Ahojte, mám otázečku. V červenci jsem objednaný na garančku s LC 2103 do Stratosu a mam domluvenou aktivaci origo alarmu. Chtěl bych i dálkové ovládání a nevím jestli ho dodají oni nebo jestli si ho musim někde splašit sám a dovézt ho k nim kvůli nakódování? Máte někdo zkušenost jak to u vás probíhalo? Popřípadě kontakt na někoho kde ho koupím. Díky moc
JirkaM napsal:
Ahojte, mám otázečku. V červenci jsem objednaný na garančku s LC 2103 do Stratosu a mam domluvenou aktivaci origo alarmu. Chtěl bych i dálkové ovládání a nevím jestli ho dodají oni nebo jestli si ho musim někde splašit sám a dovézt ho k nim kvůli nakódování? Máte někdo zkušenost jak to u vás probíhalo? Popřípadě kontakt na někoho kde ho koupím. Díky moc
ono existuje?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
Ano, existuje nechá se objednat a dohrát.
myslim to dalkovy ovladani?
17 cm
Ahoj, já jsem si to nechával dodělávat na LC rv 2015, ovladač jsem si objednal u ADV ONE a ve Stratosu na Proseku nechal aktivovat. Vše funguje.
Honda Africa twin 750 (1992), BMW R1200 GS Adventure (2015)
ousek napsal:
Ahoj, já jsem si to nechával dodělávat na LC rv 2015, ovladač jsem si objednal u ADV ONE a ve Stratosu na Proseku nechal aktivovat. Vše funguje.
a jak to vypada? hod sem foto pls.
Ja mam alarm porad zapnuty...
17 cm
používá se ovladač z K 1600 GT ten hezčí ne ten co byl k DWA 5.A hlavně dálkou aktivuješ alarm ikdyž je v budíkach vypnutej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
17 cm
GSPETR napsal:
Ahoj chci se zeptat zdejších odborníků. Dnes se mě stalo, že jsem vyndal klíček ze zapalování a alarm místo klasického 2x bliknutí blinkrů blinkry zůstaly svítít delší dobu. To se opakovalo cca 3x co jsem zkoušel aktivovat a deaktivovat zapnutí alarmu. Nemáte někdo zkušenost co je špatně? Nakonec jsem to nechal dokud blinkry nezhasnou a po dalším vypnutí a zapnutí klíčků je vše zase správně 2x blikne. Díky za radu.
A já k tomu mám podobný dotaz, občas se mi stane, že zjistím jak dioda na dálkovém ovládání stále svítí, "odbornou manipulací" mačkáním tlačítek na ovladači, zapínáním a vypínáním klíčku u zapalování to dostanu do původního funkčního stavu. Mám pocit, že se to stává když k GSu přijdu třeba až po týdnu. Nevíte někdo co s tím. Díky
servisak napsal:
používá se ovladač z K 1600 GT ten hezčí ne ten co byl k DWA 5.A hlavně dálkou aktivuješ alarm ikdyž je v budíkach vypnutej
Chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s nakódováním ovladače na LC 2017. Ve Stratosu v HK tvrdí, že to prý nejde... Díky
Upravil Taborak dne 13.08.2017 09:06
ahoj chlapi, nevíte jak napárovat nový ovladač alarmu (dwa8) na již zprovozněný alarm LC1200? starý mi zemřel a nový mi nejde přidat . Návod na synchronizaci (zap.klíč, držet obě tl. na ovl. dokud nezhasne dioda a pak zmáčknout jakékoli tl. na ovladači) mi nepomohl. díky za rady
nemáte někdo nějaký nápad? Prý bych na to musel mít nějakou starší verzi diagnostiky.
Upravil ousek dne 01.01.2024 15:45