Letos před Rumunskem jsem sundal Tourancky Made in Germany, který měly najeto 17.000km. Ještě by něco najeli, ale nevěděl jsem kolik najedeme a jaký budou cesty, tak jsem obul Mitas 07 Dakar a taky spokojenost. Měl jsem z toho trošku strach, ale mile mě překvapili.
Takže za tu cenu jsem spokojenej ať si vyrábí Tourancky třeba na Marsu, já radši podpořím domácí firmu.
Jedu? Tedy žiju!
Mno jedny jsem měnil na moto cca když měla 35... a nevím zda nebyly původní ale tomu moc nevěřím... pak jsem na nich dal kolem 20 000 a teď jsem přezul...
misak napsal:
Letos před Rumunskem jsem sundal Tourancky Made in Germany, který měly najeto 17.000km. Ještě by něco najeli, ale nevěděl jsem kolik najedeme a jaký budou cesty, tak jsem obul Mitas 07 Dakar a taky spokojenost. Měl jsem z toho trošku strach, ale mile mě překvapili.
Takže za tu cenu jsem spokojenej ať si vyrábí Tourancky třeba na Marsu, já radši podpořím domácí firmu.
Presne tak za tu cenu co stoji Touranci dvakrat obujes MItas
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
misak napsal:
A zkus E-08 jen tak pro porovnání
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
tak jsem na Touranckách made in China letos najel bez problémů cca 4 000 a ještě mě čeká jedna cesta cca 7-7,5k km. moc si nejsem jistý nájezdem. Co Vy na to?
Nevite, jakou mají výšku vzorku nové tourancky? Už mám najeto 5600 a předek mám 3mm a zadek 5mm. A potřebuji, aby s plnou náloží ve dvou najely ještě min 7500km.
misak napsal:
A zkus E-08 jen tak pro porovnání
po 2 sadách Tourancek jsem trochu s obavami přešel na 08. Mám už je asi v 1. třetině životnosti a zatím žádné podstatné rozdíly proti Touranckám nevidím.
Ani na vodě ze které jsem měl nejvíce obavy. Podotýkám , že už nejsem žádný závodník, jezdím na pohodu.
Nazdar, tak já mám na přední tourance 20 tis. a pomalu končím, zadní zatím 10 tis. a ještě tak cca 5 tis. dám. Teď jsem dostal přední MITAS E-08, tak jsem teda zvědavej. Jinak jezdím z 80% ve dvou nebo naloženej sám. A jak to máte s deskama? Já mám na předku cca 20 tis. a jsem v půlce a zadek jsem sjel po 20 tis.
Proč zrovna já, proč né on!!
Ahoj, tak se zrovna rozhoduji co obout za pneumatiky. Na klasickych Tourance jsem na Varaderu na zadku najel 17000 km a vzadu byli jeste 3-4 mm na prostredku, kdyz jsem ho prodaval.jezdeno hodne ve dvou a s plnou polní. Ted co mam Tourance na zadku R1200gs mam najeto 7500 km a vzadu jsou sotva 3 mm.
Dobře, trochu za asi taham vic nez na Varaderu, ale zase ne tak moc aby vydrzeli sotva polovinu. To fakt ten kardan ty gumy tak žere?
Reknete mi, jak to delate? Ja zacinam byt z Tourance celkem zklamanej. Kdyz jsem pred 3 roky koupil moto byly na nich Tourance nove (nebudu spekulovat jestli Germany nebo China) a najel jsem na nich +-15.000 km. Letos na jare jsem koupil jetou zadni a novou predni a daly nejakych 5-6.000. V srpnu jsem pred dovolenou prezul opet na Tourance, mam najeto nejakych 5.000 km a vic jak polovina je pryc. A to jezdim sam
Upravil lebi dne 13.10.2015 07:35
lebi napsal:
Reknete mi, jak to delate? Ja zacinam byt z Tourance celkem zklamanej. Kdyz jsem pred 3 roky koupil moto byly na nich Tourance nove (nebudu spekulovat jestli Germany nebo China) a najel jsem na nich +-15.000 km. Letos na jare jsem koupil jetou zadni a novou predni a daly nejakych 5-6.000. V srpnu jsem pred dovolenou prezul opet na Tourance, mam najeto nejakych 5.000 km a vic jak polovina je pryc. A to jezdim sam
Ja mam na nich 6000km,a 2/3 su fuc.este takych 2 az 3 tis.km a predok bude bez dezenu.a tiez jazdim sam.