mjaklovsky napsal:
tak jsem to udělal přesně podle návodu, na GPX se mi vše převedlo, ale pak jsem to nechal poslat do EasyTrails a ET mi napsal, že je tam moc velký počet bodů. Ale když si naplánuješ 7 denní výlet, tak tam prostě toho je více. Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji
Napadá mě rozfázovat trasu třeba po dnech a poslat si tedy třeba 7 GPX souborů do mailu nebo Dropboxu
Jezdím: BMW R 1250 GSA (2020), BMW R NineT Pure (2017)
---
Jezdil jsem: BMW R 1200 GS (2007), BMW R 1200 GS (2012), BMW R 1200 GSA LC (2014)
Diskuze o iOS - iPhone, iPad... tipy a triky, zkušenosti atd.
Přidané 10.09.2014 09:43
Nemůžu si pomoci, ale dřív Apple s Iphonem určoval směr, po vcerejsim představení iPhone6 to spíš vypadá, že pouze dohání konkurenci, která už dané novinky dávno má či je představila několik měsíců dříve a nabízí je o polovinu levněji... v dobe prichazejiciho standardu QHD vydat telefon za 20 tisic, kterej bude sotva podporovat sotva HD ?
Hodinky iWatch snad ani netreba komentovat. Designovej humus, kterej vypada, jako nejaka bakelitova hracka z Happy Mealu a je kompatibilni jen s tema prisernejma telefonama, ktery zabiraj jen 11,8 procent trhu - prakticky vyuziti je tedy nulovy.
Přidané 10.09.2014 11:00
Hmm, no nevím.. Některé ty telefony se super rozlišením quadHD nejsou venku absolutně vidět. Prostě jsou to šedivý desky na kterých není vidět téměř nic. Píšu schválně "některé", protože jsem takhle v ruce držel jen to LG G3 a to je venku nebo nedejbože na sluníčku nepoužitelný. Vidím na tom kde jsou tlačítka ale třeba šance že upravím fotku nebo alespoň na fotce poznám jestli je přepálená nebo tmavá nebo kam je zaostřeno - ani omylem.
Takže je možné, že volili displej s nižším rozlišením ale aby byl vidět i venku. Na iPhone mě prioritně zajímá foťák, kamera a aplikace na úpravu fotek, online publikování atd. Kdyby to bylo venku nepoužitelný, tak je celý iPhone nanic. Má to mít kameru schopnout nahrávat 240fps v nižším rozlišení a full HD v 60fps, což je dost dobré. Optika F2.2
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 10.09.2014 16:00
Jen něco navíc: http://www.letems...ne-6-plus/
úplně chápu, že to každého nenadchne už proto, že je to apple.
Já mám apple rád, už léta nepoužívám nic jiného a stejně nadšenej nejsem vůbec.
HW a SW bude určitě pecka, ale ta velikost i ta menší 6 bude nehorázný pádlo.
Představa, že nový SW jednou moje 4s nepobere a budu si muset koupit knížku do kapsy mě naproto děsí !!!!!! No třeba se 7 zase zmenší
Přidané 10.09.2014 17:39
Já to neberu jako telefon ale spíš jako dokumentární foťák s online funkcema a skvělými programy na multimédia (počínaje stříhaním videa a konče garage bandem, programy třeba pro muziku jako je music studio nebo 50in1 piano atd. Na to je to skvělý a větší velikost než stávající už bude dost omezující protože se to prostě nevejde do kapsy
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 18.09.2014 13:31
Ahoj,
mel bych dotaz ohledne hardwaru. Rekneme, ze jde o 5S. Telefon ma baterii zabudovanou a predpokladam, ze je to Li-Ion. Bezne se rika, ze Li-Ion ma zivotnost cca. 3 roky. A ted - co ma clovek delat, kdyz mu ta baterka za 3 - 3,5 roku opravdu klekne? Novy telefon? Servis, kde ji vymeni? Za kolik ji vymeni?
Dostal sem 5S jako sluzebni a docela me dostal predevsim, co se rychlosti tyce. Premyslim, ze bych jej poridil, ale predstava ceny okolo 17.000,- za telefon s zivotnosti nejaky 3 roky me odrazuje.
Přidané 18.09.2014 14:04
lebi napsal:
Ahoj,
mel bych dotaz ohledne hardwaru. Rekneme, ze jde o 5S. Telefon ma baterii zabudovanou a predpokladam, ze je to Li-Ion. Bezne se rika, ze Li-Ion ma zivotnost cca. 3 roky. A ted - co ma clovek delat, kdyz mu ta baterka za 3 - 3,5 roku opravdu klekne? Novy telefon? Servis, kde ji vymeni? Za kolik ji vymeni?
Dostal sem 5S jako sluzebni a docela me dostal predevsim, co se rychlosti tyce. Premyslim, ze bych jej poridil, ale predstava ceny okolo 17.000,- za telefon s zivotnosti nejaky 3 roky me odrazuje.
Možná kdybys zkusil google "výměna baterie iphone" tak bys nemusel psát dlouhý příspěvek.
Pochopitelně že ti baterku vymění kdejaký iphone servis - v modelu 5 to vyjde asi na 1300 s DPH, 5s tuším na 1700Kč
Přidané 18.09.2014 15:30
TomasTT napsal:
lebi napsal:
Ahoj,
Možná kdybys zkusil google "výměna baterie iphone" tak bys nemusel psát dlouhý příspěvek.
Pochopitelně že ti baterku vymění kdejaký iphone servis - v modelu 5 to vyjde asi na 1300 s DPH, 5s tuším na 1700Kč
To umíme téměř na počkání pod litr bez ohledu na nic,C,S
Přidané 18.09.2014 17:45
lebi napsal:
Ahoj,
Koupis na Ebay baterku za cca 20 USD a za 5 min si ji vymenis. na www.fixit.com mas navod.
Přidané 19.09.2014 18:36
Tak konečně !! Defaultni poštovní klient iOS 8 umí pri přeposlání přidávat fotky. Předpokládám ze i u odpovědi !!!
parukar přiložený následující soubor: image(12).jpg
Přidané 22.09.2014 10:25
iOS8 na iPhone5 pro mě zatím tragédie..
Všechno startuje minimálně 2x pomaleji
Chybí mi zobrazení všech fotek (camera roll) a i když tam je praktická dynamická složka naposledy přidané, tak to nenahrazuje. Navíc nevidím, které fotky jsou v telefonu a které z iCloudu
Čekal jsem, že vylepší třeba vytváření playlistů (seznamů) v přehrávači. Nic. Pořád nejde poslouchat písničku a přidat jí do playlistu XYZ. Nebo jít editovat seznam XYZ a poslouchat a přeskakovat písničky a tu, která se mi tam líbí, přidat do seznamu.
Přidané 25.09.2014 21:07
Vím že se můj dotaz nebude týkat iOS a nebude to sem tak uplně parřit, ale Apple jako Apple. Potřebuju na OSX 10.6.8 nainstalovat Garmin Express, ten ovšem vyžaduje min 10.7. Je nějakej způsob jak to na 10.6.8 naistalovat? Nebo si budu muset z torrentu stáhnout tu 10.7?