Vasco napsal:
Díky moc. Kam se na GS nejčastěji dává navigace? Uplně se nabízí to lešení nad přístroji... nebo na řidítko? Certe, ty to máš na řidítku či na lešení?
Mám to na Lešení tím husím krkem se to dá krásně natvarovat jak potřebuješ až půjdu do garáže hodím sem foto
...dost blbé místo....za jízdy se natahovat dopředu je "vrchol komfortu"...
Správná poloha je na řídítku na levou ruku...jde ovládat na krátko za jízdy.
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Když opomenu to, že husí krk se tak jako tak rychle uklepe (je to vlastně měká hliníková kulatina), tak se na navi za jízdy nemáš co natahovat... Přijde mi navi v zorném poli lepší volba, než muset klopit zrak na řidítko.
Vasco napsal:
Díky moc. Kam se na GS nejčastěji dává navigace? Uplně se nabízí to lešení nad přístroji... nebo na řidítko? Certe, ty to máš na řidítku či na lešení?
Mám to na Lešení tím husím krkem se to dá krásně natvarovat jak potřebuješ až půjdu do garáže hodím sem foto
Vasco napsal:
Nesouhlas, možná je to trochu dál, ale dosáhnout se na to dá v pohodě a hlavně to máš za jízdy mnohem líp na očích. Při upevnění na řídítkách je pro oči mnohem náročnější rychle přeostřit protože je to jednoduše moc blízko. Měl jsem oboje a hrazda je podle mě mnohem lepší řešení. Horší varianta je už jen navigace pod slídou na tankbagu nebo na horních brýlích.
Borci, dva dotazy:
1) kde koupím plastovy kryt na zobak za rozumný penis?
2) máte zkušenost s tankbagem Quick Lock? Je to dobrá věc?
Neposkrabe to při manipulaci nádrž?
1) nový kus určitě od ježka člen ADV ONE, jetý koukat na inzerce nebo zkusit martinluk občas tam má nějaké náhradní díly.
2) to neporadím, jelikož mi vadí a nemám zkušenost.
BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
S tím umístění navigace je to podle mě velice individuální - každému vyhovuje něco jiného. Osobně preferuji to co Vjetrník - levá strana na řídítku - mám ji nastavenou tak, abych viděl dobře na budíky a zároveň na navigaci - nedělá mi to sebemenší problém. Sice se za jízdy na navigaci moc hrabat nemá, ale ruku na srdce - kdo z nás to nedělá, a tohle mi přijde podstatně míň nebezpečný. Na hrazdě jsem to měl před lety u R1200GSA a po pár týdnech to šlo zase na řídítko - prostě mi to nevyhovovalo. Oboje má svoje pro i proti.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Já ji měl nejdřív na hrazdě na řidítkách - to byla tragédie a fakt to bylo nebezpečný jenom na ní juknout(periferní vidění v háji).
Pak jsem si ji dal na RAM na levou stranu na řidítko a to nebylo vůbec špatný...akorát jsem to změnil, protože v terénu je to hrozně na ráně a šla by rychle do ''kytek''.
Bajlak napsal:
1) nový kus určitě od ježka člen ADV ONE, jetý koukat na inzerce nebo zkusit martinluk občas tam má nějaké náhradní díly.
2) to neporadím, jelikož mi vadí a nemám zkušenost.