1x motka, zirafakova ve stanu a ja asi nekde, kde zrovna upadnu
samozrejme nejsem sto predpovedet nepredpokladanou udalost, ktera nam to muze prekazit, ale 95 procent prijedem
pokud budeme zdraví a nestane se něco nepředvidatelného tak jedu a spím jak jinak jen ve stanu a možná budu dva to se neví to se uvidí
když ho miluješ není co řešit
Jel bych rad, zatim je to dost brzo, tak nevim na 100% a nechci blokovat ubytovani v nejlepsim stanu, tedy chate, cili nezavazne 1x plachtak.
Maiali nel Fango!
Manzelka by mala.mat zavodnu dovolenku.ak ju bude mat o tyzden neskurej tak idem.jedna moto jeden stan a jeden policajt.mislim tim policajt mojho syna.manzelka.si misli ze mi motorkary sa kurvime.nepada daleko jablko od stromu.ale musel bych inac vypadat
Rád bych přijel, ale je to ještě moc brzy na rozhodnutí. Takže pokud to vyjde budeme 2 osoby + stan + autobus (RT)
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
Týden na to odjíždíme na dovcu,ale snad to klapne,když tak 2 x homo sapiens 1 x BMW vzhledem k stáří bych raději chatu,ale nerad bych ji zbytečně blokoval,takže když nezbyde -stan.
Upravil strogas dne 16.03.2014 09:56
když se přestaneš bát,slez a dej si pár facek.........život je smrtelná nemoc,která se přenáší pohlavním stykem.
Kurňa, to jste se jednou trefili já to tam mám 15 km z domu, když mám výjezd, jedu okolo... dokonce sem se tam i oženil Takže za mně 100% účast: 1 stan a jeden člověk!
Kdybyste potřebovali něco zajistit, poptat po okolí, dejte vědět... rád zajistím, poradím, jsem tu doma!
strogas napsal:
Týden na to odjíždíme na dovcu,ale snad to klapne,když tak 2 x homo sapiens 1 x BMW vzhledem k stáří bych raději chatu,ale nerad bych ji zbytečně blokoval,takže když nezbyde -stan.
Zabukováno
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží