TomasTT napsal:
Vjetrnik: no přesně tak, pokud to das do auta s pokovenym čelním sklem, je to problem. Asi předpokládají ze to je především navigace na motorku..
...tak až bude, zkusil bych to ve svém tanku projet a uvidíme...
Upravil Vjetrnik dne 06.04.2014 19:22
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
TomasTT napsal:
Vjetrnik: no přesně tak, pokud to das do auta s pokovenym čelním sklem, je to problem...
Mas to overene? S (auto)garminem (bez ext. anteny) v aute nemam problem ale s telefonem ano, zalezi tedy i na tom jaka je vnitrni konstrukce. Kazdopadne bych necekal ze bude nepouzitelne, mozna pomalejsi start nez se chytne...
TomasTT napsal:
Tahle navigace to pochopitelně umí zobrazit radar přímo v mapě navigace, otázka je, co "umí" Garmin Link v oblasti, na které se to aktivuje. Ta funkce se jmenuje Advanced Weather a bohužel všude dostupná není. Je to pochopitelně placená volitelná možnost stejně jako live doprava.
Ta jinak funguje naprosto perfektně. S RDS to nemá nic společného. Je to čistě datový přenos a aktualiźace jsou každou minutu.
Mezi těmi volbami je třeba i živé fotky z dopravních kamer, aktualizované ceny PHM apod. Někde to jde všechno, někde jen něco a někde nic.
a nevis, kdy bude radar dostupny u nas? hned bych to koupil...
jo a taky jsem nepochopil, jestli se ten Garmin SmartphoneLink za to petikilo obnovuje kazdej rok... nebo jak dlouho to plati... dik
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
jo a taky jsem nepochopil, jestli se ten Garmin SmartphoneLink za to petikilo obnovuje kazdej rok... nebo jak dlouho to plati... dik
V uctu vidim predplatne na dopravni info a kamery oboje za 509,99kč, poku se nepletu tak je to predplatne na rok..
no nevidel jsem nikde informaci o te dobe..
17 cm
Předplatné v linku jsou na rok
Dostupnost radaru asi souvisí s tím, kdo jim dodává data. V každé zemi je to někdo jiný. Nevím kde tu informaci zjistit.
S tím čelním sklem je to docela častý - zrovna když jsem byl v maroku tak mi někdo psal, že mu nefunguje 62ka GPSMAP ve starším autě - stačilo dát navigaci k bočnímu okénku a naběhly družice. Pod čelním sklem ne. 62ka je celkem velmi citlivá a nechytala se. Možná je problém právě u těch starých aut, kde se to sklo pokovovalo fakt celé. Nevím ale fakt je, že v některých zejména francouzských autech to prostě nefunguje.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Dostupnost radaru asi souvisí s tím, kdo jim dodává data. V každé zemi je to někdo jiný. Nevím kde tu informaci zjistit.
u nas jsme s meteoradarem dost vepredu.. ja jsem spis myslel, ze kdyz uz jses v kontaktu s tim garminem, ze by ses u nich mohl primluvit
mame pokrytou celou republiku... a s JEDNOHO zdroje.
17 cm
EUR 19.99 kamery
EUR 19.99 3D live doprava
EUR 5.49 advanced weather
EUR 4.49 photo live (USA)
EUR 4.49 advanced weather (USA)
EUR 17.99 live traffic (USA)
U ničeho není napsané na jakou dobu to předplatné je ale předpokládám že na rok
hicks: to je naprosto jiná divize, jediné co mi o nich řekli je název serveru, který jsem měl nakonfigurovat v nastavení vývojových verzí navigace ale nikdo netušil, co tam běží za data, odkud se to bere, proč mi celý únor v evropě nešel link atd...
Upravil TomasTT dne 06.04.2014 20:51
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
mám dotaz jak je to při porovnání s BMW NAVIGATOREM V, software je podobný nebo jak to je s vývojem ? BMW si nechalo vyvinout navigaci u Garmina a ta vychází z 590 nebo je to jiná samostatná linie ?
mám dotaz jak je to při porovnání s BMW NAVIGATOREM V, software je podobný nebo jak to je s vývojem ? BMW si nechalo vyvinout navigaci u Garmina a ta vychází z 590 nebo je to jiná samostatná linie ?
A jejich porovnání....parametry ?
Díky
se obavam, ze Nav V je chudy pribuzny.. funguje to sice rychle, ale fci to ma radove min :/ ale zase je to propojeny s CANem, pokud mas LC/GT(L).
17 cm
TomasTT napsal:
hicks: to je naprosto jiná divize, jediné co mi o nich řekli je název serveru, který jsem měl nakonfigurovat v nastavení vývojových verzí navigace ale nikdo netušil, co tam běží za data, odkud se to bere, proč mi celý únor v evropě nešel link atd...
ok, dik.
17 cm
hicks napsal:....se obavam, ze Nav V je chudy pribuzny...
...a tos mi říkal, že k LC Adventure má smysl zásadně a pouze Nav V, že nemám Garmina pořizovat...
...tak když Nav V se nevyrovná Garminu, nemá cenu pořizovat ani LC ADV...
vzdyt pro tebe to je stejne fuk... neumis zachazet s elektronikou celkove
a Nav V bude imho chudej pribuznej 590ky.. nicmene s napojenim na ten joystick a CAN. coz je misty dost prijemny.
17 cm
Rades: ale jasně že zvládl. Spíš asi jde o to, že systém Zuma 660 je na jiném základě než 390 nebo 590. Takže spíš bych viděl do budoucna link na 390ku ale na 660 pochybuju. Podívej se na snímky obrazovek a uvidíš podobnost těch dvou ale zumo 660 je úplně jiné.
A jejich porovnání....parametry ?
Díky
Navigator V je postavený na hardware používaném v Dezl 560. Je to jiná platforma, jiný displej a jiné funkce. BMW se dohodlo že chce 5" navigaci už vloni a udělali to takhle. Se Zumem 590 to nemá společného skoro nic.
Porovnání bude muset udělat někdo, kdo má přístup k detailním parametrům BMW Navigatoru, já ani nevím, jaké jsou limity bodů na trase, řádků itineráře atd.
TomasTT napsal:
S tím čelním sklem je to docela častý - zrovna když jsem byl v maroku tak mi někdo psal, že mu nefunguje 62ka GPSMAP ve starším autě - stačilo dát navigaci k bočnímu okénku a naběhly družice. Pod čelním sklem ne. 62ka je celkem velmi citlivá a nechytala se. Možná je problém právě u těch starých aut, kde se to sklo pokovovalo fakt celé. Nevím ale fakt je, že v některých zejména francouzských autech to prostě nefunguje.
To dělá i problémy i u antiradarů.. vyhřívání čelního okna