TOLI napsal:
O víkendu jsem potrénoval na chalupě a pořád mě to hrozně baví. Ikdyž mi to zatím moc nejde YouTube Video
Ahoj,
pěkné video a dobrý výkon na začínajícího trialistu. U Kuchaříka a mezi Chýnicí a Ořechem jsou hezké malé lomy, dá se tam slušně potrénovat a každý je trochu jiný. Pořiď si trialovou helmu (bez ochrany brady) budeš mít lepší periferní vidění spodku motorky a prostoru kolem předního kola. Hned to půjde líp, uvidíš. Na závodech okoukej překážky které jezdí hobíci a volná třída. Takové hledej tam kde trénuješ a s těmi začni. Překonání překážek je prima ale snaž se zastavit před i za překážkou, samozřejmě bez šlápnutí :-)
Trénuj zatáčky, musíš je utáhnout na doraz řidítek a jet při tom tak pomalu jak to jen jde. Je to dřina ale nádherná. No a taky je to bohužel žrout času! Nicméně každý trénink potěší něčím novým.
Přeju spoustu radosti.
Kuba
GSA = skutečná radost z jedné stopy!
Toli pěkný.
Já nějak nemám na nic čas... Teď jsem byl v pátek po skoro čtyrech měsících na XR a ještě mě dneska bolej nohy. Šlapačku projedu dvakrát po dvoře a zase jí uklidím,takhle se moc nezlepším... Ale jsou jiný priority... Snad se k tomu někdy taky dostanu. Když navíc samotnýho mě to nebaví...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Snažím se na to každej den po práci na chvilku sednout a aspon půlhodinky se povozit.Přijedu spocenej a utahanej a vo tom to je
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Byl jsem tam (dokonce jsem se našel na jedné fotce ) a vřele doporučuji každému, kdo ještě neviděl naživo. Byly k vidění pěkné výkony ve všech kategoriích (děti-kluci,holky, dospěláci i "dědci" ) a v tom nejvyšším "levelu" to pro mě jako trialového laika bylo občas až neuvěřitelné. Třeba překonání snad 2 metry vysokého téměř kolmého kamene (skály) někde ve třetí nebo čtvrté sekci s minimálním rozjezdem.... Škoda jen, že v té nejlepší kategorii jelo málo jezdců (snad jen tři).
Upravil Woodman dne 13.09.2014 06:20