Těch, spíše negativních postřehů je na můj vkus příliš. Při případné koupi a následném zjištění, že ta motorka vlastně není můj šálek kávy bych se asi nejvíc obával nedostatečného počtu potenciálních kupců. Jinými slovy, musel bych se smířit s předchozím rozhodnutím nebo jít s cenou razantně dolu. To mě vede k přesvědčení, že bych se pravděpodobně orientoval spíš na jinou značku, jiný typ. To je ale samozřejmě můj osobní konzervativní názor. GSA = skutečná radost z jedné stopy!
No jo, ze zacatku to vypadalo slibne a ted uz se to pomalu obraci. Ale to je taky dobre. No jeste ze zima je dlouha a nic me netlaci.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Taky jsem loni přemýšlel v kubatuře 800 mezi BMW a XCčkem,nakonec mám Triumpha s kterým jsem už byl v Rumunsku,v Alpách a v Africe.Jezdím raději off. Motor vynikající výkon,průběh krouťáku a spotřeba třeba v Maroku v horách Atlasu a v poušti na fešfešu nepřesáhla 5litrů !! Bohužel i mě potkala již 2x nepříjemnost s nefunkčním volnoběhem.... v záruce od prodejce v Brně velmi rychle a vstřícně vyřešeno .
Bohužel ,pokud se tato závada bude ještě jednou opakovat,"půjde z baráku" ! http://kodi.rajce...
Ja se mezi tema dvouma motorkama taky rozhodoval. Triumph se mi na zacatku libil vic. Nakonec po projeti a nejake dobe sbirani rozumu sem poridil gs800. Rozhodla delsi historie modelu, spotreba, chovani v terenu - nizsi teziste kvuli nadrzi, jednoduche vypnuti abs, svetla vyska a celkem spolehlivost po vychytani chybek u prvnich motorek.
MOJA napsal:
Těch, spíše negativních postřehů je na můj vkus příliš. Při případné koupi a následném zjištění, že ta motorka vlastně není můj šálek kávy bych se asi nejvíc obával nedostatečného počtu potenciálních kupců. Jinými slovy, musel bych se smířit s předchozím rozhodnutím nebo jít s cenou razantně dolu. To mě vede k přesvědčení, že bych se pravděpodobně orientoval spíš na jinou značku, jiný typ. To je ale samozřejmě můj osobní konzervativní názor.
Tak vždycky je to o penězích a co od toho chceš, jestli potřebuješ značku která zní atd... To ví nejlíp kupující.
Když neřešíš značku a chceš jen jezdit, můžeš si vyzbrojit malýho V-Stroma za pár korun a myslím, že když mu dáš, co potřebuje, tak se taky svezeš hodně dobře i v terénu a šotolinách. Sice ti to pérko neprodlouží, nedostatky si obhájíš cenou, můžeš ho honit a rasovat, nikdy ho nemejt. Bude ti 100tis km spolehlivě sloužit a pak ho někde skopneš ze skály a koupíš za pár kaček v Lídlu novýho....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
vojta napsal:
nemluvim o polepech...to mi je jedno...TT uprava je super, ale nekradu
Tak to vypada, ze koupim 12ADV a bude po prdeli
No jo, ale co je pak teda za tu úpravu na tom obrázku twistedthrottle?
Suscplech, padák a kufry SW...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
MOJA napsal:
Těch, spíše negativních postřehů je na můj vkus příliš. Při případné koupi a následném zjištění, že ta motorka vlastně není můj šálek kávy bych se asi nejvíc obával nedostatečného počtu potenciálních kupců. Jinými slovy, musel bych se smířit s předchozím rozhodnutím nebo jít s cenou razantně dolu. To mě vede k přesvědčení, že bych se pravděpodobně orientoval spíš na jinou značku, jiný typ. To je ale samozřejmě můj osobní konzervativní názor.
Tak vždycky je to o penězích a co od toho chceš, jestli potřebuješ značku která zní atd... To ví nejlíp kupující.
Když neřešíš značku a chceš jen jezdit, můžeš si vyzbrojit malýho V-Stroma za pár korun a myslím, že když mu dáš, co potřebuje, tak se taky svezeš hodně dobře i v terénu a šotolinách. Sice ti to pérko neprodlouží, nedostatky si obhájíš cenou, můžeš ho honit a rasovat, nikdy ho nemejt. Bude ti 100tis km spolehlivě sloužit a pak ho někde skopneš ze skály a koupíš za pár kaček v Lídlu novýho....
Na tom taky neco bude...
Upravil vojta dne 10.09.2014 13:24
vis co, to je stejna otazka, proc nejezdi lidi ve skodovkach a neprocestujou prachy za ktery by koupili novy bawo, nebo proc nejezdi rads autobusem...nastal cas Chose, nastal cas na zmenu, otazka je co vybrat 1150 si u me odslouzila a projela dost...