Od včerejška jsem též spokojeným Tondovým klientem. Tondův přístup skvělý! Nakonec jsem si, hnán hladovým okem a zavřenýma pumpama, po cestě domů střihl i menší "offroudek" přes zavřené Neslovice Nu co, dopravně jsem se obsluhoval
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Miliny napsal:
Já musím poděkovat Tondovi. Dostal jsem na něj tip od Vjetrníka (taky moc děkuju). Zařídil mi odvoz nepojízdné 1150 od Devíti křížů a vzal mě k sobě na servis. Bohužel je to ten podpálený ventil. Ale beru to z té lepší stránky. Aspoň budu mít generálku motoru. Motorka je v dobrých rukou a já můžu klidně spát
Tri krize jsou na to asi zaklety
Ja takhle k Tondovi jel dva roky zpet...se stejnym problemem.
nasadit remus a nebat se otocit plynem.pak se vam nebudou palit ventily ale ukroutite kardan jako ja
Kupredu spatki ni krok...
Ďakujem Tondovi za telefonickú radu ohladom odvzdušnovacieho ventilu spojky,ktorý mi začal tiecť tesne pred motodovolenkou v IT.Následne cesta bez problémov vďaka tejto rade.Ešta raz Ďakujem Dušan SR.
Jménem svého bratra a také svým znovu děkuji za ochotu a vstřícnost při servisu Japonské motorky
Díky Tondo!
P.S. Klasický pokec, kdy jsem se dozvěděli mnoho nových informací, a sdílení zážitků a poznatků nás kulturně i profesně obohatilo... Prostě každý výlet za Tondou je jeden z nejlépe strávených časů!
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Také bych zde rád vyjádřil spokojenost se servisními pracemi na mé motorce jež prováděl Tonda. Naprostá spokojenost.
Díky
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!
Přidávám poděkování za PERFEKTNĚ ODVEDENÝ SERVIS.
Je to radost vidět TONDU dělat Preciznost-Rychlost-Slušnost = TONDA
Je to moje první GS... a Tonda je jeden z důvodů si GEESO nechat.
No jestli jsi to napsal dobře, to musíš vědět ty :-).
Říká se, že samochvála smrdí - a za tím si stojím (tzn. nechválím se).
Ale jestli jsi byl opravdu spokojený, tak mě to samosebou těší a vážím si toho :-)))
Pozdravuj Olina v Kobylí a vyřiď mu, ať víc jezdí než pije víno :-)))
Upravil Tonda dne 27.07.2016 11:13
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Michalek napsal:
Přidávám poděkování za PERFEKTNĚ ODVEDENÝ SERVIS.
Je to radost vidět TONDU dělat Preciznost-Rychlost-Slušnost = TONDA
Je to moje první GS... a Tonda je jeden z důvodů si GEESO nechat.
Díky
P.S. Tondo napsal jsem to dobře?
.
Jooo Tonda, to je radost na něj při práci koukat a o ochotě poradit ani nemluvim.......neskutečně sikovne,j ochotnej a slusnej kluk