Na Intermotu o Africe ani slovo ale z neoficiálních zdrojů se mluví o představení nějakého nového cestovního endura téhle značky až v roce 2015. Takže asi na EICMA taky nebude. Uvidíme za měsíc.
Nicméně Honda vyvíjí poměrně výraznou obchodní aktivitu ohledně dodávek OEM hliníkových kufrů Touratech a pochybuji, že by se jednalo o kufry třeba na Crosstourera. Pochopitelně nám neřekli nic, i kdyby tu motorku už měli dole vývojáři, tak neřeknou ani slovo. Jen že Honda a Triumph oficiálně jednají o dodávkách různých doplňků včetně kufrů z OEM výroby.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Eman_ napsal:
Me vcera kolega z prace rekl,ze ze vsech motorek se mu libi jen Honda Afrika.....a jen tu by bral....sem na nej vykulil oci a zeptal se ho,jestli nekde dvacet let nechrapal....
Emane ty si zase v noci chrápal v knihovně a nebo v Praze na Hlaváku a tam sis dal na dobrou noc s kámošema pár litránků krabicáku
PavleTDi,kdyby si nevyhledaval jen utajena mista na masturbovani,tak by si treba mel prehled,ze na hlavaku uz zadny bezdomovci nejsou.....ale jsou zase na Jarove u Alberta....
Emčo zase si mě odhalil ale to víš do Prahe já moc nejezdím je to na mě moc daleko a honit si to moc veřejně to také nedělám to já raději pěkně doma a sám jinak to honění na veřejnosti to přenechávám odborníkům
Medik napsal:
Na obrázku vypadá spíš jako KTMka. Ono asi není už moc co na kokpitu vymyslet, aby byl funkční.
Jinak staré Afriky stejně jako Transalpy - jsou to nesmrtelní nezmaři, pokud mají nějakou péči. Ale jinak je to shrnuto slovy kamaráda co má TA :....je to fajn, ale chová se to jako elektromobil.
Adrenalinovce to moc nenadchne a usedlouše potěší. Jako GS. Je to motorka co taky hodně odpustí a když ujede ruka na heftu, tak se člověk hned nezrakví.
Po Africe jsem koukal taky, ale odrazovala mě cena. A potom jsem dal na doporučení a šel rovnou do GS (že prej jsem velkej a těžkej, ale to je bohapustá nepravda )
Kámoš co se mnou občas jezdí na GSakce na Harleyi a občas si prohodíme motorky mi taky vždycky říká, že 1100GS je jako elektromobil.... a přitom proti novejm motorkám je to traktor a vibrátor bez výkonu....
Pokud si tedy chceš po 11tce pohoršit a utratit peníze, nastup do nového HD
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[23.71Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nori napsal:
Co vím,tak má přijet KTM 1050 Adventure,takže tohle mají oranžády asi pořešené.
Jenže to má být ochuzená, slabší, levnější a prakticky stejně těžká verze 1190, s 19kovym kolem...
Upravil morabo dne 04.11.2014 10:15
Maiali nel Fango!