kanecek: Souhlas. Precetl jsem si to tady, chtel jsem komentovat a nevedel jsem jak. Mam proste pocit ze tady lidi spis zavidi. Podivejte, kolik z nas udelalo takovou cestu. Navic ve 20ti... A na 250tce... Zda ma pocit celebrity, nebo ne, to je podle me druhorade. To ze udelala cestu jakou by jste vy nedelali? No a co, byla to jeji cesta. Honeni kilometru? Myslim ze se tam nejak dostat musela. Pokud nemela odvahu jit prez A, B ,C, ale prez D,E,F ano, tak proc to hrotit. Ja taky nelezu do mistnosti kde jsou tarantuly, protoze mam arachnofobii A realne, ja ani nemam moc koule na to jit nekde takhle jak ona sam. Ale popravde, mam pocit ze pindate jen proto ze to je holka. Kdyby se nejaky typek tvaril jako celebrita, tak reknete ze je to borec
kanecek: o tom to ale není, ta diskuze nevznikla na základě jejích cest ale narážek na to, že něco nebylo někde úplně OK a nejspíš právě na nějaké takové přednášce. Když pořádáš určité akce, srazy a promítání a máš toho člověka jako třeba hlavní bod programu na určitý den, a on ti oznámí, že nepřijede, protože "se mu dneska nikam nechce", tak to neokecáš a je to velký problém. O tom jsem psal - a bohužel tyhle "zážitky" máme třeba z některých výstav, kde jsme pozvali lidi na besedu s určitými lidmi a ti se na to vykašlali. Třeba v jejím případě se stalo někde něco podobného a někde se s někým nepohodla a pak to jede dál...
To, že dělá to, co jí baví je její věc, to píšeš správně ale platí to až do momentu, kdy děláš něco pro někoho jiného. Nemůžeš se chovat tak, jak se třeba můžeš chovat na nějaké cestě kde jsi sama a nikdo na tvém chování není závislý. Můžeš "žít svůj sen" a "dělat co tě baví" ale pak neslibuj, že někde budeš promítat, vyprávět, diskutovat s diváky nebo napíšeš nějaký článek apod. To je trošku rozdíl. A o to tady asi šlo. Její cesty a jejich náročnost s tím nemají vůbec nic společného. Myslím, že ta původní narážka, která diskuzi rozjela, byla právě na ty aktivity, které se netýkají přímo nějaké cesty ale na ty doprovodné akce potom.
Mimochodem, to byl velký problém i u té Kataríny - slibovala hory doly a výsledek? NIC. Velké NIC. Nebyla schopná napsat ani ukázkový článeček do časopisu. Přesně slyším ty slova "já mám svůj sen a vy mi všichni musíte pomoct ho splnit". Ale pokud jseš časopis a naplánuješ si místo na nějakou reportáž a uděláš tomu propagaci, že to v dalším čísle vyjde a autor ten článek nedodá, protože "žije svůj sen" a v tom snu právě není místo na nějaké psaní, tak je to na zabití. Nejsem si jistý, jestli vůbec mluvíme o tom samém.
Představ si, že si zaplatíš vstupné na festival a pořadatel večer oznámí, že hlavní hvězda - zpěvák XYZ, nevystoupí, protože "se mu nechtělo nikam jet, protože prší". Asi to přeháním ale já mluvím o tomhle - o spolehlivosti plnit určité sliby a závazky. Myslím že v tomhle případě vojta, mara, pertla ... mluvili o tomhle a ne o jejích cestách.
Upravil TomasTT dne 26.11.2014 12:12
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
No to jsi Tome docela vystihl, ja jsem teda nechtel tohle tema zacit proto, ze by mi vadili jeji cesty, at si dela co chce, jak a s kym chce, to je mi fakt u prcky. Spis jsem chtel znat nazor ostatnich na ni a jestli se tesi na tu Australii.
Muj nazor na jeji posledni cestu jsem rekl, to nikomu nevnucuju a je to pouze muj nazor. Nepomlouvam, nehanim, rikam co si myslim a chci totez od Vas, jednoduche. Jestli to nekdo nechce resit, nebo si mysli ze resime ho*na (ano resime, bo je zima a v praci me to neba) tak se muze bud pridat, anebo zdrzet hlasovani. To, ze resime ho*na tu vime vsichni jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Trabanty jsem neviděl a Dominiku nesledoval. Asi jsem něco prošvihl F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jinak obecně - Dana respektuju, je to člověk, který něco dokázal projet a zažít a především, dokázal to potom dokonale mediálně prosadit tak, jak asi nikdo předtím. Jak jí pomáhá nebo nepomáhá - to je jejich věc. Určitě chápu, že mu na ní záleží.
Dělám s různými umělci a "umělci" docela dlouho a jen výjimečně dělají něco zadarmo. Nemá smysl jim závidět že berou peníze za každý prd - je to jejich povolání. Dělají to všichni - i kamarádi. Prostě řeknou že přijedou na pokec ale musíš jim zaplatit alespoň režii, dopravu atd. U umělců je to fakt normální. Takže u cestovatelů - proč ne?
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vojta napsal:
Zdendo, tu cestu jsem taky moc nepochopil, fakt honeni kilometru a vynechani krasnych mist v Uzbeku a Tajiku. Ja to beru, ze se tam asi bala, ale stejne tak bych se o sebe bal v Kazachu, neni to zas o tolik jine.
Zima je od toho aby se kecalo kdyz se nemuze jezdit, no a? Od toho je i forum...zatim tu nikoho nehanime, at si kazdy jezdi kam a s kym chce a na startovac muzem taky vsichni.
Nevím proč tam nejela, když už byla tak daleko a to s tím strachem mě jen tak napadlo…
S fórem, kecáním a zimou máš samozřejmě pravdu, že existuje startovač jsem zjistil před pěti minutami. Nepochopil jsem ze začátku smysl této diskuze, až Tomáš TT mi to ve svých příspěvcích polopaticky vysvětlil.
Omlouvám se ti za zasírání vlákna!
Zdenda
Ja Dominiku znám osobně, a vždy se mnou jednala korektně a vše co slíbila dodržela. To s jinýma opravdovými hvězdami mam daleko horší zkušenost , ale často za to ani nemůžou oni ale lidi kteří vzadu tahají za nitky, a nejsou líní zvednout telefon i v deset večer a volat a volat, jen aby když to nemají oni, tak aby to nemohl realizovat někdo jinej...
Dominika jela poslední cestu v kalhotech ROCKWAY a byla spokojena ( taky s ponožkami a funkčním prádlem)
Můžeme se na Dominiku dívat každý jinak.
Každopádně je dobrá. Tedy z mého pohledu,,,, Něco vymyslela, naplánovala, pak to provedla a dotáhla do konce.... teď to umí "prodat" - pokud má diváky (kupce) tak proč né... ???
Bohužel, jsme v česku a každý úspěch bude po zásluze potrestán... tobig
TomasTT napsal:
Pardal: myslím, že bys tu druhou část neměl rozmazávat, ty "sponzore"
Já si zase nemyslim že je potřeba nutně na každou byť i zcela titěrnou reklamu reagovat.
Taky ani nikde nepsal,že ji sponzoruje,ale že jela v "jeho" kalhotách...ale to se možná taky nesmí,tak jako ukazovat fotky Revaie v jeho oblečení,když ho nesponzoruje Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA