Jak píší chlapi výše - tohle ti normálně objednají v BMW v Bratislavě. Jestliže máš motor v motorce původní (motorka vyrobená podle VIN 8/1994), tak potřebuješ na jednu stranu motoru 1ks těsnění pod hlavu "čtyři vrstvy" číslo dílů 11121342869, a pak 2ks o-kroužků mezi blok a válec č.dílu 11111342242.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Diky Tondo tie cisla dielov mi pomozu ja so volal servisakovi do senca ten povedal ze ked to nemaju na sklade trva to aj 3tyzdne tak preto som sa pytal vas ale dakujem zavolam tam alebo do BB zuborovi tiez dodavaju diely
kabel25 napsal:
Diky Tondo tie cisla dielov mi pomozu ja so volal servisakovi do senca ten povedal ze ked to nemaju na sklade trva to aj 3tyzdne tak preto som sa pytal vas ale dakujem zavolam tam alebo do BB zuborovi tiez dodavaju diely
objednaju to urcite rychlo, v Fmoto robia aj urgentne objednavky. Prihodia to k tomu hadam. Ja som potreboval gufero do koncoveho prevodu a najskor, ze tak 3 tyzdne ked pride skladovka a nakoniec nieco objednavali urgentne, tak som ho mal do troch dni. Treba ich len pootravovat, nic ine a pojde to rychlo.
Alebo skus BB, tam je to vcelku tiez rychlo.
Ozaj, posli mi prosim Ta cislo na toho jedneho KTM borca co robi tie deflektory do spravy. Vyskusal som ho a celkom je dobry, chalan na foto co bol so mnou ho mal na Transalpe, tak som ho skusil na brambore a super bol.
No a nemohol niekto z tych KTM borcov cosi na moto postelovat? Reku ci by si nemal KTM radsej si zaobstarat do pratie
copo přiložený následující obrázek:
[113.68Kb]
Upravil copo dne 21.08.2014 15:35
copo@centrum.sk
Takze sadu helicoil mam tesnenia mam objednane aj matku som nasiel ale nemozem ju vytiahnut je v otvore vypustaciej skrutku na olej pokusal som sa ju vytiahnut vseliako ale nasavacie sitko oleja dostatocne zavadzia takze ani magnet ani drôt neviete mi neako poradit? Dakujem
Tak matku som po tazkej operaci vytiahol pomocou cverny na sitie koze a stift mam uz nahodeny uz len tesnenia mozem skladat len este musim najst dotahovacie momenty