Albánie,Vlore, zeptejte se vrchního na nejlepší rybu a dostanete tohle. Cenovka 600kč Samozřejmě to se dovíte až po snězení. Jinak z doslechu vím že sem nebyl sám kdo se nachytal. Ale přesto byla moc dobrá. A nemůžu zapomenout na ten jejich fantastickej chleba pokapanej olejem a posypanej kořením- ten je geniální.
toli přiložený následující obrázek:
TOLI napsal:
Albánie,Vlore, zeptejte se vrchního na nejlepší rybu a dostanete tohle. Cenovka 600kč Samozřejmě to se dovíte až po snězení. Jinak z doslechu vím že sem nebyl sám kdo se nachytal. Ale přesto byla moc dobrá. A nemůžu zapomenout na ten jejich fantastickej chleba pokapanej olejem a posypanej kořením- ten je geniální.
"yes gentlemans...ok gentlemans"...to byl vrchní jako kráva...
TOLI napsal:
"yes gentlemans...ok gentlemans"...to byl vrchní jako kráva...
To si pleteš říkal furt "Yes my friend"
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Kdo má rád tyhle vietnamský speciality tak doporučuju dvě provozovny - holešovická tržince- za alzou a druhá možná lepší přímo v největší středoevropský tržnici Sapa tam se dá sehnat snad všechno, jinak stánek přímo uprostřed je super-můžu doporučit.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Kdo má rád tyhle vietnamský speciality tak doporučuju dvě provozovny - holešovická tržince- za alzou a druhá možná lepší přímo v největší středoevropský tržnici Sapa tam se dá sehnat snad všechno, jinak stánek přímo uprostřed je super-můžu doporučit.
Já mám rád Pho na Anglický. Většinou nemám odvahu do podobných bister vlézt, ale sem mě dovedla kamarádka z Vietnamu a jsem nadšenej. Žádný nudle na milion způsobů co chutnají ve finále všechny stejně, ale dobrý, levný a čerstvý jídlo.
Děte do pr.dele, fakt, jdu rozmrazit maso!!!
Hlavně, že na každé fotce nechybí na stole škopek...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10