Pružiny vyzkoušeny na dovolené, kde jsem na nich najel s naloženou motorkou bezmála 4 tisíce kilometrů. Musím říct, že jsem je první polovinu dovči nevnímal, resp. nesoustředil jsem se na ně, ale pak, jak začalo být lepší počasí a vnímal jsem i chování motorky a ne jen louže na silnici, tak jsem si pokyvoval hlavou a říkal si "hmmmmmmmmm, hustý!". Byla to reakce na to, jak ten předek teď s těmi pružinami funguje. Já osobně jsem spokojený, výměna je znát a nenarazil jsem na žádná negativa.
Před dovolenou jsem provedl objednávku, ale protože pružinárna je přetížená, tak předběžný termín dodání je 22.9. Budu Vás okamžitě kontaktovat, jak budu mít pružiny v ruce. Pokud tohle čtete, hoďte mi, prosím, do PMky Vaše adresy, kam je mám poslat. Popř. pokud si je vyzvednete osobně (můžeme rovnou namontovat).
Do toho nejdu, nemám vzor. Ty přední jsem dělal podle starých pružin. A vyndavat naše zdravý tlumiče kvůli tomu nebudu. Leda by Kuba poskytl pružinu ze svojí motorky.
Do toho nejdu, nemám vzor. Ty přední jsem dělal podle starých pružin. A vyndavat naše zdravý tlumiče kvůli tomu nebudu. Leda by Kuba poskytl pružinu ze svojí motorky.
Zdar!
Koukal jsem doma do toho bordelu a našel jsem přední i zadní origo pružiny na Dakara,tak kdyby někdo chtěl...
Sundaný byly v cca 35tis km (tachometrově )
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ahoj, pružinárna trošku zaspala a tak se na výrobu dodatečných kusů dostanou až teď. Tzn. mám objednáno pro Quido69, Baw, Lijan. Chce ještě někdo další?