Video (tentokrat ne moje i kdyz se tam mihnu parkrat "Martin.. I think" ze sobotni vyjizdky s mistni GS grupou. Zajimavy je to zejmena ke konci, Jason rozhodne neni amater ale udelal zasadni chybu - zastavil a slapnul do prazdna. Nasledky viz video, GS to odneslo jenom par odreninama...
Ha, dobry oko, fotka je otocena protoze ji mam jako cover na FB a v puvodnim stavu jsem si prejizdel hlavu na profilovce. To mi nedoslo vubec... jsem chtel aspon chvili mit pocit ze mam vodnika
Pěkně to odložil do pankejtu. Kdyby tam byly jen dva chlapi, tak mají několik dní co dělat. Jo, taky to znám, dolu to jde dobře a rychle.......
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Na fotce to asi nemam ale 2 z grupy maj vzadu na plotne navijak.. presne kvuli tomuhle. Tady je videt drzak, navijak zustal doma (lezi protoze machroval na fotku a poslal to do krovi..
Dneska bylo opet (prekvapive) krasny pocasi, vyrazili jsme do hor na vychod od Phoenixu, nejvyssi bod je v podstate ve vejsce Snezky - 1612m.. akorat ze na Snezce ted asi neni 18 a prijemnej vetrik.
Posledni fotka na litejch kolech, prezouvam na draty.. timhle tempem bych tyhle kola velmi brzo odrasil.
To KLRo je manika z Kanady, duchodce kterej jezdi travit zimu do tepla.. zvlastni ze tady nevidim zadny cesky duchodce ;]
Planuju na konec roku cestu pres Vegas a Udoli smrti do LA, zastavku na pisecnejch dunach v Glamis (kolegove tam budou s bugynama) tak nemejte obavy ze by dosly fotky...
Na kalendar jsem asi projel uzaverku, nenasel jsem zadny fotky ktery bych mel pocit ze za to stojej.. mozna pristi rok.
Dneska jsem se konecne dostal zase na moto, teplota uz spadla na rozumnou uroven, rano jsem si dokonce vzal dlouhej rukav pod bundu protoze bylo asi 12 ale jak vyleze slunicko tak to rychle vybehne na 25.. Jason se kterym jezdim je o trochu jinde nez ja, idealni partak na to se ho drzet a ucit se..
Novy kola fungujou.
Jason se trochu proletel.. kola ma od Woody's, po posledni vyprave do hor v Coloradu kompletne zrusil original BMW kola, na tyhle tu nikdo neda dopustit ze jsou naprosto nesmrtelny. Aby ne za $2600.
Ty drateny kola ktery jsem koupil vydrzely presne 2 jizdy.. tentokrat jsem trefil diru v asfaltu (mimo civilizaci, jinak tu maj silnice OK tim jak nemrzne), Nejdriv jsem videl jenom ohnutej rafek, tak jsme jeli dal, vzduch drzel (na cca 25 psi), nicmene po dlasich mozna 30km se predek zacal chovat podivne a kdyz jsem zastavil tak koukam ze nejenom ze jsem na 0 tlaku, ale ze jsem zvladnul i zout gumu z rafku (jsem vul, mel jsem zastavit driv). Samozrejme se nam to neporadilo nasadit ani kompresorem malym ani CO2, nastesti jel kolem manik s pickupem takze jsem nejak narvali GSo na korbu, odvezli zpatky do civilizace (porad ~50km od domova) a tam me nabral znamej s vlekem, odvezli jsme to do k nemu garaze, sundal jsem kolo a ted cekam jestli to pujde narovnat. Kdyz ne, tak jdu do rafku od Excelu..ale porad jsem rad ze to nebylo na litejch kolech, ty by to neprezily asi vubec..
Doufam ze timhle uz jsem si problemy s kolama vybral na delsi dobu.. v mezicase koketuju s myslenkou na to si poridit nejakou 250ku 4-takt enduro za par tisic dolaru a drtit poust na tom ;]
Upravil Plawa dne 03.12.2014 21:59
A mimochodem, trochu mimo tema ale beru tohle forum jako takovej muj motoristickej denicek ;]
Vyrazil jsem na Dikuvzdani za kolegou na pisecny duny do Kalifornie (Glamis), je to poutni misto na ktery se uz x desetileti sjizdej vsichni s bugynama, ctyrkolkama, kroskama a vsim ostatnim co je schopny jezdit po pisku. Zazitek je to intenzivni, uz jenom rozloha tech dun a hlavne mnozstvi techniky (a penez..) ktery se tam sejde je neuveritelny. Nejsou to zavody ani zadna rallye, je to jenom sraz nadsencu ktery maj v mnoha pripadech vybaveni na urovni dakarskejch specialu. Az mi nekdo bude trvdit ze je ekonomika v krizi tak ho poslu tam...