hele nevim, založil jsem youtube účet na id.ioty a asi se toho někdo chytil.. Škoda že jsem to neviděl - bohužel se na tv moc nedívám a na zprávy ze zásady ne... akorát jsem potom nasr..nej.. Budu na youtube dávat všechny exelentní kre.tény který na silnici potkám.. Tahle událost se stala 18.5.2014
Taky se už kvůli jednomu videu se mnou pár lidí nekamarádí.. a upřímně: je mi to u zadku..
Upravil jezek dne 24.05.2014 21:17
Gratulace Ježkovi,že to takhle dopadlo. Ale musím se podělit o každodenní zkušenosti z našich silnic. Kamioňáci byli dřív páni řidiči. Dneska? Vezmou kdejakýho d.e.b.i.l.a. jen aby se to odvezlo. Samozřejmě vím,že nejsou všichni stejný a blba můžeš potkat i v osobáku,ale podle mě blb v kamionu víc vynikne...
Jeden příklad za všechny. Můje vlastní zkušenost z D1. Předjíždím kamion s bílou,pomalovanou,firemní dodávkou a když jsem u jeho tupláků (ve dvou třetinách jeho délky),tak se rozhodl,že musí předjet ten kamion před sebou. Takže blinkr a začal předjíždět. Já do trávy ke středovým svodidlům a troubím. On nic... Nějak jsem se protáhl kolem kabiny a vrátil se zpátky na asfalt. Řvu na něj do vysílačky co dělá a k čemu má zrcátka a ať zastaví na dalším odpočívadle,že si to "vyřikáme". A víte jaká byla jeho odpověď? "Aby jsi se nep.o.s.r.a.l, já mám 30 tun".
Zkrátka já jsem velkej a jedu! Bezohlednost a arogance. O tom kolikrát dojíždím kamion a on mi "to tam pošle",protože přece nebude brzdit....
Chlapy jezdím už přes 30let a mám za sebou i zájezdovej autobus,ale je to čím dál horší.
I když jsme na tom ještě dobře. To dál na východ,tam se dějou věci... http://www.drsnys...amiony-12/Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS