Vasco napsal:
Ahoj, možná bych nechal Scenica 1,6 LPG, 2003, Aut AC, el. panorama. Odpočívá v garáži, občas se podívá do mateřské školky, při pohledu na služebního Tourana je mu doma smutno:-)
Díky, ale toto nebude můj šálek kávy. Scenic, jak mám zkušenost od kamaráda ke mě k baráku nemá v zimě šanci.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Díky, ale toto nebude můj šálek kávy. Scenic, jak mám zkušenost od kamaráda ke mě k baráku nemá v zimě šanci.
Hele, když už je to u tebe tak kruté v zimě, měl bych typ: http://www.novink...-lety.html Dá se zatím sehnat ještě relativně levně. A projede fakt skoro fšechno - osobně odzkoušeno. A kočárek i se školkou tam dáš taky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hele, když už je to u tebe tak kruté v zimě, měl bych typ: http://www.novink...-lety.html Dá se zatím sehnat ještě relativně levně. A projede fakt skoro fšechno - osobně odzkoušeno. A kočárek i se školkou tam dáš taky.
Smůla... nemám noty sk. C.
-----
Octavia 4x4 by nebyla?
Upravil Hrabe_X dne 14.11.2014 12:17
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
zetor napsal:
Pokud přemýšlíš o plynu, tak u FSi ne-e...
Jinak spotřeba 10L/100km se mi nezdá nějak závratná...u auta o kterým přemýšlím (jedno ze tří) je spotřeba 15-23L/100km...
To by už asi ten plyn chtělo...
Bacha aby to nebylo auto továrně flexfuel. Tam je to s plynem docela hoňka.
Jinak na krátký tratě jezdím tak za 18, dálky 14-15. Ethanolu.
Plyn se nám ještě nepovedlo doladit ( sekvenční s obd )
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Pardal napsal:
Mě se libí ten Medikův nápad... holt zkušenosi... a když nikam nespěcháš vyjedeš a projedeš všude...
Přetrhnu vás oba!
Jinak mám pocit jak studuju různá fóra, že VW neumí udělat benzínový motor,co funguje (ve srovnání s japonskou konkurencí).
Nakonec se nasštvu a bude z toho 1 9TDI,co táhne pěkně "vocpodu" . Doufám, že seženu alespoň 4x4, jinak by mě hanba snad i fackovala.
Upravil Hrabe_X dne 19.11.2014 20:14
H.
Jelen: sen všech čechů ochcáfka f tdíčku v kombajnu na hlínách,nejprodávanější ojetina v čr v De je to na podvalech každé druhé auto,Hrábě je to spolehlivej,levnej kombík,stojí na to vše pár švestek.
Bob napsal:
Jelen: sen všech čechů ochcáfka f tdíčku v kombajnu na hlínách,nejprodávanější ojetina v čr v De je to na podvalech každé druhé auto,Hrábě je to spolehlivej,levnej kombík,stojí na to vše pár švestek.
To je fakt, že to je asi dnes nejrozumnější volba. Dílů plný škarpy,stačí váha vzduchu a objedeš svět. Ale máme je jako služebáky a je to takové nudné svezení - sranda jak u zubaře.
Fronrera je parodie na tereňák, pantáta má Pajero a to je jinej hraboš. Můžu srovnávat obojí.
H.
PeDR napsal:
Když nevyjedeš Scenikem, nevyjedeš ničím, vrať noty a kup si smečku psů a sáně.
Nevim,ale kamos s tou francouzskou bublinou skoncil vzdycky pod prvnim kopcem. Nastesti vozil dost lidi a mel vyhrivane sklo,tak nezably tolik ruce. :-) Pokud jsi myslel Scenic4x4, tak to je jine kafe,ale uz skoro nejsou xehnani a spolehlivist pry nic moc.
H.
Já nevím jak vy, ale my jsme si koupili se ženou auto od ANDY AUTA. Dříve byli v Jindřichově Hradci, teď sídlí myslím někde jinde, ale nevím přesně. Byl to VW GOLF V kombi, 2007, 178000km, rok koupě 2011. Auto přivezeno z Holandska po prvním majiteli + servika. Do dnešního dne auto šlape jak šlak a zatím žádná investice, musím zaklepat. Nechal jsem to čipnout a odstranit PDF filtr + přikoupil KN vzduch.filtr. To byly poslední investice. Takže za mě můžu jen doporučit.
Jinak to, co říkal Bob, je fakt síla. Já jsem to risknul a vyšlo to a jednání super, ještě jsem je stáhnul o 4 litríky za gumy:-) Placeno hotově samo sebou
Jo a ještě co se týče těch bazarů, tak bych chtěl jenom říci, že náš první nejlepší AAA autobazar je humus. Auta pod 100000kč se prodávají jako AUTO DISKONT takže žádná záruka a dražší taky žádná výhra. Je to jak na tržišti handl a téměř vše taky stočeno. Byl jsem tam celkem třikrát z toho dvakrát s kamarádem. Nekoupil bych si tam ani párek v rohlíku.