hm tak vysledok som trafil, len škoda preveliká že opačne
aj že Jarda dá góla som uhádol
podľa mňa žiadna tragédia, prehrať úvodný zápas (v ktorm vlastne o nič nejde)s aktuálnym olympijským víťazom 2-4 nie je žiadna tragédia, ušla vám prvá tretina a nechali ste sa zbytočne vylučovať.. ale ja čechom verím že pôjdu v tomto turnaji veľmi ďaleko...
live fast, die young be wild, have fun
Tak to já si myslím, že Vláďa nějakou má (on ten šatan s jedním bodem asi opravdu není moc ve formě-ale klobouk dolů před tím co dokázal ), kdežto Hadamčík ji nikdy neměl. Od pradávna v stavu nouze začne všechny točit ve všech lajnách, čekám kdy začne i s brankaři. Fandím jim, ale myslím že nám trošku ujel vlak...viz juniorské úspěchy. A staří pardi...no dobrá Jarda, ale zbytek? Nedvěd o kterém nějaký ligový hokejista řekne ,,jo to je známá věc že když do Nedvěda přitlačíte, přestane ho to bavit. Jak se asi hraje hokej na nejvyšší úrovni. Hele nechci být klasický hnidopich. Držím jim palce, i s Nedvědem...ale chce to lidi typu Vrby, chlapy podle výkonosti a vhodně poskládat. Trénovat mají ti co dokázali být úspěšní v nižších levlech. Ne úspěch nebude. Chce to reálný pohled. A tvrdím to i když vím co riskuji když náhodou přijde.
Nechci nic říkat na Lojzu, ale dle mě je Vůjtek pan trenér.
Včera bylo jasně vidět, že Nedvěd nestíhal rychlostně.
Jarda si myslím, že svým přehledem, myšlenkou a sílou na puku bude platný i za čtyři roky. Nikdy jsem ho moc nemusel, ale je to prostě pan hráč, který se včera i nejednou vracel.
Mě se líbil svým nasazením Voráček. V první třetině byl jedinej kdo na Švédy měl bruslařsky.
Po tom co jsem si přečetl o Barinkovi před ZOH jsem ho včera sledoval na ledě a upřímně musím říct, že nezahrál vůbec nic. Když dostal puk za naší bránou, házel to po mantinelu ven ze třetiny aby neudělal chybu. Nevšim ljsem si u kolika byl gólů na ledě, ale vím že minimálně u jednoho.
Uvidíme jak se kluci semknou.
Kluky slovenský jsem neviděl.
Upravil jencekgs dne 13.02.2014 21:28
Splněný sen moje 1100GS
hadamczika nepoznam a s Vujtekom som si pri poslednej medaile podal ruku (ako jeden z tisica ked jazdili v otvorenej karose po Bratislave)
nemyslim si ze nasa vcerajsia prehra je dielom Vujteka, ale na nenominovanie Šatana na OH mám svoj názor. Najma v kontexte ked mu zabuchli dvere na olympiádu ale ešte pred tým na ne zavesili ceduľku že na MS s tebou počítame.
ono to možno ani neni o Vújtekovi, v slovenskom hokeji sa ťaha za široké motúziky.
live fast, die young be wild, have fun