tak je to ještě navigace k tomu grátis a kufry vzhledem k ceně v AT, jak jsi psal taky
413000,- je cenikova cena bez slevy.
to je nejaka ocesana ADV, ne?
Ne plna naloz. Ta cena je bez DPH
aha... no u dopravnich prostredku pouzivame i my DPHckari cenu s DPH jsem myslel
kazdopadne ja LCcko neGSA v plny palbe koupil za 440, bez navi oder koffer.
+ navi + topcase uz jsem na 470ti ale je to rok.
Davali jsme to bez dane, protoze jsme resili PL,CR,AT, a DPH je vsude jina a rakusaci tam maji jeste neco navic. Tak cena bez byla nejobektivnejsi.
to je fakt!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dasek napsal:
Moje banka KB mně prodá devizy za 6,6 Kč. Zvýhodnění by platilo jen pro dodání v červenci, nyní ne, mají převis poptávky. Výhodou je reverse charge u DPH.
že mají ve výrobě převis je normální, zvláště u novinky.
Ke kurzu ti ještě poradím jednu věc, pokud máš kvalitního osobního bankéře, tak je schopný přes jejich makléře nakoupit větší balík deviz za aktuální kurz, který během dne kolísá. Já nekupuji za střed, ale vždy pod. Každý halíř ti na tomto objemu PLN udělá několik stovek
6,60 je zlodějina, když zlotý ještě dlouhodobě klesá
Podívej se i na jiné banky.
Přes banky se nedostane pod 6.50 za zlotek(Exchange)přes překupniky by to šlo snad za 6.45 za zlotek niž to momentalně nepujde..
Dasek napsal:
Moje banka KB mně prodá devizy za 6,6 Kč. Zvýhodnění by platilo jen pro dodání v červenci, nyní ne, mají převis poptávky. Výhodou je reverse charge u DPH.
že mají ve výrobě převis je normální, zvláště u novinky.
Ke kurzu ti ještě poradím jednu věc, pokud máš kvalitního osobního bankéře, tak je schopný přes jejich makléře nakoupit větší balík deviz za aktuální kurz, který během dne kolísá. Já nekupuji za střed, ale vždy pod. Každý halíř ti na tomto objemu PLN udělá několik stovek
6,60 je zlodějina, když zlotý ještě dlouhodobě klesá
Podívej se i na jiné banky.
Přes banky se nedostane pod 6.50 za zlotek(Exchange)přes překupniky by to šlo snad za 6.45 za zlotek niž to momentalně nepujde..
Nemuzu si pomoct, resite tu nesmysly. V CR ji koupite v plny polni kolem 480k vsude. 499 je cenikovka.
V CR dostanete 4 roky zaruku, nikde jinde.
Nemyslim si ze je co resit.
Aldo nesmysl nejsou nikde,vše vyprodáno včera byl u mě pán na 1200 GSA Dohc sháněl prosil nikde nic ve Stratosu v HK jedna a tu nechtěl prodat,je to předváděčka, Přéma mě to potvrdil na výstavě má 9 objednávek a neví kdy dostane kolo,v Inveltu to samé neví nikdo nic a nemůžou potvrzovat objednávky v De mě kámoš po 40 jahre spolupráce s BMW řekl at se zeptám v květnu do té doby vše vyprodáno GSA LC je prostě hit a vůbec nepočítali s takovým nástupem objednávek.
PS pokud máš info kde nějaká leží dej prosím vědět.
jo a 499000kč byly první rezervace za starej kurz nová várka bude již za aktuální tj.521000kč.
Upravil Bob dne 14.03.2014 10:07
Alda napsal:
Nemuzu si pomoct, resite tu nesmysly. V CR ji koupite v plny polni kolem 480k vsude. 499 je cenikovka. V CR dostanete 4 roky zaruku, nikde jinde.
Aldo, kde ty na to chodíš?
a ještě pouze v ČR ti dají 2x garanční servis úplně grátis, nikde jinde
Alda napsal:
Nemuzu si pomoct, resite tu nesmysly. V CR ji koupite v plny polni kolem 480k vsude. 499 je cenikovka. V CR dostanete 4 roky zaruku, nikde jinde.
Nemci davaji taky 4 roky zaruku?
Bob: ja myslel, ze se tu neresi dostupnost, ale cena tady a venku. A ta je podle mych informaci s tim prazvlastnim kurzem v CR nejnizsi.
Upravil Alda dne 14.03.2014 13:25
Alda napsal:
Alda napsal:
o servisu nic nevím ,ale 4 roky dali i mě...:-)
Servis byla jen narazka, kterou jsem nepochopil. 4 roky zaruku mam taky. Asi to nekomu pripada divny, nevim.
Alda napsal:
Servis byla jen narazka, kterou jsem nepochopil. 4 roky zaruku mam taky. Asi to nekomu pripada divny, nevim.
divný to není, je to normální. Narážka to byla , na to, že 4letá garance není nikde jinde, jen v ČR, jak jsi psal
Alda napsal:
divný to není, je to normální. Narážka to byla , na to, že 4letá garance není nikde jinde, jen v ČR, jak jsi psal
Ja mel info od Stratosu, ze 4 roky jsou jen v CR.
Ted uz tu koluje info, ze uz nejsou 4 roky nikde, ze to bylo na par prvnich kusu.
Kdyby jsi nam to radsi misto narazek objasnil. Protoze ja fakt netusim ani ted, po narazkach, jaky info mas ty a odkud, tedy jaka je aktualne fakt pravda.
Osobně si myslím ze své zkušenosti , že je to ještě trochu jinak. Ke každé motorce ať je koupená u nás nebo v Polsku nebo v Německu je poskytována tovární záruka 24 měsíců.
Pak existuje možnost přikoupit si dalších 24 měsíců speciální pojištění, které by mělo sloužit ke krytí určitých závad, ALE: Zde je to už vázáno na najeté kilometry, kdy od určitého nájezdu je ke každému problému potřeba vnímat stav kilometrů. Je vyloženě specifikováno tabulkou, které úkony a závady jsou s podílem majitele vozu spolufinancovány.
Tuto alternativu záruky si mohl každý kdo neměl moto starší 24 měsíců dokoupit po inspekčním servisu za 325 euro (alespoň u mne), nebo mu ji prodejce dal k motorce zdarma