Jo já to tam měl taky,na mým tlumiči se to naučil Ten šroubek na ůtlum sem měl ukroucenej tak to odvrtal a udělal nový o chlup věčí,tlumič bil ůplně vitečenej tak nešla ani tuhost pružiny prostě uplně v prdeli. Celkem sem i s repasí tlumiče platil cca 5 tisíc. Výhoda je že teď když mu to tam zavezu tak to nebude tak drahý protože to už udělal rozebiratelný povidal neco o 2 tisícách za další repas. Telefon tu něgde je já ho nemožu najit.
Upravil Bohumil dne 02.12.2008 10:02
Kupredu spatki ni krok...
Tonda napsal:
tak zkus tady toho pána:
p.Buráň, tel. 602788979, Pašovice u Uherskýho Brodu. Ví o co jde a repase od něj drží - vezli jsme mu s Bohumilem tlumiče z jeho 1100GS a několika 1150 a vždy spokojenost. Ceny podle toho co je potřeba udělat - cca od 2500 po 5000Kč.
tady je to cislo od Tondy ...
je to hnedka na prvni strance ...
Upravil desperado dne 02.12.2008 10:56
Zdravím na webu,chtěl bych touhle cestou poděkovat za spojení na p.Buráně (mistra tlumičů) ,měl jsem problém s vytékajícím zadním tlumičem,kdyby se to někomu stalo ,tak to začalo tím ,že když jsem se většinou vrátil s tripu tak se mi zdálo že cítím spálenej olej,rozhodně jsem to nepřisuzoval tomu ,že mi teče olej z tlumiče na kat. při 13000 kilometrech na budíku,byl jsem se minulé pondělí svézt a při větší zimě se to projevilo tak ,že ten olej z něj už stříkal,po vymontování z motorky jsem zjistil ,že ten pálící se olej je ona závada,v létě to jen ukapávalo a to ještě zezadu tlumiče takže to nebylo vidět,odeslal jsem to panu Buránovi a ten si s tím poradil přesně jak jste psali,teklo to kolem pístnice (prostě pech). Takže ještě jednou díky ,P.Burán super servis (spolehlivej i rychlej) at to všem jezdí