J napsal:
Vím,že to myslíš dobře a máš svým způsobem pravdu,ale řekněme si na rovinu...ty bys kamarádovi do inzerátu napsal,že prodává vrak?
On sám si naběhl.Když motorku kupoval,tak to uspěchal a byl zaslepenej rádoby dobrou koupí a chtěl už jezdit.To je každýho jeho vlastní blbost a myslím,že každej z nás to minimálně jednou udělal taky,než se poučil.Důležitý je,že při prodeji nezamlčel to,že to bylo ježděný v Africe na enduroškole,což jemu samotnýmu zamlčený bylo a zjistil to až později...aspoň,co já vím.Další věc je to,že to někdo od něj koupí za 245,dojede na tom "jenom domů" po cestě s sebou jebne a obratem to prodává za 280...to je svinstvo,už samo o sobě.O tom,co sám píše v inzerci na tu moto ani nemluvím.To jsou vyloženě lži!
Věc jiná je to,že když někdo kašákův inzarát chválí a pokud to prodává další,tak to poblije.To je prostě českej národní sport -pokrytectví.To ať si každej z nich sáhne sám do svědomí,ale těch lidí je minimum,co píšou i v jeho inzerátu a jinak,než tady.
Já nikde stav tý motorky nekomentoval,stejně jako většina lidí,co o tom věděla.Kašák je prostě kámoš,tak mu nebudu do inzerátu psát,že prodává šrot a myslím,že by to kamarádovi neudělal nikdo.Zvlášť,když on na stavu motorky nemá žádnou zásluhu.Prodává,jak koupil.Na tom není co kritizovat!Kupující měl stejnou šanci,jako on,přijít na to,že je to šrot.Nepřišel na to a koupil.Problém je v tom,že teď zamlčuje,lže a ještě na stav šrotu svouji vlastní měrou přispěl a nakonec za to chce víc peněz...
Máš pravdu v tom,že když někdo píše Kašákovi,že je to dobrá motorka a tady,že je to šrot,tak je to zhovadilost...ale divit se,že jemu do inzerátu nikdo nenapsal,že prodává šrot,je trochu nesmysl
Presne tak.Kdyz ji Kasak prodaval,nenapsal jsem ani slovo chvaly.Ale na te motorce bylo videt na prvni pohled,ze to neni lestenka a ma dost za sebou.
Kazdopadne pokud vim,tak motorove byla bez problemu.Kdysi jsem koupil otluceneho biga se svarovanou nadrzi atd.To jsem zjistil az po koupy.Kamos mel biga lestenku.Jemu se kupodivu porad sral a me jezdil bez problemu.S cistym svedomim jsem ho prodal kamaradovi a byl spokojenej.To ze motorka neni lestenka,nekde je neco zastrikane nebo opravene jeste nemusi znamenat ze nebude spolehliva.Neco jineho je samozrejme tvrdit do telefonu ze je to lestenka,pripadne ze teren nevidela.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
spigr napsal:
Nez jsem koupil v r. 2010 to co mam ted tak jsem hledal na netu a byla nabizena jak pise Tonda panem Hodnym ( majitel Honda prodejny) tenkrat za cca300tis. on ji mel uz tenkrat prelakovanou a nabizel k ni i ve stejne barve Arai helmu a tvrdil ze lak ze lak neni z duvodu kolize. Osobne jsem tam nebyl tak vic nevim..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
spigr napsal:
Spigr - motorka je Ladě Mičánka - znám ho osobně. Puntičkář a pečlivka "do morku kostí". Motorku kupoval myslím od majitele prodejny Honda v Týně nad Vltavou pana Hodného (ten ji kupoval novou). Nechal si ji přelakovat k "obrazu svému" - nebylo to kvůli nějaké bouračce. Servis si Laďa dělal sám (oleje, ventily apod.). Na diagnostiku jezdil za mnou. Minulý rok (před touto cestou: http://nasesrazy....r-238.html ) jsem mu měnil sáknoucí gufero na vstupní hřídeli převodovky (nakonec se měnila všechna gufera převodovky - preventivně) a gufero na vyvažovací hřídeli - byla to ta černá gufera, která sákla na kdejaké R1200 do roku 2007. Takže teď tam jsou ta hnědá (kvalitnější). Vše ostatní, co mi tehdy na jaře 2012 prošlo při té opravě rukama bylo OK (zadní převod, spojka, spojkový váleček, kardan). Motorka byla ježděna výhradně po silnici. Myslím, že je v pěkném stavu.
Tohohle člověka znám taky osobně. Motorka na každém srazu stojí pod střechu a ještě pod plachtou, aby náhodou nenachladla. Je to puntičkář, že jsem většího neviděl. Stroj 1 A a dělal si tam fůro věcí k obrazu svému. Tak jako já bezdůvodně lakuji a přestavuji s tím, že nikdy neprodám. Sklidil bych fůru pochybností.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Jo znám. Jak píšeš - Laďa se o motorky stará. Kdo od něj koupí - neprohloupí.
Upravil hobr dne 13.01.2014 19:00
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Tonda - dík , kámoš mu volal a do telefonu řekl to samý , takže se pojedeme podívat a snad to konečně vyjde , tenhle kousek je fakt pěknej a Láďa už po telefonu zněl hodně seriózně...
Furt se něco děje...