Taky jsem letos koupil po nekolika letech jizdy na malem stromkovi velke GS a ty zvuky mi ze zacatku nedaly spat, po tydnu jsem to nevydrzel a zajel do servisu, tam mi rekl vse OK at si zvyknu :-) Jinak hezky stroj, mozna se potkame na zdejsich cestach jsem z Trince a casto kolem Frydlantu jezdim.
R1200GS 08
zdenek1: můžu Ti půjčit 11ku, nebo kdybys dojel do Ovy tak možná Tatanka by Ti půjčil svoji 12ku.
jestli chceš, tak Ti můžu říct, jestli ty zvuky jsou normální
Taky jsem letos koupil po nekolika letech jizdy na malem stromkovi velke GS a ty zvuky mi ze zacatku nedaly spat, po tydnu jsem to nevydrzel a zajel do servisu, tam mi rekl vse OK at si zvyknu :-) Jinak hezky stroj, mozna se potkame na zdejsich cestach jsem z Trince a casto kolem Frydlantu jezdim.
Asi máš pravdu,bude to asi o zvyku (aspoň to každý píše :-) ) jinak jak pojedeš kolem a budeš chtít kafe tak brnkni ....
ripper napsal:
P.S. na to, že bydlíme v horách sis nevybral zrovna dobré kola
Zdar chlape,dík za nabídku půjčení ale nevím, kolik ještě letos bude takových možností aby jsme vyjeli. Možná o víkendu by to šlo (pokud bys měl čas) hlásí ještě trošku tepla,jinak draťáky by byly fajn ale já raději jezdím normální cesty do terénu by mi to bylo líto :-) ....
Řešili jste někdo originál gripy ??? Byl jsem zvyklý na vyhřívané oxfordy které jsou o něco hrubší (oproti originál GS) celkem mě z těch origo bolí ruce,řešili jste to někdo ???
Upravil zdenek1 dne 01.11.2014 21:30
Zdravím všechny dvanáctkové géesáky. Chtěl bych tady poděkovat TONDOVI!!! Nechal jsem u něj na měsíc svoje Géeso kvůli spojce a převodovce. Jak bývá samozřejmostí, Tonda odvedl vynikající práci, kde to šlo našel řešení levnější ale ne horší a když jsem včera motorku přebíral, dostal jsem spoustu informací, že mi z toho šla hlava kolem :-) Okamžitě po nastartování zabručel čistý zvuk bez "řachtání" spojky a po ujetí necelých 200km jsem byl spokojený jak se zvukem, tak s řazením. Už je to zase hezká slečna, která se těší na další sezonu.
Tondo... Díky moc. Jsi nejlepší!!!
BMW R1200GS (2004)
zdenek1 napsal:
Řešili jste někdo originál gripy ??? Byl jsem zvyklý na vyhřívané oxfordy které jsou o něco hrubší (oproti originál GS) celkem mě z těch origo bolí ruce,řešili jste to někdo ???
zdenek1 napsal:
nebo se tam nechaji navlect jiny hefty. Treba z 1150
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Waltr napsal:
Si tam dej zase oxfordy, nebo jiné. A ty své prodej.
Zdendo to by asi nefungovalo na to originální zapínání na řídítkách .....
No a pak bych asi určitě musel ořezat samotné vinutí toho vyhřívání co je pod tím gumovým heftem,to by byla škoda ! No něco vymyslím,přinejhorším na to namotám nějakou gumu třeba jako se dávají na řidítka na kola
Zdravím všechny, měl bych dotaz na zkušené vlastníky a servisáky BMW, mám vyhlídnutou 1200 GS, byl jsem ji již byl i prohlédnout, vyzkoušet a nenašel jsem nic podstatného vadného. Přesto bych rád před samotnou koupí vzal sebou někoho zkušeného, kdo by poznal a případně mě ještě od zakoupení konkrétní motorky odvrátil. Jedná se o 2007, najeto 90 tis. km, serv. knha, ABS,ASC, jediný podstatný problém je, že k motu je pouze jeden klíč. Psal jsem i Tondovi, uvidím, zda se ozve, za pomoc při prohlídce rád zaplatím. Jsem z Moravy, moto je v obci Želiv.
Ještě nbych doplnil o jeden dotaz, měl by to být r. 2007, dle rozklíčování VIN se jedná o výrobu konce r .2006, ale moto má ABS, ASC a kontrolu tlaku, je to tak OK?
Upravil pale dne 20.02.2016 19:31