basto napsal(a):
mě taky bolej ruce když jsem jel 1240km na jeden zátahco mám stím mám dělat
suchare znáš pověsti o propití se do střízliva to už nemužeš ale pořád piješ a najdnou je ráno a ty máš zase žizeň a jokoby se nic nedělo pokračuješ v činnosti další den
tak že sis měl dat ještě 500kiláku a byl bys zase v pohodě
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
basto napsal(a):
mě taky bolej ruce když jsem jel 1240km na jeden zátahco mám stím dělat
suchare znáš pověsti o propití se do střízliva to už nemužeš ale pořád piješ a najdnou je ráno a ty máš zase žizeň a jokoby se nic nedělo pokračuješ v činnosti další den
to nejsou pověsti ale je to pravda stává se mi to docela často jinak to mě nenapadlo ale to by jsem asi přejel cíl o 500km no nevím příště to skusím díky za radu
Co se týče toho Trottle rockeru, tak z toho bolí ruce mně .
Mám totiž problém při jakýmkoli ubrání, zřejmě točím plynem víc prstama a taky ho ke konci pouštím, takže s touhle pomůckou musím mnohem víc pracovat zápěstím i celou rukou.... A i tak mi tam často zůstalo trochu plynu Jediný kdy mi to pomáhá je při dlouhý jízdě bez řazení konstantní rychlostí (což ovšem jde prakticky jen na dálnici a tam já to nerad ). Jinak krom změny posazu, a polohy řidítek už zbývá jen se prostě hryznout . Rekord mám asi 1200km za den (750km okreska-v poho, 50km město-horší, zbytek dálnice-děs a hrůza, hlavně posledních 100km, ale prostě už jsem musel dojet domů). Druhý den jsem byl ale v poho.
morabo přiložený následující obrázek:
PS: dokud mně cesta baví, hezky se kroutí a je se na co dívat, tak necítím ani únavu, ani nic nebolí. Jak to začne být otrava, tak sebou šiju a mám křeč v kde čem. Takže možná to chce taky vybrat správnou trasu
Maiali nel Fango!
basto napsal(a):
to nejsou pověsti ale je to pravda stává se mi to docela často jinak to mě nenapadlo ale to by jsem asi přejel cíl o 500km no nevím příště to skusím díky za radu
zas někdo nechodil do školy tak si to kua rozdělím dám 250 přes a 250 se vrátím nééééé
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
basto napsal(a):
zas někdo nechodil do školy tak si to kua rozdělím dám 250 přes a 250 se vrátím nééééé