fero napsal:
Pekně se nám to tady sešlo tak že chrápátko, rick, namork - mě by vyhovoval odjezd až po 20 září , aby jsme stihli i Michalovu akci u Plzně
Aby se k vám ještě někdo nepřidal????
Pavle ty bys jet nechtěl ??
No vždyť to píšu.Jen nevím jestli tou dobou nebudu čekat na Advíka
Pojeď a ještě psal Lafi že by jel.
Uvažuju o tom,ale neslibuju.Přesněji to budu vědět v srpnu.Pak se ozvu jestli jo,nebo ne.
Pánové, já rád pojedu,ale je to ještě za dlouho, stát se může cokoli, když budu moci jet , tak jedu
Pánové nějak nám to tady utichlo. Je to sice ještě daleko ale co se týče dovolené tak je nejvyšší čas ji naplánovat. Fero psal že má v září ještě nějakou akci, co to tedy posunout aby to vyhovovalo všem. Navrhoval bych odjezd 29 září, co vy na to?
rick napsal:
Chlapi,já s tím počítám,ale jel bych dřív,hned po Michalově akci,abysme se špouchli v moři,takže okolo 20.ideální.
Chlapi nerad prudím ale mě to takhle vůbec nepasuje , já myslím že o ten týden později toho 29. by i to moře šlo ne? Jde o to že makám na směny 12ky, dlouhý krátký týden a toho 16. nebo 29. je jediná možnost jak mít v kuse 10dnů volna a přitom na to nevyplácat komplet dovolenou.
namork1 napsal:
Rád bych se podíval do Albánie zhruba v polovině září, nemá někdo podobnou cestu? Celkově asi na 10 dnů, pouze po silnicích ..... mám RT
Kdy a na jak dlouho plánuješ jet ??
15. nebo 16. září, max. asi těch 10 dnů kvůli dovolené. Spaní převážně stan.
PavelDR napsal:
Co zima ve stanu,ale co sníh na silnici,ten by nevadil?Já kdybych jel,tak jsem ochoten se taky podřídit většině.
http://www.trekin...pocasi.htm píšou že lepší termín jsme si vybrat nemohli ......."Průměrná roční teplota je 15 °C. Průměrné teploty v hlavním městě Tirana jsou: v lednu 7 stupňů a v červenci 25 °C. Nejvhodnější měsíce k návštěvě Albánie jsou duben, květen, červen a přelom září a října. Tehdy je počasí poměrně stálé a teplé."
Upravil namork1 dne 09.05.2014 20:37
Nechci vám do toho kecat, ale loni začátkem října jsme byli v Řecku a bylo docela hnusně a dost pršelo, ani jsme se nekoupali , ale to byla jen náhoda, doufám