Ja bych to klidne vymenil se priznam.ovsem patrim do cenove skupiny ktera na to nema.na druhou stranku, na co bysme na sraze koukali kdyby meli vsichni nove motocygle ? 1100 je pro mne super motorka ale uz svezeni na obyc stare 1200 je vydet ten vyvoj kupredu, zpatky ni krok...vykon, brzdy, snizeni hmotnosti...ja bych sel klidne i do stare 1200, pristi rok budu ale s moji 1100 desaty rok a to ji nemuzu udelat.
Kupredu spatki ni krok...
marda - je lepsi aj v kvalite ovladacich prvkov?
v spolahlivosti ktoru ovplyvnuje napr aj vodna pumpa?
su prve serie lepsie v uchyteni prednych klzakov?
LC je urcite krok vpred (minimalne vzhladom voci konkurencii), ale LC skratka vo vsetko lepsia zatial nie je
p.s. som uprimne zvedavy ked prve LC hromadne nabehaju 60-80tkm ako sa budu alebo nebudu hlasit napr. spojky alebo prevodovky
live fast, die young be wild, have fun
nepotřebuju honit koně...na to ta motorka neni...to si můžu koupit nějakýho sporta...chci spokojeně cestovat ať v 1 nebo ve dvou...cestovní rychlost mi stačí kolem 110-130...a v rozdílu pár let (+-5) který nejsou na tom stroji vůbec znát...mi příjde 250 tisíc velký rozdíl...
ale jak tak pořádně koukám...LC si koupili právě takový lidi co nastoupí do krámu se zlatou kreditkou...řeknou tohle beru ať to stojí co to stojí...to bohužel Já nejsem...spokojím se i se starší a použitou technikou...
Jen pro zajímavost: v Holandském vydání Motorradu jsem viděl test GS 1200 LC, fotka vysypaného ložiska převodovky ve 43tis. km nebyla zrovna optimistická
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Dnes jsem se byl zase projet a musím říct, že ani po 15000 km se toho pocitu nemůžu nabažit .
Je to prostě krásná a funkční hračka .
At si každej kdo má o LC zájem moto pořádně odzkouší a pak teprve čte krávoviny o ložiskách
ve 43000 km....
Nenabažím se toho snad nikdy
Upravil fero dne 03.11.2014 17:49
rauly napsal:
nepotřebuju honit koně...na to ta motorka neni...to si můžu koupit nějakýho sporta...chci spokojeně cestovat ať v 1 nebo ve dvou...cestovní rychlost mi stačí kolem 110-130...a v rozdílu pár let (+-5) který nejsou na tom stroji vůbec znát...mi příjde 250 tisíc velký rozdíl...
ale jak tak pořádně koukám...LC si koupili právě takový lidi co nastoupí do krámu se zlatou kreditkou...řeknou tohle beru ať to stojí co to stojí...to bohužel Já nejsem...spokojím se i se starší a použitou technikou...
a nebo jsou to lidi co se na pět let zaúvěrujou, neřeší přeplacený peníze a detaily úvěru do haléře aby mohli jezdit protože život je krátkej a chtějí si ho užít
všude dobře, s kávou nejlíp
MichalD napsal:
fascinuje mě jak dlouho vydrží a žije jedno vlákno...
Za mě je LC úplně nejlepší stroj. Na nic staršího se nevlezu a nelíbí se mi, ano mám najeto 18500 km, je to nic proti jiným cestovatelům. A jestli mám 2 metry? A Marcino 170 cm? jestli někdo nasedá při rozjezdu jako na kole a přehazuje nohu po rozjetí jako na kole? to je jedno, je to jak píše o pocitu, jen si myslím že LC ADV je největší a nejrobustnější motorka na zeměkouli (vzhledově) a proto u ní blbě vypadá menší člověk.... (můj názor - teď všichni do mě)
MichaleD, ja možná opravdu vypadám blbě když na ní jedu, vosa na bombóně, ale já si ji koupil, že jsem ji chtěl, věřil jsem si, že ji udržím i na polní cestě, a nepřehazuji nohu jak na kole, nasednu a jedu, tož tak
vosa na bombóně = velký člověk na malém stroji
Ale, i opačně, velký stroj, malej člověk, ale nechci se hádat
na všechny ty kecy seru a jezdím, každej mě konkrétně zase říká že je motorka malá...
a nebo jsou to lidi co se na pět let zaúvěrujou, neřeší přeplacený peníze a detaily úvěru do haléře aby mohli jezdit protože život je krátkej a chtějí si ho užít[/quote]
Asi tak. Kdyz jsem kupoval LC na jare v Inveltu/ uver na 2 roky/ tak prodejce mi sdelil, ze 2/3 prodanych LC je na uver.
rauly napsal:
Je super, že ty zakládáš vlákno a prosíš o radu jestli koupit GSA nebo GSA LC a nakonec vlastně soudíš lidi co si LC koupili! Já zlatou kartu nemám a koupil jsem si jí na úvěr. Já s tím problém nemám a jestli s úvěrem má někdo problém tak je to jen jeho boj!!! A ještě jestli si chceš pořídit 5letou motorku tak jsi tohle vlákno nemusel vůbec zakládat, protože GS LC je max 2 roky staré a GSA LC je letošní novinka!
Je super, že ty zakládáš vlákno a prosíš o radu jestli koupit GSA nebo GSA LC a nakonec vlastně soudíš lidi co si LC koupili! Já zlatou kartu nemám a koupil jsem si jí na úvěr. Já s tím problém nemám a jestli s úvěrem má někdo problém tak je to jen jeho boj!!! A ještě jestli si chceš pořídit 5letou motorku tak jsi tohle vlákno nemusel vůbec zakládat, protože GS LC je max 2 roky staré a GSA LC je letošní novinka!
tak jinak...rozhodoval sem se mezi tím...ale lidi s klasickym adv řikají něco a lidi z LC řkají že by nepřesedlali...pak jsou tu lidi co mají 1150 a 1100...prostě po přečtení pár poznatků v tomhlé vláknu sem se rozhodl...v čem vidíš problém?
mtucek napsal:
a nebo jsou to lidi co se na pět let zaúvěrujou, neřeší přeplacený peníze a detaily úvěru do haléře aby mohli jezdit protože život je krátkej a chtějí si ho užít
Asi tak. Kdyz jsem kupoval LC na jare v Inveltu/ uver na 2 roky/ tak prodejce mi sdelil, ze 2/3 prodanych LC je na uver.[/quote]
dobře...půl mega za 2 roky na úvěr...+- 25 tisíc za měsíc...to není skoro ani moje výplata natož abych tohle mohl dávat bokem...
To jsou debaty ehm o hov.. Stejne si bude kazdy hajit to svoje. Kazdy ma kus te svoji pravdy, ale tezko ji nacpete do hlavy druhe strane. Kdyby to bylo tak jednoznacne jednoduchy, tak vsichni jezdime na jedne motorce xy. Zima bude dlouha :-) :-) :-)
rauly napsal:
Jsem prekvapeny, jaky mas rozhled po svete. Ale bohuzel, nekde jsi udelal chybu, ja napr. zlatou kreditku nemam
Pokusim se ji nejak sehnat, aby ses mohl bit v hrud, jak jsi ty vsechny snoby odhadl spravne.
Edit. A az ted jsem si vsiml, ze jsi zakladatel tohoto vlakna. No to me poser holy zada.
Upravil Alda dne 04.11.2014 07:40
Vjetrnik napsal:
Jen pro zajímavost: v Holandském vydání Motorradu jsem viděl test GS 1200 LC, fotka vysypaného ložiska převodovky ve 43tis. km nebyla zrovna optimistická
a potom su tu este motorky ktore sa do casopisov nedostali...
vcera som si zo zaujmom vypocul realne skusenosti cloveka o flotile LC ... nechcem zachadzat do podrobnosti ale napriek vsetkemu verim ze jedneho dna to bude vychytana a spolahliva motorka
ono 1200 OHC v 2004 tiez svoju "karieru" nezacala zrovna najlepsie...
najlepsie mi z tohto celeho vychadza rad 1150 GS kde prve rocniky boli tie najspolahlivejsie a najmenej komplikovane...
Upravil raptor dne 04.11.2014 07:46
live fast, die young be wild, have fun
rauly napsal:
Jsem prekvapeny, jaky mas rozhled po svete. Ale bohuzel, nekde jsi udelal chybu, ja napr. zlatou kreditku nemam
Pokusim se ji nejak sehnat, aby ses mohl bit v hrud, jak jsi ty vsechny snoby odhadl spravne.
Edit. A az ted jsem si vsiml, ze jsi zakladatel tohoto vlakna. No to me poser holy zada.
JJ milionáři z Rumburkuneměl jsi platit v Machově u Božky + Hanibala tu gulášofku tou zlatou VISOU jsme tě stejně viděli
mtucek napsal:
Asi tak. Kdyz jsem kupoval LC na jare v Inveltu/ uver na 2 roky/ tak prodejce mi sdelil, ze 2/3 prodanych LC je na uver.
dobře...půl mega za 2 roky na úvěr...+- 25 tisíc za měsíc...to není skoro ani moje výplata natož abych tohle mohl dávat bokem...[/quote]
jakýho půl mega na dva roky?? Máš hotově třeba 250 tis tak máš úvěr na cca 200 tis a to je asitak 10 tis měsíčně...
ale to je jedno, každej ať si dělá co chce, hlavně ať s tím neotravuje mě