bokto napsal:
nechci tady plácat kraviny ale ty zapínací vesty bych si už nikdy nekoupil.
Stalo se mi když sem padal na hubu tak sem si vrazil řídítko přímo mezi ty chrániče na hrudi... tak že vlastně do toho zipu kde žádnej chránič neni a 2x příjemný mi to nebylo toť moje rada
To chápu, ale třeba ten Leatt nebo tento novej Acerbis má zip na boku a ten chránič hrudi není dělenej, je to jeden kus. Jde hlavně o kombinaci komfortu na cestování a bezpečnosti. Mám trochu obavy z tvrdých krunýřů co se týká celodenního komfortu na cestách....
to MichalGS: To vypadá docela dobře ...i ta cena
Určitě jsou to tvrdý plasty?Kdyby to bylo něco,jako tohle http://www.rockwa...-adventure
ale přitom v síťovině(pro lepší oblíkání) a za ty prachy,tak bych to bral hned.Mám od nich koertu,ale pokud ti přesně nesedne velikost,což je trochu problém,protože mají vždy 2 velikosti společně a to stahování to nevymezí úplně dobře,tak to není úplně nejpohodlnější.Na druhou stranu,pokud to trefíš,tak není nic bezpečnějšího,komfortnějšího(co se týče vedra) a přitom levnějšího,než chráničová košile...nějakýma trilaminátama za desetitisíce si můžou tak vytírat anál.
to bokto:Nechceš plácat kraviny... a buch ho ...hned napoprvý
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
.. ahoj, nevíte někdo kde je možné odzkoušet Leatt, Ortemu nebo podobné v Pardubickém kraji .. přeci jen kupovat bez vyzkoušení to nechci ...
dík
(ch)stepan
Mr GS napsal:
to MichalGS: To vypadá docela dobře ...i ta cena
Určitě jsou to tvrdý plasty?Kdyby to bylo něco,jako tohle http://www.rockwa...-adventure
ale přitom v síťovině(pro lepší oblíkání) a za ty prachy,tak bych to bral hned.Mám od nich koertu,ale pokud ti přesně nesedne velikost,což je trochu problém,protože mají vždy 2 velikosti společně a to stahování to nevymezí úplně dobře,tak to není úplně nejpohodlnější.Na druhou stranu,pokud to trefíš,tak není nic bezpečnějšího,komfortnějšího(co se týče vedra) a přitom levnějšího,než chráničová košile...nějakýma trilaminátama za desetitisíce si můžou tak vytírat anál.
Podle toho, co jsem našel za informace, tak ty chrániče by měly být jakási P.O.I technology - to je sendvič z tvrdých plastů (termoplastu) nahoře a měkké pěny pro absorbování nárazu zespodu. Takže nějakej ten pád nebo letící kámen by to mohlo pobrat. Docela se mě to celkově líbí a cena je o litr lepší než Leatt.
na GS nevozím nic, stačí mi chrániče co jsou v bundě, ale jestli můžu doporučit něco na tvrdší off tak jedině acerbis coerta., mám už čtvrtou košili tak myslím že můžu porovnávat a coerta je top.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Trošku odbočím..ale než zakládat nové vlákno..Má někdo nějakej tip na chrániče kolen a loktů??Koukal jsem na něco jako Alpinestars Bionic sx knee protector..
per aspera ad astra
Podle toho, co jsem našel za informace, tak ty chrániče by měly být jakási P.O.I technology - to je sendvič z tvrdých plastů (termoplastu) nahoře a měkké pěny pro absorbování nárazu zespodu. Takže nějakej ten pád nebo letící kámen by to mohlo pobrat. Docela se mě to celkově líbí a cena je o litr lepší než Leatt.
No,já jsem to nemyslel tak,že by měkký plasty byly špatný...naopak!Kromě té koerty pod dres,mám normálně pod bundu páteřák od forcefield a je to pecka.Je to dost pevný na to,aby to pobralo pád i na kámen,ale přitom je to tvárný a když to nasadíš,tak po pár minutách o tom ani nevíš,protože se to vytvaruje přesně podle těla.Když to po jízdě sundám,tak to vypadá jako přesnej odlitek mých zad.Je to fakt parádní,proto jsem dával ten odkaz výše,jestli to není něco podobnýho,protože za ty peníze by to bylo lepší.
Já právě po zkušenostech s koertou už tvrdý plasty nechci.Ne,že by se to nedalo používat,ale toto je komfortem úplně jinde,tak proč si to nedopřát,když bezpečí tím není ochuzeno...možná dokonce spíš naopak
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
kubas napsal:
Trošku odbočím..ale než zakládat nové vlákno..Má někdo nějakej tip na chrániče kolen a loktů??Koukal jsem na něco jako Alpinestars Bionic sx knee protector..
...Bionic jsem měl dvě generace, ty starší byly lepší, ty nové toho moc nevydržely....
Vozím jen na OFF na lehké enduro....na GS těžký OFF nejezdím, Marockou "mototuristiku" jsem jel v kompletu Rukka
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
kubas napsal:
Nevypadají zle.co jízda ve stupačkách a v sedě,neposunuje se nějak?A vozíš je stále nebo jen na nějakej off?
...tak chrániče fungovaly celý týden na Sahaře - nevěděl jsem o nich, takže vše jak má být...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."