Přátelé, nebude mít někdo v nejbližší době cestu z ČB (Trhové Sviny) na moravu? Potřeboval bych odtud dovést dva balíky dlažby 30x30cm. Slivovice mám taky dost
Elektrokolo homemade 9kW, BMW R1200GS Adventure 2007, dále jsem měl - Yamaha XP 500 T-MAX 2004, Honda TRX 650 Rincon 2005, Journeyman Gladiator CF 500 2007, Honda XRV 750 Africa Twin 1994, ČZ 175 a fichtl
Tomano79 napsal:
Přátelé, nebude mít někdo v nejbližší době cestu z ČB (Trhové Sviny) na moravu? Potřeboval bych odtud dovést dva balíky dlažby 30x30cm. Slivovice mám taky dost
Dnes po obědě jedu JH a pak ČB. V neděli se budu vracet na zlínsko. Telefon mám v profilu.
Upravil honzapopelka dne 08.08.2014 00:32
BMW R1200GS (2004)
dnes praha - jindřichův hradec - Pasohlávky
neděle zpět praha
602100677 Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Bohumil napsal:
Ja mam v praze dolni mecholupy zvedak na motorku.ma to slozeny 220x70x18 cm takze asi dodafka...nejlepsi by to bylo do kyjova ale treba do brna bych na to pockal, nebo u rohlenky jestli bys jel dal po autostrade...tak sup, sup, nahoda je **** a slivovice mam dost pac to ted nepiju...
Bohumil napsal:
Ja mam v praze dolni mecholupy zvedak na motorku.ma to slozeny 220x70x18 cm takze asi dodafka...nejlepsi by to bylo do kyjova ale treba do brna bych na to pockal, nebo u rohlenky jestli bys jel dal po autostrade...tak sup, sup, nahoda je **** a slivovice mam dost pac to ted nepiju...
tel na mě je v profilu pokud ještě potřebuješ
jeee diky moc, uz to mam doma.zapomel sem to napsat.no nic ale na klobasek a stamprlu se mozes stavit.diky.
Kupredu spatki ni krok...
Lidicky mam prosbu nepojedete nekdo dodavkou pres Ceskou Lipu , ze by jste mi tam nalozili skrin v 200cm, š 55cm, h 60cm a priblizil nekam na Moravu ?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ahoj, shanim nekoho na odvoz mensi pohovky z Brna do Prahy, do kombika se to asi nevleze tak spis dodavka dekuji!
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Ahoj kluci,
12.2. jedu Ostrava - Brno - Č. Budějovice - Munchnen a v sobotu zpět.
Kdyby jste někdo potřeboval něco po cestě přemístit v rámci kufru mé Fábie combi, dejte vědět.
Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:12.2. jedu ....- Munchnen a v sobotu zpět...
...tak já tam jsem v úterý a straší mne s tím, že bych tam mohl být na delší dobu více než často...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Kluci potreboval bych priblizit drevenou bednu cca 200x120x100 vaha asi 100kg ze Zamberku nekde co nejvic na zapad(Plzen,popr. i Praha),potreboval bych to tento tyden.Zadarmo to nechci.Dik
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj