schrek napsal:
E09 dopredu tak tomu rikam peknej hnus ta guma se jim opravdu nepovedla
bahnomrdalove u nas davaji dopredu 100/90-19 geomax mx 71
no ta MX71 vyzera slubne
nejen vypada, ale luxusne funguje by ti mohl potvrdit jak Wilda tak i treba Pavouk od Cyrila a ostatni
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mira1150 napsal:
V terénu to bude jako 1000a 1 oproti e10, problém je že na silnici budeš mít v zatáčkách smrt v očích i ve 20km/h.
vsak to je len na zimu. Jazdit sa uz aj tak rychlo neda. Keby tak prehodim druhe kola s E10 a mozem si aj ryhclejsie dat. Mam aj druhu moto na cestakoch, tak vyuzijem tu cez zimu na asfalte. Inak ked som mal teraz E09 v predu a v zadu C02, celkom to zatacalo dobre. Akurat na rovinkach to plavalo na tych stuploch. Prednu som este neskusal, teraz som to len dal. Vyskusam, dam info, ale mohlo by to fungovat. Prednu som vybral tak, aby mala aj trochu hustejsie vedenie nie ulne po krajoch, nech to zataca na ceste
copo@centrum.sk
bohovo dobre to vyzera na moto na mokrej luke ze aky masaker ako to drzi stopu, len ruky mam po dnes KO, ubolene riadne. Vsetky mozne kopce som musel vyskusat, kde som koncil na E10, tak tam som teraz len zacinal
no C02 neskutocne na mokrom asfalte smyka, ale tak fajne, ze kolo ide do driftu a predna maxxis celkom dobre drzi aj na mokrom.
Prsalo, nebolo co doma robit, tak som vybehol na luky.
copo přiložený následující obrázek:
[238.91Kb]
Upravil copo dne 08.11.2014 19:55
copo@centrum.sk
geomaxka je super. Dělá hluk, ale na zimu je super i na C2 zadní si musíš zvyknout a hlavně trochu ojet. Ze začátku je to peklo. YouTube Video
Upravil will dne 12.11.2014 10:09
www.motovaky.cz,
facebook Motovaky
no tak C02 som s nou uz riadny kamos, fajne to zataca na ceste. Tusim az moc dobre, len mizne rychlo Teren, dovi dopo, masaker
No a dnes som aj z huby vypustil taku vec, ze zacnem hadam celorocne na nej jazdit
Tak já půjdu dopředu do Michelin Starcross 5 Soft 100/90 R19. Dozadu MAXXIS M6001 130/90 R17, ale ta už se asi nevyrábí a prodávájí ji asi 2 obchody a potom asi nezbude nic jiného než C02??
Upravil ripper dne 12.05.2017 14:18
Laďo já jezdím vepředu trellebork army xt 644 po novu mitas že ano, ale já mám 21" předek a to se vybírá líp přední pneu, zadek je pak klasika e-09. Je teda pravda, že obojí jsou endurové pneu ale na druhou stranu s nimi objíždím komplet cesty-bláto,šotoliny,okresky i dálnice, de facto s touto sestavou cestuji a jsem spokojený.
Ty jo kubas, mefo stonemaster vypada opravdu dobre a myslim ze by se mi hodila k xt 644, jen vedet kolik opravdu vydrzi pri takovym tom stridanim povrchu co jezdim ja, cena trochu vyssi nez za 09-ku ale premyslim....
Jo taky jsem na to zvědavej co ta mrška vydrží..bude to o stylu jízdy no.. Ta cena tam to je trošku nepoměr..o centimetr širší než C02 a zároven o litr dražší.. Ale zase jestli to bude fungovat tak proč ne.. samozdřejmě lepší by bylo něco v 18ce..to je výběr super ale my na 1150 máme bohužel smůlu
per aspera ad astra