morabův test špuntů-tabulka a vše podstatné na 1.straně
Přidané 28.03.2014 12:46
morabo napsal:
Macek01 napsal:
Já sem nasadil Karoo T a hluk taky vůbec nějak nevnímam (a to sou na tom moje první špunty). Akorát se mi zdá, že i po prvních najetých 300km je pořád mastnější - klouzavější. Mam z ní na silnici zatim respekt, neznam její vlastnosti a nerad bych se nečekaně rozplác. Ale zatim spokojenost i po lehkym offíku s TomášemR1 :-).
Vetsinou prakticky po prvnim projeti v terenu je to hned na silnici ok, za mne klidne po 20km. Vetsinou to beru cestou z gumservisu hned vedle, na takovou vecne rozbahnenou cestu na pole, pak to ojedu a nez dorazim domu, obuti je v idealni kondici.
Vjeď na polní suchou cestu, dej jí kartáč a bude odmaštěná na to ta ta (ihned) jak píše Boris
Upravil joe dne 28.03.2014 12:47
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Přidané 28.03.2014 14:21
Oukej, je pravda, ze sem jel turistickym tempem :-). Tak ja ji dam poradne po tele :-)
Dik za odpovedi chlapi.
Edit: možná k nim taky jenom musim na silnici najít důvěru, bojim se to klopit jako na Touranckách :-)), ale to je asi o zvyku a pár kilometrech.
Upravil Macek01 dne 28.03.2014 15:47
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
Přidané 31.03.2014 00:01
Tak mi vcera diky shode nahod a vlastni blbosti nezbylonez se ucastnit LS rally na Karoo3... Rikal jsem si, nu coz, pojmu to jako vylet....
Ale ono to normalne slo! Pravda bylo spis lepsi pocasi, ale bahynka po lesich zase tak malo nebylo a ani o nejakou tu louku apod nebyla nouze. Kdybych nemel mysleni nekompadibilni s uvazovanim poradatele a snad 10x nezakufroval, tak to bylo i na vysledek, nebot koho jsem alespon trikrat nepredjel, jako by tam snad ani nebyl
Jednoduse pecka. Jasne, s ostrou endurovou gumou je to nesrovnatelny, ale pri trose odvahy a zaroven pricetnosti se na tom da jet neskutecna palice. A bahno z nich lita o 106. Holt naprostej multitalent. Takhle sirokej rozsah schopnosti jsem fakt nemyslel, ze je realne moznej! .
Přidané 31.03.2014 06:00
morabo napsal:
Tak mi vcera diky shode nahod a vlastni blbosti nezbylonez se ucastnit LS rally na Karoo3... Rikal jsem si, nu coz, pojmu to jako vylet....
Ale ono to normalne slo! Pravda bylo spis lepsi pocasi, ale bahynka po lesich zase tak malo nebylo a ani o nejakou tu louku apod nebyla nouze. Kdybych nemel mysleni nekompadibilni s uvazovanim poradatele a snad 10x nezakufroval, tak to bylo i na vysledek, nebot koho jsem alespon trikrat nepredjel, jako by tam snad ani nebyl
Jednoduse pecka. Jasne, s ostrou endurovou gumou je to nesrovnatelny, ale pri trose odvahy a zaroven pricetnosti se na tom da jet neskutecna palice. A bahno z nich lita o 106. Holt naprostej multitalent. Takhle sirokej rozsah schopnosti jsem fakt nemyslel, ze je realne moznej! .
PS: fotky pozdeji
...safra, to už zní jako ,,Když tráva nedrží, Karoo..."
Přidané 31.03.2014 08:23
No to zase samozrejme ne, na to jsou tu jiny znacky
Jen mne to ale fakt mile prekvapilo, cekal jsem to o moc horsi. Neslo jet jak bych si pral, ale nebylo to ani trapeni a naopak jsem se dokazal vetsinu casu bavit a to je myslim dobra vizitka
Upravil morabo dne 31.03.2014 08:25
Maiali nel Fango!
Přidané 31.03.2014 08:26
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
nForger napsal:
Joe napsal:
Vjeď na polní suchou cestu, dej jí kartáč a bude odmaštěná na to ta ta (ihned) jak píše Boris
Tohle můžu podepsat
Já teda ne zcela
odmastíš takto spolehlivě zadek,ale ne předek...na to musíš stejně dávat bacha delší dobu,nebo zdánlivě trochu barbarsky,použít jemnej šmirgl-to jsem ještě osobně nezkoušel a vždy jsem trpělivě "zajížděl",ale pokaždý si před nákupem jakýchkoliv Metzeler "špuntů" slibuju,že to udělám,protože je to někdy fakt o hubu
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Přidané 31.03.2014 09:39
zetor napsal:
Jo...Morabo si to dal pěkně na Karoo3...
ps, Já ty jedny kluky předjel asi 15x...z toho si nic nedělej...
V sobotu jsem se na Vás byl podivat na G 450 X,jezdila tam skoro samá KTM..
O to víc mě potěšilo,když se ze zatáčky vyřítil starej dobrej dvouventil a za nim HP2..No prostě nádhera a ten zvuk...:-)
Přidané 31.03.2014 11:37
Mlha napsal:
zetor napsal:
Jo...Morabo si to dal pěkně na Karoo3...
ps, Já ty jedny kluky předjel asi 15x...z toho si nic nedělej...
V sobotu jsem se na Vás byl podivat na G 450 X,jezdila tam skoro samá KTM..
O to víc mě potěšilo,když se ze zatáčky vyřítil starej dobrej dvouventil a za nim HP2..No prostě nádhera a ten zvuk...:-)
Přidané 01.04.2014 16:16
S Golden Tyre GT 200 a 205 nemá někdo zkušenosti? Dneska jsem na ně náhodou nazazil na facebooku. Vypadal obstojně, co jsem o nich zjistil že kloužou na vodě a mají problémy s podélnejma nerovnostna na asfaltu.
Golden Tyre 200 je zadní guma, 205 přední, obě se dělaj v rozměrech pro velký GS.
Přidané 01.04.2014 18:17
Kvůli pneumatikám Golden Tyre skončil na Dakaru motorkář tuším z Holandska, kterému vezli v českém kamionu věci. Ty pneumatiky, které používal na závod, nevydržely ani jednu etapu. Skončil se zničenou pneu a nesehnal nic jiného.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 01.04.2014 23:43
morabo napsal:
A tady je jeste dukaz
PS: jinak 8. misto celkem a 3. v ramci Mastodontcupu
A to jsem si cucnul v brodu, asi 10x se ztratil-hodne a pri te prilezitosti treba zapadl do baziny, tahal 2x kolegu z bahna a urazil a opravoval snimac k tripmasteru....
Nejak tomu nerozumnim, ale beru to tak, ze i pokud meli problemy i ostatni, stejne jsem musel drzet slusny tempo, takze pro pryz jednoznacne
Vsichni ostatni startujici meli ostry endurovy, ci krosovy obuti....
Maiali nel Fango!
Přidané 02.04.2014 00:14
morabo napsal:
morabo napsal:
A tady je jeste dukaz
PS: jinak 8. misto celkem a 3. v ramci Mastodontcupu
A to jsem si cucnul v brodu, asi 10x se ztratil-hodne a pri te prilezitosti treba zapadl do baziny, tahal 2x kolegu z bahna a urazil a opravoval snimac k tripmasteru....
Nejak tomu nerozumnim, ale beru to tak, ze i pokud meli problemy i ostatni, stejne jsem musel drzet slusny tempo, takze pro pryz jednoznacne
Vsichni ostatni startujici meli ostry endurovy, ci krosovy obuti....
Přidané 02.04.2014 00:20
jeden typek nemel na zadni skoro vzorek...mozna jich bylo vic..tve nove K3 na tom byly jeste dobre
BMW F800GS MOTTO: Diky me moto je svet zas o neco mensi http://www.offroa...
Přidané 02.04.2014 00:23
dufino napsal:
jeden typek nemel na zadni skoro vzorek...mozna jich bylo vic..tve nove K3 na tom byly jeste dobre
...Ty to nechápeš, základ je se umět pochválit a najít "objektivní" důvody, proč to nebylo lepší....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."