Předběžně jsme domluveni, že dorazí a budou vystavovat v interiéru, ale rovněž mi nabízeli, že přijedou s výstavním kamionem. Ještě to proberu s majitelkou areálu a znovu s PSÍčkem. Budou se promítat videa z výroby i testování, bude prostor pro otázky atd. atd. atd. Já už ty jejich komplety viděl v nové prodejně v Plzni a už vím, kam příště půjdu pro komplet...
Předběžně jsme domluveni, že dorazí a budou vystavovat v interiéru, ale rovněž mi nabízeli, že přijedou s výstavním kamionem. Ještě to proberu s majitelkou areálu a znovu s PSÍčkem. Budou se promítat videa z výroby i testování, bude prostor pro otázky atd. atd. atd. Já už ty jejich komplety viděl v nové prodejně v Plzni a už vím, kam příště půjdu pro komplet...
Zdarec.Kdepak máme PSI u nás na západě ? Dík
Piju a kouřím za West UPS Bohemia
K Pardálovi
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Podle me se majitelky ptat nemusis. Na vjezdu do arealu byla brana,to asi kamion neprojede,nehlede na ten kopec. Jedine ze by stal na navsi tedy jestli se dobre pamatuju
zetor napsal:
Víte hovno co je sníh na West session...
Uvidím, jak to budu mít s časem...
Tak tak
Původní nápad konat westsession,jako poslední sraz v roce a "ukončení sezóny" se mi velice zamlouval ale přesunutí na začátek září je úsměvný...ještě,že tak nemyslí všichni,jinak by byly všechny srazy obden v červenci.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
přesunutí na začátek září je úsměvný...ještě,že tak nemyslí všichni,jinak by byly všechny srazy obden v červenci.
Víš, Petře, pro organizátora srazu není zrovna dobré spoléhat na počasí, od kterého se odvíjí účast lidí. Ne každý má na to koule říct a prostě přijet.
Na prvním ročníku jsem měl solidní nervy, jak se k tomu asi postaví paní majitelka, když jsem jí řekl počet přihlášených lidí a potom přijela ani ne 1/3 lidí.
Měla připravené jídlo, pivo, pití atd. Naštěstí nebyly problémy.
Očekávám, že rovnou napíšeš, že takové zařizování není vůbec nutné a že se každý může obstarat sám, ale to také není ideální. Jednak chci nějaký komfort pro lidi a druhak i kvůli domluvě s paní majitelkou.
Loni to bylo fajnový, byl jsem opravdu rád za to, jak to vyšlo. A letošní sraz by měl být ještě lepší a určitě si pro něj beru dost ponaučení z předešlých dvou ročníků.
Ohledně volby termínu jsem loni i letos předem obeslal Pardála i kluky z TT, abychom se nehádali v termínech a nevlezl jsem třeba do Krocana nebo do nějaké výstavy. Dokonce jsem to dal i mimo prázdniny školáků, aby Ti, kteří mají rodinu, mohli dorazit a nebyli ještě na dovolené.
A právě pro mě byly nejlepší srazy u Hanibala v Machově...nikdo nic neřešil...organizace nulová...kdo chtěl jet na vyjížďku, tak jel...kdo chtěl blít, tak blil...
Nic proti, ale na mne je to moc organizované...ale jak říkám...pokud budu mít volno, tak se asi stavím, protože tenhle kraj absolutně neznám...