Alda napsal:
Kdyz jsem se vrhnul to dnes zaktualizovat, doslo mi, jakou kravinu jsem si na sebe vymyslel
Měl jsi to třeba upřesnit nad 100tis...něco najeto má totiž každej a je tady přes 4000 lidí,takže budeš mít trochu práce a to počkej,až se začne pořádně jezdit a všichni ti to začnou aktualizovat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Alda napsal:
Kdyz jsem se vrhnul to dnes zaktualizovat, doslo mi, jakou kravinu jsem si na sebe vymyslel
Měl jsi to třeba upřesnit nad 100tis...něco najeto má totiž každej a je tady přes 4000 lidí,takže budeš mít trochu práce a to počkej,až se začne pořádně jezdit a všichni ti to začnou aktualizovat
morabo napsal:
Hele, mozna podnet pro Milose. Co dat k poctu prispevku i pocet najetych km od data registrace, at se vidi kdo vic jezdi a kdo keca
Ja mam cca 1 prispevek a 21,8km.
ja mam 12,91 km per prispevek.
Ja myslim, ze nekteri na tom budou jeste hur, treba takovej Kocik a co potom Emil, ten ma tutove vic prispevku nez kilometru.
Maiali nel Fango!
Jo jsem hloubavej typ
Motorku mám 2 a půl roku. Mých je rovných 70tis. km
Před tím na stromu za 3 a půl roku 100tis. km
To jen na doplnění čísel, aby to jako nebylo zavádějící.
Roman Jakub napsal:
Jo jsem hloubavej typ
Motorku mám 2 a půl roku. Mých je rovných 70tis. km
Před tím na stromu za 3 a půl roku 100tis. km
To jen na doplnění čísel, aby to jako nebylo zavádějící.
Pokud mas teda gs, co jsi na strankach, vychazi to na nejakejch 323km, ale i to je slusny rozjimani
PS: a radsi mi uz neodpovidej, at si nenabouras prumer
Maiali nel Fango!
Alda napsal:
jeste ti tam chybi HIX 12GS LC -- 32 000 km!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hezký téma, :-) , no na tacho mám necelých 75 000. Z toho jsem asi 25 metrů najezdil já, a asi 40 metrů natlačil :-D
VojtechPolicky přiložený následující obrázek:
[249.62Kb]
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Alda napsal:
To pockej az zacne sezona, to ti budu po kazde ceste posilat aktualizace. A chtel bych timto poprosit i ostatni o stejny pristup At te ale potesi ze tim padem nebudes muset aktualizovat svoje kilometry jelikoz budes porad jen sedet u pocitace a na jezdeni ti cas nezbyde