Pry predjizdel nakladak a zanim bylo schovany auto v protismeru.. ale nic podlozeneho auto i moto bylo ve skarpe na jedne strane
... servis a diagnostika BMW Motorrad
viděl jsem ho asi jednou..,ale držím palce a přeji brzké uzdravení bez následků. Kluci dejte si na radarce i za mě..jí si dam zítra taky jen už jinde...sakra to se čte blbě
http://czunici.ra...
Míru znám, ještě z doby kdy jezdil Varadero, dělal se mnou ve firmě. Prima chlap.
Bojuj Míro, to musíš zvládnout! Vzhledem k tomu, že já sám se ještě dávám dohromady tak vím, že je to běh na dlouhou trať.
Držím všechny palce.
Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
servisak napsal:
Pry predjizdel nakladak a zanim bylo schovany auto v protismeru.. ale nic podlozeneho auto i moto bylo ve skarpe na jedne strane
Ses tam byl podivat?
Jestli jooo,tak hadam,ze mas foto motorky s autem.....
Jak je to vubec s vyzvedavanim odtazenych motorovych vozidel?
Aby Mira nevylezl z nemocnice a nezaplatil bambilion za parkovny.....
Pokud to nestačí vyzvednout někdo pověřený, tak to policie dává na svoje parkoviště. Jak je to v současné době otaxovaný, nevím, ale v roce 2003 přišel odtah (cca 10km)+4 dny na policejním parkovišti asi na 3 000,- Kč (už fakt nevím přesně)
Jinak ve svodce nehod to maj joudové jako nehodu bez zranění :
" v ulici V Honech v obci Klecany okres Praha-východ , délka 560m; Klecany u Aholdu; nehoda; OA x MOTO bez zranění 10.4.2014 13:45:00"
Evidentně maj kvalitní informace...každopádně držím moc pěsti, ať je co nejdřív v pořádku.
GS 1200 R Adventure
Měl se u mě v úterý stavit, tak to holt o pár dní posunem, držím mu fakt palce.....
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Nedávno byl přihlásit LCA tady ve Znojmě,protože má bydliště v Miroslavi,jestli jsem to dobře pochopil.Měli jsme spolu domluvenou podobnou akci,jako měl s klukama z TT.Motorku má snad pojištěnou,ale to je to poslední.
Hlavně ať je Míra co nejdřív fit.
Míro držím pěsti!!!!
.