bluesbery napsal:
Konečně jsem se dostal k tomu abych přihodil slíbené fotky : http://bluesbery.rajce.idnes.cz/Grossglockner_270908/ Případný komentář tento čtvrtek U Karla IV
...hezké to asi bylo chlapci ...jen musela být docela kosa - já tam byl před měsícem, na Grossglockneru byl sněhový jen obrsněhulák před chatou a horko mi nebylo
pekny fota,taky sem neco podobnyho planoval ale zkousky ve skole to nedovolily...
mam otazku na bluesberyho-od jaky firmy mas to plexi na ty 800-ce viz foto 204?
zahorak napsal:
Aj som chcel isť.Proč stema nezobrali.Vy ste ale kamaraťi.Mislite len na seba
to proto ze nectes poradne forum a neprihlasil ses
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
TO Svobodis ekny fota,taky sem neco podobnyho planoval ale zkousky ve skole to nedovolily...
mam otazku na bluesberyho-od jaky firmy mas to plexi na ty 800-ce viz foto 204? - Plexi je od GIVI, stálo necelé 2 litry,je vynikající a neklepe se ani ve vysokých rychlostech
prezi napsal:
...hezké to asi bylo chlapci ...jen musela být docela kosa - já tam byl před měsícem, na Grossglockneru byl sněhový jen obrsněhulák před chatou a horko mi nebylo
no na vrsku GG -5...
krusnejsi alespon nasi posadce prisla nedele... vyjizdeli jsme cca v 6am a shodou okolnosti se pohybovali ve vyssi vysce, takze -3 az cc +2, alespon podle myho meraku.
Az tak okolo poledne... 1pm.. se to zvedlo na prijemnych +5 stupnu. Takze alespon ja jsem s moji vybavou dopoledne pozvolna prochladal...
17 cm
Souhlas. Bylo celkem příjemně, hlavně na sluníčku, jen v tu neděli ráno zrovna teplo nebylo, ale nakonec se to v těch džínách dalo....
a v jetce.... Maiali nel Fango!
Hicksi nechces nam tvrdit,ze jsi byl na Grosglockneru? Myslim,ze z toho parkoviste je to jeste docela daleko a uz te vidim jak se tam skrabes!
Az prijedes na motorce do Pece pod Snezkou,tak to taky jeste nejsi na Snezce!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Na vrcholu Grosslglockeru -- Hix ma zaparkovano, Morabo ceka na vyprosteni odbornikem:
Ta fotka asi neni doopravdy z vrcholu,ze?
vevis přiložený následující obrázek:
[59.15Kb]
Upravil vevis dne 01.10.2008 11:25
morabo napsal:
Souhlas. Bylo celkem příjemně, hlavně na sluníčku, jen v tu neděli ráno zrovna teplo nebylo, ale nakonec se to v těch džínách dalo....
a v jetce....
jo ja jsem to tu nechtel rozpitvavat.. ale termalni hrdina vypravy je myslim Morabo.
Kdyz prijel v sobotu rano v NEINTEGRALCE tak jsem si rikal, ze bude nejspis zastavka kvuli omrzlinam nekde ve spitale.
Nekdy v nedeli jsem si vsiml, ze ma navic DZINY.. sice vevnitr pry s chranicema + motokrosovy boty, ale fakt drsny HC. A ani nefnukal...
Myslim, ze jsem uz spachal leccos... ale GG v dzinach bez krytyho obliceje a plexi na motorce teda nee
17 cm
vevis napsal:
Na vrcholu Grosslglockeru -- Hix ma zaparkovano, Morabo ceka na vyprosteni odbornikem:
Ta fotka asi neni doopravdy z vrcholu,ze?
je to ta nejvyssi chata... odbocka nahoru je na Edelweisspitze.
Jinak v tyhle chalupe jsme pred lety spali, pote, co jsme se na GG vydrapali na bajcich. A zadarmo!
17 cm
vevis napsal:
Hicksi nechces nam tvrdit,ze jsi byl na Grosglockneru? Myslim,ze z toho parkoviste je to jeste docela daleko a uz te vidim jak se tam skrabes!
no myslis ze je adekvatni porovnavat Pec s GG hochalpenstrasse? Ja ti nevim...
17 cm
vevis napsal:
no myslis ze je adekvatni porovnavat Pec s GG hochalpenstrasse? Ja ti nevim...
No adekvatni to urcite neni.Mezi turou z Pece na Snezku a turou z GG hochalpenstrasse na Grosglockner je sakra rozdil.