Tady je pro Choseho a Irskeho, případně další zájemce, pár bodů z Rumunska pro MapSouce.
Zajimavá je zkratka mezi DN7 a DN7C, použitelná při přejezdu z Transalpiny (DN67C) v oblasti "Pionýráku" na Transfagarašu (DN7C) dá se tak vyhnout jižně položrnému městu Ramnicu Valcea a severnější frekventované DN1 ze Sibiu na Brašov. Cesta vede horskýma vesničkama do Curtea de Arges. Půl Asfalt a půl velmi lehký terén (alespoň před třemi léty tomu tak bylo.
mara napsal:
Tady je pro Choseho a Irskeho, případně další zájemce, pár bodů z Rumunska pro MapSouce.
Zajimavá je zkratka mezi DN7 a DN7C, použitelná při přejezdu z Transalpiny (DN67C) v oblasti "Pionýráku" na Transfagarašu (DN7C) dá se tak vyhnout jižně položrnému městu Ramnicu Valcea a severnější frekventované DN1 ze Sibiu na Brašov. Cesta vede horskýma vesničkama do Curtea de Arges. Půl Asfalt a půl velmi lehký terén (alespoň před třemi léty tomu tak bylo.
Maro, jde ta zkratka dát ve dvou na letních? Nerad bych si zchroumal Evíka. A co je to DN? Číslo silnice? Nenašel jsem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mediku, jde, je to velice pěkná gruntovka a kdo ví je to 2 roky, možná je ten asfalt, kterým to začíná už komplet.
Je to pěkná cesta a vyhneš se blbé Ramnicu Valcei.
Čísla silnic DN7C je ta přes Fagaraš a DN67C je ta slavná Transalpína už 3 roky vyasfaltovaná.
Nekdo z rumun domu ?? 21 nebo 22 ?? Budu nekde pod fagarasem cca... Momentalne pod transalpinou chcanec.
Kdyz tak tel 602175700
Upravil svaca04 dne 17.06.2014 08:55
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
mara napsal:
Mediku, jde, je to velice pěkná gruntovka a kdo ví je to 2 roky, možná je ten asfalt, kterým to začíná už komplet.
Je to pěkná cesta a vyhneš se blbé Ramnicu Valcei.
Čísla silnic DN7C je ta přes Fagaraš a DN67C je ta slavná Transalpína už 3 roky vyasfaltovaná.
V Google Maps je DN7C jako 7C.
Dík, mrknu na to. mě zblblo to DN, jinak mám čísla silnic taky. V mapě to mám bez DN, tak mě to znejistilo.
A ta zkratka vede odkud a kam? Máš čísla silnic, případně názvy vesnic? Ten soubor na poště jsem stáhnul, ale netuším, v čem jej otevřít. Navigaci nevlastním. Omrknul bych to na mapě. Přejezd z TA na F mám právě přes Ramnicu Valea, takže nejsem proti se vyhnout po prověřené cestě.
Upravil Medik dne 17.06.2014 09:38
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Já to mám jen jako psanej itinerář. Jezdím s mapou.
– BAIA MARE –stále vlevo přes město na – 18 – Baia Spire – vlevo – TADY DOPORUČUJI OCNA SUGATA, penzion Muler, Solné koupe, majitel "Robi" je motorkář... http://www.casa-m...
18 – Mara – Bistra – Vadu Izei – Lazu Baciului – za potokem vpravo (zkratka) do ulice Strada Dobäiesi stále rovně až nakonec, zde vpravo na – 18 – (SIGHETU MARMATIEI) – když to nevyjde, tak v centru V SIGHETU MARMATIEI zajímavé mučící centrum komunistického režimu !! http://www.memori...hp?lang=en
Ať všichni nejezdí jen na Veselý hřbitov ...
Upravil parukar dne 17.06.2014 13:10
To je ta cesta, abys nemusel po těch dopravně přetíženejch.
Šikovnej kluk. Díky, přihodím si to jako další alternativu.
Eman_ napsal:
Jen počkejte až vás v tom rumunsku někdo oprcá.....
Bluesbery má značky na každém rohu....
Kdybys byl co k čemu, tak se přidáš a vyvenčíš svou manažerku. Třeba už jen proto, aby jsi mě mohl chránit před blond svalovci v růžovém.
Eman_ napsal:
Mediku,ty se do toho rumunska hodis,jses taky takovej partyzan....
Hlavne tam nenaprcej nejakou ciganku,vis,ze ty bys vobjel i damsky kolo....
Sex je pro děti, dospělí chlastaj Navíc budu pod dohledem vlastní manažerky.
A jestli jo,tak jaká je dostupnost.Mělo by to být někde u Banátu.
zdar, je to hned u silnice, což jsme nevěděli, tak jsme zaplatili 6Lei, ale přístupné je to zadara, jmenuje se to Kaskada Bigr, ale už jsem viděl krásnější vodopády i na Slovensku..
a je to tu:http://www.mapy.c...a%20Bigr_1R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Irskej napsal:
Medik,Mara hodte to sem.Taky jedem Rumunsko,kazda inspirace se hodi.
Diky.
Jakou máš mapu Rumunska?
Tak to si nevzpomenu, ale když jí rozložím, zabere půl obýváku a půl rumunska je na jedné straně a půlka je na druhé. Poměrně dost podrobná. Mrknu se ti večer doma, pokud nezapomenu.
Tak mapu Rumunska mám : 1:500 000 Romania . Moldova od www.freytagberndt... Kupoval jsem map víc kousek od Jindříšké věže.
Medik napsal:
– BAIA MARE –stále vlevo přes město na – 18 – Baia Spire – vlevo – TADY DOPORUČUJI OCNA SUGATA, penzion Muler, Solné koupe, majitel "Robi" je motorkář... http://www.casa-m...
18 – Mara – Bistra – Vadu Izei – Lazu Baciului – za potokem vpravo (zkratka) do ulice Strada Dobäiesi stále rovně až nakonec, zde vpravo na – 18 – (SIGHETU MARMATIEI) – když to nevyjde, tak v centru V SIGHETU MARMATIEI zajímavé mučící centrum komunistického režimu !! http://www.memori...hp?lang=en
Dík, to je dobrej tip. Někam tam si myslím, že bychom mohli v sobotu dojet a budem hledat postel. Mučeníčko asi nepostíhám, ale každej tip dobrej. Veselej hřbitov jsem minul loni a letos o něm také neuvažuji. Nějak mě to netáhne
Medik napsal:
Dík, to je dobrej tip. Někam tam si myslím, že bychom mohli v sobotu dojet a budem hledat postel. Mučeníčko asi nepostíhám, ale každej tip dobrej. Veselej hřbitov jsem minul loni a letos o něm také neuvažuji. Nějak mě to netáhne
Budem jeden den za Vámi , snad se někde potkáme.Jedem stejnou trasu.
Čas strávený na BMW GS se do života nepočítá!
milkal napsal:
Budem jeden den za Vámi , snad se někde potkáme.Jedem stejnou trasu.
Kolik vás je? Nakonec jedu sám s batůžkem. Pokud jste sólo, tak mě máte v neděli V neděli to možná zapíchnu na Bikacazské přehradě a nebo, když to půjde hladce, stihnem ještě soutěsky a pak bychom skončili někde v Jiříkově (Georgheni). Pošli telefon, po večerech se dá poslat sms s polohou. Před den mám de bila v kufru a spojový klid