To by byly muka.Ja jak na to trosku nesahnu,tak me to ani tak nebavi.Ne ze bych to nechtel mit v cajku od zacatku,ale precejenom mam lepsi pocit kdyz vidim jak je co opotrebovane, ze je to nebo neni vymenene a jak co vlastne vubec funguje.....Nekdy se to muze hodit
milanosor napsal:
Mam dalsi otazecku.Bohuzel budu muset vymenit na zadnim brzdovem trmenu nejen odvzdusnovak ale i ten jeho drzak ktery je zasroubovany do tela trmenu.Vse uz je objednane, ale ted ta otazka. Jak muzu eliminovat zavdusneni brzd?Zamezit tomu nemuzu,protoze nez to vymontuji a namontuji,tak kapaliny vytece dost, ale snad to odvzdusnit pujde.ABS a posiovac, hold zkouska ohnem
Osobně si zaškrcuji brzdové hadice takovejma těma kleštěma co zmáčkneš a oni už nepustí Pak ti nevyteče skoro žádná kapalina a můžeš to mít rozdělaný třeba tejden. Jen to lehce odvzdušníš a je to hotový.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
milanosor napsal:
Mam dalsi otazecku.Bohuzel budu muset vymenit na zadnim brzdovem trmenu nejen odvzdusnovak ale i ten jeho drzak ktery je zasroubovany do tela trmenu.Vse uz je objednane, ale ted ta otazka. Jak muzu eliminovat zavdusneni brzd?Zamezit tomu nemuzu,protoze nez to vymontuji a namontuji,tak kapaliny vytece dost, ale snad to odvzdusnit pujde.ABS a posiovac, hold zkouska ohnem
Osobně si zaškrcuji brzdové hadice takovejma těma kleštěma co zmáčkneš a oni už nepustí Pak ti nevyteče skoro žádná kapalina a můžeš to mít rozdělaný třeba tejden. Jen to lehce odvzdušníš a je to hotový.
To bohuzel nepujde, protoze mam ADV a ta ma pancerove hadice
Jo tak to je blbý. Ale na druhou stranu zacvaknout půjde, akorát už to pak půjde blbě narovnat zpět. A kapalina nepoteče i když ji tam budeš potřebovat.
V tomto případě bych si to do jedný ruky připravil a ve třmenu povolil, vyšrouboval a hned to druhou rukou našrouboval.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Když se tady bavíte pořád o těch brzdách, můžete mi někdo říct kolik brzdovky se vejde do spojky a brzd 1150 GS s ABS? Zítra chci koupit brzdovku a ve čtvrtek se do toho taky pustim
příspěju vám k diskuzi ohledně těch desek, loni jsem byl v AuTecu na ponákupní prohlídce s R1100R a za zadní desky chtěli asi 1200 i s výměnou, můžu se podívat po faktuře kdyby to někoho zajímalo víc :-)
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MALI napsal:
Když se tady bavíte pořád o těch brzdách, můžete mi někdo říct kolik brzdovky se vejde do spojky a brzd 1150 GS s ABS? Zítra chci koupit brzdovku a ve čtvrtek se do toho taky pustim
Koupil jsem si litr Castrola,tak to sand uz vystaci i na pokusy a psi kusy