to tazy:
To je,jako ptát se,co bylo první...slepice nebo vejce?
Kdo byl dřív?Nadřízenej,co ti to dává sežrat,nebo podřízenej,co si furt stěžuje?
Způsoby,jak omezit příliv dementů do těhle řad jsou...to,že se z nich slevuje nebo úplně ustupuje je jiná otázka a pramení z toho,co jsem psal jako první...kde není dobrá nabídka není pochopitelně ani poptávka
Upravil Mr GS dne 08.09.2014 16:22
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vikec napsal:
Když sem toho mladýho pitomce viděl v televizi,tak sem se divil,že poldovi ještě neselhala bouchačka...
Těhle srá.čů je plnej svět,čtu to pětkrát týdně,jak někde ujížděl týpek buďto v autě,nebo na mašině,pokaždé bez papírů,většinou s čórkou a v devadesáti procentech pod vlivem čehokoliv,co se dá vylemtat,vyhulit,šňupnout nebo píchnout,takže mě v tomhle kontextu připadá zásah naprosto přiměřenej. Poldům bych dal prémie a novou káru a tomu,co dal záznam kamery našim supr médiím přes držku a jedeme dál...
Na východ i západ od nás by **** nejspíš skončil s kulkou v těle a nikdo by neřešil okolnosti.
Bože, ty jsi přesný kandidát na dalšího platného člena PČR, který jim udělá medvědí službu.
No doufám, že v Rajhradě nesloužíš, jinak bych asi musel uzavřít vysokou životní pojistku a zabezpečit taksvé dvě děti pro případ setkání s tebou. Když by ti selhala pistole, protože například jedu rychleji než se smí.
Bože, ty jsi přesný kandidát na dalšího platného člena PČR, který jim udělá medvědí službu.
No doufám, že v Rajhradě nesloužíš, jinak bych asi musel uzavřít vysokou životní pojistku a zabezpečit taksvé dvě děti pro případ setkání s tebou. Když by ti selhala pistole, protože například jedu rychleji než se smí.
A co teprve kdyby jsi utíkal
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Mr GS napsal:
to tazy:
Kdo byl dřív?Nadřízenej,co ti to dává sežrat,nebo podřízenej,co si furt stěžuje?
Způsoby,jak omezit příliv dementů do těhle řad jsou...to,že se z nich slevuje nebo úplně ustupuje je jiná otázka a pramení z toho,co jsem psal jako první...kde není dobrá nabídka není pochopitelně ani poptávka
Je to na diskusi jinam, ale v krátkosti. Mnohdy mě šéf přesvědčil, že některé věci musím dělat proto, že v minulosti je někdo neudělal a dopadlo to blbě. Průser na stavbě, okradl ho, musel zaplatit spoustu peněz za práce, které měl zaplatit někdo jiný, ale nikdo to nikam nezapsal.....
Ale nevím, u PČR nedělám. A pokud tam děláš, nejsi spokojený s šéfama, tak běž jinam. Dostaň se na pozici šéfa a něco změň.
Mě se změna místa párkrát vyplatila. Na šéfa nadávám, ale klobouk dolů před ním. Umí.
Mr GS napsal:
to tazy:
Je to na diskusi jinam, ale v krátkosti. Mnohdy mě šéf přesvědčil, že některé věci musím dělat proto, že v minulosti je někdo neudělal a dopadlo to blbě. Průser na stavbě, okradl ho, musel zaplatit spoustu peněz za práce, které měl zaplatit někdo jiný, ale nikdo to nikam nezapsal.....
Ale nevím, u PČR nedělám. A pokud tam děláš, nejsi spokojený s šéfama, tak běž jinam. Dostaň se na pozici šéfa a něco změň.
Mě se změna místa párkrát vyplatila. Na šéfa nadávám, ale klobouk dolů před ním. Umí.
Když nevíš,co říct,tak mlč
Nevím,jak ses dostal od hodnocení policie u dannýho zákroku ke mě?
Ale jen pro tvůj klid...nedělám tam a za 16tis bych nikdy jejich práci dělat nechtěl.Toď vše,co mám k tobě...takovej zedník-psycholog už tady jeden je a koukám,že k sobě máte duševně blízko...takže rady si nech pro jiný
Upravil Mr GS dne 08.09.2014 16:38
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já mám na tyhle „postzákrokový otázky“ pořád stejnej názor. Člověk (v tomto případě motocyklista) si pokaždé může vybrat, buďto zastaví a ponese následky svýho prohřešku, nebo to ZKUSÍ, zkusí zdrhnout.
V tu chvíli se dostává do situace bez pravidel, mimochodem sám je porušil a může čekat naprosto cokoliv.
Asi ho nějakou dobu naháněli, to ho mají ukecávat? Jajkej pokus vraždy, co je to **** za blábol.
Spíš mi připadne smutný, že ho nedokázali zastavit aniž by ohrozili sebe a zničili auto.
Samozřejmě to následné kopání je prasárna. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Hrabe_X napsal:
Nevím, co tam týpek říkal tomu fízlovi, co ho pak potahal a nasypal mu do helmy. Třeba mu vyhrožoval bohatým taťkou nebo něco mnohem horšího....
Třeba bys mu na jeho místě nasypal taky.
Byl to sr*č, dostal do tlamy, zlomenej vaz nemá = pro mě to tedy je cajk.
To snad nemyslíš vážně?
Oni toho kluka narumplovali natvrdo autem a hodili ho na sloup. Sami při tom zrušili služební auto. Pak ho zmlátili.
On neměl řidičák a proto jim ujižděl z parkoviště, kde byl frajeřit za kamarádem.
Myslíš vážně, že to je adekvátní zákrok?
Co kdyby policajti sráželi chodce co jdou na červenou na přechodu, nebo přechází mimo přechod autem zpátky na chodník?
On jen neměl řidičák. Blbost, že vyjel a určitě to neschaluji. Každý z nás byl mladý a blbý. Ale tohle schvalovat = souhlasit s trestem smrti za řízení bez řidičáku. Mimochodem, on si ten řidičák právě dělal. Mohl mít třeba i hotové zkoušky, jen ho ještě neměl. To jo, smrt je adekvátní .
Zamysli se, co kdyby takovou kravinu vyvedl tvůk kluk.
Tohle je podle mě jednoznačně přes čáru a to těžce. Normálně bych je obvynil z pokusu o zabití.
sorry kolego, ale píšeš zde nesmysly, ale jak ho měli zastavit nenapíšeš
Máš pocit, že správný způsob zastavování kluka na motorce, který ujíždí, je nabrání autem na přední kapotu? Nemohl mít v žádném případě jistotu, že ho tímto nezabije o ten sloup (kde následně skončil), nebo barák.
Nesmysly. To fakt myslíš vážně? Toto si opravdu nemohou dovolit.
Tohle je evidentní reakce frustrovaného idi.ta, který neumí udržet nervy na uzdě a nemá u PČR co dělat. Ten měl před očima rudo a bylo mu jedno, kestli ho zabije.
A jak tedy. Měli ho pronásledovat dál, povolat další hlídky a zablokovat mu cestu. Pokud by se vyboural při honičce jeho chyba i s následky. Pokud honička ohrožuje okolní osoby (zmiňované těhotné matky, stařenky nebo i samotné policisty) mají od honičky upustit. To je jako by jsi napsal, ujíždí, tak mají povolení ho zastřelit.
Po té co ho takto srazili jsou ze zákona povini mu poskytnout první pomoc. Ale evidentně si ji představují pánové jinak.
nemohou vědět, ,,že je to jen kluk bez not,, a pokud ujíždí, ano mám pocit, že je to způsob jak ho zastavit, jestli správný tod otázka
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Nechci se zastávat ani jedné strany, ale někdo zavinil dopravní nehodu a ani neposkytl první pomoc, kdyby ten řidič motocyklu měl poranění krční páteře popřípadě vnitřní zranění, no! to by mu opravdu pomohlo to masírování co mu orgán prováděl. Je to hnus milostivá chce se mi z toho blejt.
Z toho co čtu chápu, že někteří mají více informací a viděli, jak policajtům ujíždí a někoho ohrožuje (snad i těhotné ženy).
K tomu bych chtěl podotknout, že já za krátkou dobu co mám papíry (asi 36 let) jsem již 3x "ujížděl" policajtům, aniž bych o tom věděl. Naštěstí tehdy za totáče asi v řadách policie nesloužili lidé s hraběcími tituly či jmény, kromě toho že mne slovně buzerovali a dávali opakovaně dýchat se to obešlo bez pokuty (jen jednou mi sebrali techničák za formální pochybení) a nedejbože sražení autem či fyzického napadení.
Princip mého ujíždění zjednodušeně spočíval ze zabloudění a následného otáčení na cestě, aniž bych viděl, že někde přede mnou stojí policajti.
Já jen tím prosím o trochu zamyšlení, než se někoho pokusíte zabít (i když v zájmu vyššího principu)...
Upravil Suky dne 08.09.2014 17:39
Muj nazor je ze kazdej kdo se rozhodne porusovat zakon by mel nest zodpovednost za to co se pak stane. Bohuzel to u nas tak nefunguje, stejne jako doktrina hradu.
Nadruhou stranu by si policie mela uvedomit ze si je platime my a rozhodne ne za to aby nam mlatila deti. Toho ze policajti mlati lidi v poutech jsem si myslel ze jsme se zbavili pred 25 lety!
Carpe diem
Mr GS napsal:
to tazy:
Když nevíš,co říct,tak mlč
Nevím,jak ses dostal od hodnocení policie u dannýho zákroku ke mě?
Ale jen pro tvůj klid...nedělám tam a za 16tis bych nikdy jejich práci dělat nechtěl.Toď vše,co mám k tobě...takovej zedník-psycholog už tady jeden je a koukám,že k sobě máte duševně blízko...takže rady si nech pro jiný
Když nevíš, co říct, tak mlč
Nevím jak ses dostal od daného tématu k zedníkovi psychologovi. Ti už jebe ne? Nebo nevíš kudy kam?
Jinak k tématu, ti poliši to posrali. Po tom co ho sejmuli mu měli poskytnout aspoň nějakou prohlídku, než přijede sanita. To co se dělo pak neomlouvá ani to, že bere málo, nebo, že mu stará nedala, či byl boreček sprostej.
Za chvíli budou cajti stejný bezmozci jak někteří lampasáci.
Upravil LukyGs dne 08.09.2014 18:57
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
mara napsal:
Já mám na tyhle „postzákrokový otázky“ pořád stejnej názor. Člověk (v tomto případě motocyklista) si pokaždé může vybrat, buďto zastaví a ponese následky svýho prohřešku, nebo to ZKUSÍ, zkusí zdrhnout.
V tu chvíli se dostává do situace bez pravidel, mimochodem sám je porušil a může čekat naprosto cokoliv.
Asi ho nějakou dobu naháněli, to ho mají ukecávat? Jajkej pokus vraždy, co je to **** za blábol.
Spíš mi připadne smutný, že ho nedokázali zastavit aniž by ohrozili sebe a zničili auto.
Samozřejmě to následné kopání je prasárna.
Medik napsal:
máme tu pěknej fizlstát.
A to já nechci.
Tak prid k nam na slovač a tu uvidiš čo je policajny štát!
Co se týče radarů, tak jste na světové špičce.. tento víkend jízdy u Žiliny a Martina mi udělaly průvan v peněžence.. :-)
K tématu : ten kluk na motorce si za problémy může sám, ovšem zákrok policajtů v samém závěru zákroku je těžko omluvitelný.
Upravil bluesbery dne 08.09.2014 19:39
Medik napsal:
máme tu pěknej fizlstát.
A to já nechci.
Tak prid k nam na slovač a tu uvidiš čo je policajny štát!
Co se týče radarů, tak jste na světové špičce.. tento víkend jízdy u Žiliny a Martina mi udělaly průvan v peněžence.. :-)
K tématu : ten kluk na motorce si za problémy může sám, ovšem zákrok policajtů v samém závěru zákroku je těžko omluvitelný.
+1
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mara napsal:
Samozřejmě to následné kopání je prasárna.
Naháněli ho chudáka celých 50m
50 nebo 100, kdyby nezdrhal a přijal fakt, že udělal něco protiprávního, byl chycen a následuje trest tak se to nestalo. Ti policajti to nezvládli, o tom není pochyb.
Jo a z kluka je v reportáži na ČT v Událostech pomalu nevinná oběť, strašně se zabývají policejní brutalitou, ke které jistě došlo, ale on evidentně porušil zákon a jeho jednání bylo příčinou celé té situace.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra