Emilio napsal:
Já už jsem dlouho vzhůru,jen jsem byl nakoupit,tak jsem si na pár minutek odskočil,přeci nebudu nakupovat ve svém volnu
Jinak mě nekecej do mých doplňku,píšu autec tak je to autec,tak do toho nežvejkej a nedělej chytrýho že víš od jaké je to firmičky laskavě,JO!
Já nedělám chytrýho,jen,že jsem si nevšim těch trojúhelníků při návštěvě AuTecu,ale je to už dlouho,co jsem tam byl... Třeba se něco změnilo...
Hicks by to věděl na 100% ten je tam jako doma.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Remus,doufam ze ti to doslo.Poslal jsem to na ten keramickej email.Snad jsem to udelal spravne.Toho prvniho emailu si nevsimej.Me chvili trvalo,nez mi doslo co chces.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Emilio napsal:
No jo Bigr,ty v autecu nekoukáš po trojúhelníkách nýbrž po kozách zdejších pracovnic,proto taky jsou to trojúhelníky,jako že máš v kalhotech áááčko stan....takže je to origo autek motrrrrad Hicks compeny.....
Kdyby si byl s náma v neděli tak i víš která z těch pracovnic je pěkný prkno.....
Máš smůlu! Já jsem dolňák...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ja myslel,ze si jako nezaslouzi ten masakr na tom videu.I kdyz co ja vim,treba by se to nekomu libylo?
Jo jestli je to fakt tvoje segra,tak velice pekne!
Emilio napsal:
Se koukni nahoru,zamáčkl sem slzu,už to mám poškrábaný skoro jako Hicks
A můžeš za to TYYYYYYY!!!!!!!!
jeste mi to pripominej
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dnes jsme byl provětrat motorku protože byla podezřele čistá.. Jinak les je super nadojenej, tak bychom mohli o víkendu vyrazit
Remus511 přiložený následující obrázek:
Prej je to blba kost,tak mam pocitat 3 mesice.ale uz 3 tydny to mam,tak snad min.Uz ted me ta sadra sere.*pissed*